Jump to content

Co mě právě naštvalo

safi

Recommended Posts

Geometře, ale to nevíme ani teď. Víme přece pouze to, kolik lidí bylo testováno s pozitivním výsledkem. Pokud by tedy do vykazovaných čísel vstoupilo zintenzivnění testování (jakože vstoupí), pak by to byla další proměnná, která ovlivní výsledné číslo, ale s faktickým počtem nárustu nemocných nijak nesouvisí.

Myslím si, že k pochopení problému a jeho zvládnutí přispěje až vědci najdou odpověď na 3 otázky

Proč severní Italie ?

Zanechává onemocnění imunitu?

Jaká je schopnost  viru dále mutovat ?

Edited by Conrad

Berte, o tom, že čísla ve světě jsou podle mě mimo mísu a proč, jsem tu psal. Proto jsem napsal "podle toho, co se dělo jinde". Jinými slovy tedy řekněme podle"metodiky", kterou se to měřilo jinde (tedy "metodikou" ne úplně košer). A měl jsem spíše napsat "tipnout" namísto "odhadnout". Mě by fakt zajímalo, jestli jste nad tím někdo přemýšlel a troufli byste si tipnout.

My se sázeli na první stovku v práci, tj. jestli bude tento týden. Já říkal,  že do pátku a byla už ve ČT. Teď už můžeme tipovat prvního mrtvého, bohužel....:-(

Celkově jsme podle mě u události, která ovlivní náš kousek světa nejvíc od pádu komunismu (ev. vstupu do EU).

Ja si troufnu tipnout ze to budou tisice. Ale oficialni cisla muzou byt uplne nekde jinde, protoze s tema muzes carovat jak se ti hodi. Viz Svycarsko - prestavame testovat mlade. Nebo muze nekdo rict ze zverejnovani cisel vyvolava paniku a cisla se proste rikat nebudou.

Ja si troufnu tipnout ze to budou tisice. Ale oficialni cisla muzou byt uplne nekde jinde, protoze s tema muzes carovat jak se ti hodi. Viz Svycarsko - prestavame testovat mlade. Nebo muze nekdo rict ze zverejnovani cisel vyvolava paniku a cisla se proste rikat nebudou.

Ano, bohužel.

No to jen potvrzuje můj skepticismus k EU Pokud některé státy přistupují radikálně k omezení možností í šíření a druhé řečeno mírně laxněji pak uzavření hranic je jediná možnost a Urshule je zcela mino mísu jako Merkel se svým  Willkommen

PS jako důkaz naprosté impotence EU je to že s mraky úředníků, komisí a podkomisí ti po dlouhém jednaní přikáží  jakou máš mít žárovku a nebo příkon Luxu ale když udeří celosvětová krize a tohle nic jiného není  není schopna k ní zaujmout rázné  a rozhodné stanovisko se sladěním postupu všech členských zemí.

A ze mě se stane profi karbaník, než to všechno skončí a pak hned půjdu obrat cigorky vo dávky :-)

No :-) My odjedeme, až to tu trošku pofackuju pracovně, na takovou vlastně školu v přírodě s rodiči:-) Dneska jsme přijeli z Jizerek, už nebylo co dělat, ještě jsme chtěli navštívit muzeum Ferdinanda Porsche, ale Škodovka ho zavřela kvůli opatřením. Nějak jsme usoudili, že na venkově to bude s dětma lepší, než ve městě. Ale školní režim mít budou, už totiž psaly učitelky, že práci pro děti pošlou. Nějak to půjde, nerad bych měl kvůli viru ještě blbý děti :-)))

Hlavně teda zboží, na lidi kaká pes!!!

Evropské unie je prostorem bez vnitřních hranic, v němž platí volný pohyb zboží, osob, služeb a kapitálu, který je definován Maastrichtskou smlouvou-WIKI

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...