sibirnaya Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Balíček dnes doručen, to je fajn, jen byl doručen někam do podělanýho Německa a ne ke mě a ve sledování jen vidím doručeno zplnomocněnému zástupci, to je jako co? Jsem nesvéprávný a proto nemám nárok, nebo co? Takže ani nevím komu a kam přesně bylo doručeno a nějakou reklamaci nikde nevidím, to by mě vážně zajímalo, kde to mám řešit.Reklamaci musi resit odesilatel, potazmo platce prepravy..
kuncák7 Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Na to Idnes jsou na palici?https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/koronavirus-panika-vykoupene-obchody-cesko-potraviny-nakup.A200226_161846_ekonomika_fihBeru to tak, že jsou za články placený a tohle zaručuje velkou čtenost. Nic nenadelas.
Bells Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Reklamaci musi resit odesilatel, potazmo platce prepravy..Takže se nemusim s těmi dementy dohadovat, alespoň něco, díky. Jen se asi nikdy nedozvím, co měl znamenat ten ?zmocněnec?.
Bob Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Mi jebne už nejdřív 2 týdny doma s brutální angínou, když se z té vyhrabu, tak jako odchodné dostanu ještě zánět duhovky a bonus v podobě nějakého zánětu v kyčli, nebo co že to. Chodím jak důchodce, bolí to jako kráva, léky s tím zatím nedělají nic, bych nejraději skočil z okna...akorát z toho mého prvního patra bych si tak leda něco zlomil.A pak, že je problém nějaká corona, si dostatečně užiju i bez ní. Tak a poté třešinka na dortu v podobě DHL, abych se mohl ještě pořádně zavstekat...balíček dnes doručen, to je fajn, jen byl doručen někam do podělanýho Německa a ne ke mě a ve sledování jen vidím doručeno zplnomocněnému zástupci, to je jako co? Jsem nesvéprávný a proto nemám nárok, nebo co? Takže ani nevím komu a kam přesně bylo doručeno a nějakou reklamaci nikde nevidím, to by mě vážně zajímalo, kde to mám řešit. Sorry, někde jsem si musel ulevit. Otevřel bych si doma flašku, ale to taky nemůžu.Ja mel na podzim zanet v pate, takova kravina a ja byl tyden nemoznej, dokonce jsem koupil homeopatika a to si z nich normalne delam srandu
African Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 kuncák7: mas recht Martas.Lidi se chovají i o veškerých svátcích jak kdyby měl být konec světa, tak já bych tomu náhodou i věřil :-)
tano Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 African: to je pravda, ale jeste to takto podnecovat, skrze media?
nickolas Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Jsem byl dneska u Vietnamcu na polivku. Tak jak je to, zdechnu nebo ne?
Venus Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Stačí si vzpomenout na rok 2012.https://www.google.com/amp/s/www.businessinsider.com/zombie-apocalypse-survival-kit-2012-7%3famp
African Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Jsem byl dneska u Vietnamcu na polivku. Tak jak je to, zdechnu nebo ne?Pravděpodobně, ale ne na koronavirus :-)
African Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 African: to je pravda, ale jeste to takto podnecovat, skrze media?Já z toho žádné podněcování necítím, ba naopak v článku zaznělo několikrát že lidi panikaří. A konec konců je to pravda, u nás na vesnici zkoupili roušky důchodci už před měsícem :-)
Filip.J Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Jsem byl dneska u Vietnamcu na polivku. Tak jak je to, zdechnu nebo ne?Při uvažování dostatečně dlouhého časového horizontu pravděpodobnost přežití kohokoliv klesá k nule.
tano Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 African: to jo, ale o den drive spustili paniku. Dnes uklidnuji, ze lidi berou samosky utokem. Jinak u nas v samosce neni mouka a olej. Konzervy zatim jsou.
sibirnaya Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Jsem byl dneska u Vietnamcu na polivku. Tak jak je to, zdechnu nebo ne?Ja teda pho u vietnamcu muzu..
Tom4 Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 (upraveno) Mě by zajimalo k čemu to těm lidem je, půlka z nich neumí ani uvařit čaj, natož těstoviny Upraveno 26. února 2020 uživatelem Tom4
nickolas Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Ja teda pho u vietnamcu muzu..No prave. Tak jsem si zasel, dokud se to muze.
Bells Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Ja mel na podzim zanet v pate, takova kravina a ja byl tyden nemoznej, dokonce jsem koupil homeopatika a to si z nich normalne delam sranduTak to mi povídej, nejdřív 2 týdny doma s angínou, bez vycházek, což je samo o sobě na zastřelení a když už je tomu konec, tak zase tahle pecka. Znáš mě, já aktivní člověk jsem totálně nepoužitelnej na cokoliv, rozlámanej už kompletně celej, ani nevím jak spát, takže vlastně ani moc nespim, dezolát.
African Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 African: to jo, ale o den drive spustili paniku. Dnes uklidnuji, ze lidi berou samosky utokem. Jinak u nas v samosce neni mouka a olej. Konzervy zatim jsou.To je zase pravda. Já když prolezu barák, tak tady máme žrádla v klidu na dva týdny, chlorové tablety taky, slivovice šest litrů, no a pokud dojde jídlo, opráším luk a vyrazím za barák do lesa :-)
African Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Na vlky Tak to už by museli děti sakra trpět hlady :-) Spíš mám tady sousedku, samotářku, pěkně vypasenou, po tej by se nikdo nescháněl...dostala by před vlkem asejc přednost :-)
Doporučené příspěvky