Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

hele, ať je jakej je...já bych to dělat nechtěl. Teď to asi zrovna není prdel

To samozrejme, o tom zadna. Jen si tu reklamu mohl nechat na pak :( Dyt to bije do oci...

Edit: treba Hamacek sel hodne nahoru

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No co - Bureše posadili před čtecí zařízení a nechali ho překoktat (evidentně někým jiným narychlo sesmolenou) zdravici súdruškám a súdruhom, tak jako svého času poloslepého a senilního Hustáva Husáka...  :eek:

Pro odreagování doporučuju opět vcelku trefnou sumarizaci nedávných vládních kroků od DFENSe - a k tomu jako bonus roztomilou fabulaci, jak by ten projev vypadal, kdyby si ho koblihář musel sepsat sám  :whistling:

Odkaz ke komentáři

Právě jsem strávil 20 minut ve výtahu - zvenku přivolat šel, ale ovládací panel vevnitř nikoli a to ani tlačítko na přivolání dispečinku. Prostě, jak se dveře zavřou, byl jsem jak v pasti. Číslo na dispečink ve výtahu samozřejmě posprejovaný a naprosto nečitelný. V normální pracovní den by to byla otázka cca 2 minut, než by si mě někdo přivolal, teď 22 minut ( řvát jsem v baráku opravdu nechtěl ).

Pak jsem zavolal na dispečink ( číslo máme ještě na nástěnce u vchodu do domu ) a prý už o tom vědí. Sakra, to nemohl někdo z baráku, kdo na to upozornil, udělat jednu cedulku a nelapit jí na ten ovládací panel? Tak tam mají cedulku ode mě, píšu sice jako prase, ale snad si toho všimnou dřív, než se dveře zavřou. 

No nic, hurá do pracovního procesu.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Alza a jejich nekoncici demence... Oni nestihaji dorucovat ani svoje stavajici zbozi, tak zacnou prodavat jeste rejzi...

Clovece, ja objednal v nedeli odpoledne grafickou kartu co mladymu v kompu odesla do alzaboxu a voni me v pondeli dopoledne napsali, ze si to mam jit do toho boxu vyzvednout. Nebylo to ani 15 hodin. Ale v ramci Prahy, nevim jak dorucujou dal. Jen psali, ze to tam mam jen den, protoze potrebujou boxy pro dalsi zasilky...

Odkaz ke komentáři

Clovece, ja objednal v nedeli odpoledne grafickou kartu co mladymu v kompu odesla do alzaboxu a voni me v pondeli dopoledne napsali, ze si to mam jit do toho boxu vyzvednout. Nebylo to ani 15 hodin. Ale v ramci Prahy, nevim jak dorucujou dal. Jen psali, ze to tam mam jen den, protoze potrebujou boxy pro dalsi zasilky...

Já mám u nich express zásilku už 4 dny...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...