Tomáš Kincl Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 U mě tři měsíce od pozitivního testu (dva týdny doma, horečky 38-39).SMS s výsledkyVysledek protilatky IgG SARS CoV-2=410,000 AU/ml - POZITIVNI HLADINA ANAMNESTICKYCH PROTILATEK.Přičemž hraniční hodnoty jsou (z webu odběrného místa)Méně než 33,8 BAU/ml znamená negativní výsledek a více než 33,8 BAU/ml nebo rovno pozitivníSent from my ELE-L29 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Stát chce, ať se necháte očkovat. Ale pak začne vymýšlet pitomosti typu - prodělal jsi covid v únoru? Pak máš půl roku smůlu (do konce srpna). A protože ti je o fous méně jak 40 let, tak se nemůžeš nechat očkovat dříve, než začne výše uvedené opatření platit. Ať už jdou do. .... pořád měnit pravidla hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Ted mel byt v Tydnu clanek, ze MZd zvazuje tu 90 denni po covidovou lhutu protahnout az na 180 dni. Vi o tom nekdo vic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Ano, uz to rikal i Radiozurnal, ze to tak zavedou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Já bych to zavedl do konce života uzdraveného jedince. Pak už nebude co protahovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Chtělo by to oficiální vyjádření ministerstva at víme, na čem jsme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Já jsem v jeden den dostal očkovací PIN 2 a zároveň pozitivní PCR na Covid. Story od my life.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 41 minutami, Hasňa napsal: Já jsem v jeden den dostal očkovací PIN 2 a zároveň pozitivní PCR na Covid. Story od my life.... Aj, blbé Vsadil bych si ještě sportku ze srandy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 U nas uz 180 dni plati, takze to bude coskoro aj v CR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 52 minutami, Hasňa napsal: Já jsem v jeden den dostal očkovací PIN 2 a zároveň pozitivní PCR na Covid. Story od my life.... Ty musis mit vzdycky neco extra, vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Aj, blbé Vsadil bych si ještě sportku ze srandy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Ty musis mit vzdycky neco extra, voleProstě dítě štěstěny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 V 10. 5. 2021 v 12:00, odjinud napsal: Tak má 79,10, což je v rozsahu "vyšší hladina" (50-400), takže s očkováním ještě počkat, ne? No ma to cca 7x vyšší oproti normálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 8 hodinami, Hasňa napsal: Já jsem v jeden den dostal očkovací PIN 2 a zároveň pozitivní PCR na Covid. Story od my life.... Hele, já dostal 1. Dávku a den na to jsem byl pozitivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 10 hodinami, odjinud napsal: Ted mel byt v Tydnu clanek, ze MZd zvazuje tu 90 denni po covidovou lhutu protahnout az na 180 dni. Vi o tom nekdo vic? Ode dneska to plati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Před hodinou, Gustaf napsal: No ma to cca 7x vyšší oproti normálu Otazka je jak se na ta cisla da spolehnout, nemluve o tom ze jejich interpretace je prakticky nemozna. Treba ja jsem mel po covidu IgG 600, pak z 3 mesice 9, mesic po ockovani 970 a ted naposled zase 600. Takze to je velmi orientacni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Nikde to info ze to ode dneska platí tech 180 dni nevidím... Jedine co jsem nasel na bild.de ze se ode dneska muze do Saska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 24 minutami, paolous napsal: Nikde to info ze to ode dneska platí tech 180 dni nevidím... Jedine co jsem nasel na bild.de ze se ode dneska muze do Saska Vcera to na tiskovce rikal ministr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 42 minutami, rayethon napsal: Otazka je jak se na ta cisla da spolehnout, nemluve o tom ze jejich interpretace je prakticky nemozna. Treba ja jsem mel po covidu IgG 600, pak z 3 mesice 9, mesic po ockovani 970 a ted naposled zase 600. Takze to je velmi orientacni. Mohu se mýlit ,ale domnívám se, že k posouzení imunitního stavu organizmu je potřeba nejenom Ig.M a IgG protilátky ,ale hlavně buněčná odpověď tedy T lymfocyty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Hele, já dostal 1. Dávku a den na to jsem byl pozitivní Tady je, koukám, podobných "šťastlivců" více. No, jsem tu mezi svými. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se