Přejít na obsah

Koronavirus a vše okolo...

Doporučené příspěvky

Lidi se na nějaká pravidla úplně vyprdli, u nás všichni bez roušek, grilovačky a párty haldy lidí na zahradách jako by jsme nad koronou vyhráli, neuvěřitelný....hlavně že všichni nadáváme na vládu co tam máme za bandu kreténů :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi se na nějaká pravidla úplně vyprdli, u nás všichni bez roušek, grilovačky a párty haldy lidí na zahradách jako by jsme nad koronou vyhráli, neuvěřitelný....hlavně že všichni nadáváme na vládu co tam máme za bandu kreténů :-)

Nojo... smutný, no... ale třeba je to do velké míry  soukolí přírodního výběru- nejsem zastáncem Darwina, ale pokud má blbost vyhynout, tak jim fandím- blbý je,je, že třeba někde mohou náhodou potkat inteligentní lidi a napáchají asi velkou škodu. 

Odkaz ke komentáři

Dame hlasovani?

Zapnuli byste si nejakou formu elektronickeho sledovani kvuli viru? At uz v tehle vlne nebo pristi?

Myslite, ze to do budoucna bude povinné? Napr.chces vyjet do zahranici, tak si musis zapnout neco...?

Verili byste spis domaci aplikaci nebo nadnarodni?

https://www.bbc.com/news/technology-52246319

https://m.mobilmania.cz/google-a-apple-spojuji-sily-predstavili-spolecny-system-pro-trasovani-nakazy-koronavirem/a-1348031

https://erouska.cz/

https://native.seznamzpravy.cz/zastav-covid/

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

A odpoved za mne.. stejne uz mam zapnutou polohu v google.. po letech vypínání (mam android od verze 4 a postupne me umorili a nakonec jsem to parkrat i docela pouzil) jsem to uz nechal byt zapnuté, takze nejakou formu google sledovacky bych asi prezil..

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Belgie je zeme s poctem lidi jako nase.. za včerejšek 500 lidi.. tim, ze tam mame spolupracovniky a s tou podobnou velikosti si je casto srovnavam s nami.. jakoze co by kdyby..

attachicon.gif Screenshot_20200411-162244_Chrome~01.jpg

Tohle je ok. Ale dle prilozeneho obrazku se domnivam, ze autor puvodniho postu, mel na mysli neco jineho.

Odkaz ke komentáři

Já mám teda zkušenost ze své bubliny, ze ti co nadávají na vládu se přesto chovají velmi zodpovědně a roušky nosí. Naopak jejich příznivci sedí v 10 kolem grilu a lahváčem. Ale třeba je to jinak, říkám jen, co vidím kolem sebe.

Odkaz ke komentáři

Já mám teda zkušenost ze své bubliny, ze ti co nadávají na vládu se přesto chovají velmi zodpovědně a roušky nosí. Naopak jejich příznivci sedí v 10 kolem grilu a lahváčem. Ale třeba je to jinak, říkám jen, co vidím kolem sebe.

V Třech  mušketýrech Athos říká- Nesuďte nahodile praví písmo a pan kardinál.

To by mohlo platit i pro tuhle glosu :) tedy tvrzení ad hoc bez sociologického podkladu

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Hlavně že všechny komentáře jsou tady podložené analýzami a sociologickým průzkumy. Si tady sdelujeme zkušenosti z našeho okolí přece. Znovu opakuji, potřetí, že to co píšu, je založeno na tom, co vidím kolem sebe. U sousedů každej den návštěvy, všichni bez roušek. V ulici u každého domu na zahradě nebo předzahrádce seděj lidi u grilu v počtu 5-15, bez roušek, v lesoparku naproti plno, roušky tak v polovině případů, jakmile někdo jede na čemkoliv nebo běží tak má roušku tak 10%. Jelikož místní komunitu už celkem znám, tak si dovoluji kvalifikovaně odhadovat.

Na druhou stranu musím říct, že se ani nedivím, protože lidi, co se řídí tím, co jim řeknou v televizi nebo se o to tolik nezajímají, tak už v tom musí mít dobrej hokej. Já od začátku používám roušku tak, že - jsou tam lidi, nasadím, nejsou tam lidi, sundám.

A na vládu moc hezkých slov neznám. Jestli chtěli začít promořovat přes Velikonoce, tak otevřít OBI apod. byl dobrej nápad. Že lidi dělají co dělají se dalo čekat. Ostatně nepochopil jsem, jakej smysl mělo zavírat hobby markety..copak se tam lidé chovají jinak než třeba v Tescu?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...