nickolas Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Tvl projev Babise statnika. To mu zase kdo poradil? Zachranuje ty drivejsi divoke vykriky? Se pobleju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Tvl projev Babise statnika. To mu zase kdo poradil? Zachranuje ty drivejsi divoke vykriky? Se pobleju...hele, ať je jakej je...já bych to dělat nechtěl. Teď to asi zrovna není prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Tak hlavně, že se pochválil jak to dobře udělal, debil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) hele, ať je jakej je...já bych to dělat nechtěl. Teď to asi zrovna není prdelTo samozrejme, o tom zadna. Jen si tu reklamu mohl nechat na pak Dyt to bije do oci... Edit: treba Hamacek sel hodne nahoru Upraveno 23. března 2020 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Z Hamacka mám stejný pocit Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Projev ?Mým marodům? obsah za 3, přednes 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 No co - Bureše posadili před čtecí zařízení a nechali ho překoktat (evidentně někým jiným narychlo sesmolenou) zdravici súdruškám a súdruhom, tak jako svého času poloslepého a senilního Hustáva Husáka... Pro odreagování doporučuju opět vcelku trefnou sumarizaci nedávných vládních kroků od DFENSe - a k tomu jako bonus roztomilou fabulaci, jak by ten projev vypadal, kdyby si ho koblihář musel sepsat sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 hádám dobře, že šlo o Kaufland?Právě že šlo o normální Penny, kde jsem normálně po pár minutách pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 (upraveno) Právě jsem strávil 20 minut ve výtahu - zvenku přivolat šel, ale ovládací panel vevnitř nikoli a to ani tlačítko na přivolání dispečinku. Prostě, jak se dveře zavřou, byl jsem jak v pasti. Číslo na dispečink ve výtahu samozřejmě posprejovaný a naprosto nečitelný. V normální pracovní den by to byla otázka cca 2 minut, než by si mě někdo přivolal, teď 22 minut ( řvát jsem v baráku opravdu nechtěl ).Pak jsem zavolal na dispečink ( číslo máme ještě na nástěnce u vchodu do domu ) a prý už o tom vědí. Sakra, to nemohl někdo z baráku, kdo na to upozornil, udělat jednu cedulku a nelapit jí na ten ovládací panel? Tak tam mají cedulku ode mě, píšu sice jako prase, ale snad si toho všimnou dřív, než se dveře zavřou. No nic, hurá do pracovního procesu. Upraveno 24. března 2020 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 To známe, tyhle cedulky "nejede výtah". Ve skutečnosti nepůjde plyn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Hele Kuncaku a nebylo by lepsi ty cedulky dat zvenci, do kazdeho patra? Jako je chvalyhodne ze ses postaral, ale lidi sice budou vedet ze je to rozbity, ale to uz budou ve stejne pasti jako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Hele Kuncaku a nebylo by lepsi ty cedulky dat zvenci, do kazdeho patra? Jako je chvalyhodne ze ses postaral, ale lidi sice budou vedet ze je to rozbity, ale to uz budou ve stejne pasti jako ty. V tom je právě ten fór... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Ale víš kolik mu zabere času všem se třikrát omluvit??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Speciálně vy dva mě nes..te Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Alza a jejich nekoncici demence... Oni nestihaji dorucovat ani svoje stavajici zbozi, tak zacnou prodavat jeste rejzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Hele včera jsem objednával, psali že to bude na prodejně čtvrtek a dneska ráno sms, že si můžu přijít...za mě cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Přesně :-) Začnu to používat, pijak. Doufám že to je klíště, a ne pijavice...oba jsou to pijáci :-)Jasne - pijak = kliešť. (My na SK sem tam mame radi staré označenie). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Alza a jejich nekoncici demence... Oni nestihaji dorucovat ani svoje stavajici zbozi, tak zacnou prodavat jeste rejzi...Clovece, ja objednal v nedeli odpoledne grafickou kartu co mladymu v kompu odesla do alzaboxu a voni me v pondeli dopoledne napsali, ze si to mam jit do toho boxu vyzvednout. Nebylo to ani 15 hodin. Ale v ramci Prahy, nevim jak dorucujou dal. Jen psali, ze to tam mam jen den, protoze potrebujou boxy pro dalsi zasilky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Clovece, ja objednal v nedeli odpoledne grafickou kartu co mladymu v kompu odesla do alzaboxu a voni me v pondeli dopoledne napsali, ze si to mam jit do toho boxu vyzvednout. Nebylo to ani 15 hodin. Ale v ramci Prahy, nevim jak dorucujou dal. Jen psali, ze to tam mam jen den, protoze potrebujou boxy pro dalsi zasilky...Já mám u nich express zásilku už 4 dny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky