Hector Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 Aby ses z toho nepo. Každá věc má svého kupce.
Dokusan Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 Aby ses z toho nepo. Každá věc má svého kupce.Tomu rozumím, ale nevidím důvod, proč by mě to nemohlo štvát. Já na ně čekám rok, tak mě to tak nějak vnitřně nasere, když je tady vidím v prodeji s takovýmto vývarem. Toť vše.
Dokusan Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 Ono uz je to smazany?Myslíš tohle? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/137413-batman-by-rolex/&do=findComment&comment=2494298
warann Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 Hledal jsem někaký starý fotky z 90. let. Co pamatuju, byly na jednom místě, teda až do dneška. Obrátil jsem kvartýr vzhůru nohama a nic. Jednak mě serou ty fotky a současně i ta "záhada" kam se mohly podět.
Hector Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 Tomu rozumím, ale nevidím důvod, proč by mě to nemohlo štvát. Já na ně čekám rok, tak mě to tak nějak vnitřně nasere, když je tady vidím v prodeji s takovýmto vývarem. Toť vše.Mám kontakty. Prave jsem zařídil, ze na budeš čekat 10... Let
Tom4 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 Máte to blbě. No A? Smrdí ti noha. No bé? Smrdí ti obě. No cé? Smrdí ti ruce.A to je v chronomagorským slovníku něco jako kokot ve slovenštině
zceyee Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 Já na ně čekám rok, tak mě to tak nějak vnitřně nasere, když je tady vidím v prodeji s takovýmto vývarem. Toť vše.A co ti brani je koupit a necekat?
ragu Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 To jsou zas debaty tohleto. Že má každej právo prodávat cokoliv za jakoukoliv cenu je jasný. A stejně tak má každej právo si o něm myslet, že je kunda a někam to napsat.
Dokusan Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 Přesně jak říká ragu. Já nezpochubnuju to právo je prodat za cenu za jakou je někdo koupí. Sere mě, že je nemůžu koupit za retail a prekupnikum prostě svý prachy dávat nebudu.
Dokusan Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 A co ti brani je koupit a necekat?Brání mi v tom neodbytny pocit, že dát 100k nejakymu... je prostě nesmysl. A tohle je diskusní fórum, na kterém jsem jen vyjádřil svůj názor, navíc ve vlákně, do kterého to patří
Conrad Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 Myslíš tohle?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/137413-batman-by-rolex/&do=findComment&comment=2494298Není čemu se divitHermesJenže vykutálenému novorozenci to nestačilo, vyrazil z jeskyně ještě ten samý den loupit! A to ne zrovna za roh, přesunul se urychleně až do Makedonie. Šel na jistotu. Usmyslel si, že zprivatizuje stádo padesáti posvátných krav svého nevlastního bratra Apollóna. Dvě krávy obětoval otci Diovi, zbytek ukryl a odebral se dělat ?jakoby nic? zpět do kolébky. Není asi třeba dodávat, že Apollón byl z krádeže svého majetku velmi rozladěn. Když dobytek hledal, narazil na ukecaného pastýře Batta, který mu vše vyzvonil. Apollón nemeškal a vyrazil do Arkádie vyšetřovat a podrobit výslechu zlodějského kojence. Hermés, coby nevinně vyhlížející mimčo, ze své kolébky zatloukal a zatloukal. Apollón už ale pomalu ztrácel trpělivost, milého zloděje bafnul a odtáhl ho na Olymp před společného otce Dia. Toho sice podnikavost a šikovnost novopečeného člena rodiny velmi pobavila a na synkovy úspěchy byl právem hrdý, ale pořádek v rodině přece musí být! Hermés měl krávy vrátit. Ovšem, ne zadarmo: Uskutečnil svůj první a velmi výhodný obchod
Baldic Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 Máte to blbě. No A? Smrdí ti noha. No bé? Smrdí ti obě. No cé? Smrdí ti ruce.A to je v chronomagorským slovníku něco jako kokot ve slovenštině Za mych detskych let jsme rikavali:"No a?""No a be, ty tele z JZD."
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 Dnes mě naštval ve vesnici správce hřiště-při údržbě trávníku si pustil nahlas znelku LM a já blb, ač vím, že to není možné, mu skočil na lep a celej natesenej vyrazil ke hřišti, že se tam něco bude hrát (mám abstak, hraje se tu 1.B třída). Celkově nás nachytal cca 40. Osnujeme už pomstu, až tohle skončí letí i ten jeho traktůrek do potoka.
guzmic Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 A sousedku jsi vzal taky, aspoň pivo a klobásky by podržela...
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 A sousedku jsi vzal taky, aspoň pivo a klobásky by podržela...Ta to má spocitany, zcela vážně. Ta u mě skončila.
Doporučené příspěvky