MarosRy Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 No jo Fakty jsou obcas nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Jen rychlý dotaz, strejda Google hned nenašel... co se stane když půjdu na 3.dávku až po více než 9 měsících? Kdysi hrozili tím, že pak člověk bude muset odznovu jakoby na první dávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 To mě taky zajímá. Ale dát si třetí dávku vakcíny, která je proti první mutaci se mi moc nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Treti davka je jen booster. Takze posiluje. Urcite to neznamena, ze kdyz si ji nedas, tak musis podstoupit celej cyklus znovu. Ale tech lží a keců kolem je tolik, že tezko rict, cemu verit. Ja jsem si nechal zmerit protilatky a mam je dostatecne velký, takze booster neni treba a celkove už jim na to seru. Sice uz mi hrozi, že mi vypnou Tečku, ale na to taky seru, takze tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Me tečka ještě 2 měsíce vydrží, dřív než po 8mi měsících jsem neměl v plánu jít na třetí. Ale jsem teď ve Francii a najednou mě nechtěli po 2 týdnech nikam pustit a zjistil jsem, že oni mají platnost od druhé dávky jen 7 měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Tak se nám doma uhnízdil omikron. Dnes musíme ještě s dcerou (3r) na pcr, aby se jí paní doktorka uráčila léčit. Chudák má horečky 39 a docela blbej kašel. Nemáte někdo nějakou radu jak s tím kašlem? Máme jí dávat něco na vykašlávání nebo naopak na tlumení kašle? Mě kašel netrápil vůbec, syna jen jeden den, ale dcera už chrble 3 den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 (upraveno) před 9 minutami, exBURN napsal: @exBURN Tak se nám doma uhnízdil omikron. Dnes musíme ještě s dcerou (3r) na pcr, aby se jí paní doktorka uráčila léčit. Chudák má horečky 39 a docela blbej kašel. Nemáte někdo nějakou radu jak s tím kašlem? Máme jí dávat něco na vykašlávání nebo naopak na tlumení kašle? Mě kašel netrápil vůbec, syna jen jeden den, ale dcera už chrble 3 den To záleží, jestli je to vlhký nebo suchý kašel. Dospělému bych poradil, ale s malou bych upaloval k doktorovi, tam fakt nevím, co se špuntům a hlavně v jakém množství dává... Upraveno 23. února 2022 uživatelem VladimírH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Taky jsme chtěli upalovat, ale jaksi bez výsledků pcr nemáme chodit a ty nejsou na počkání. A jelikož sem chodí pár pediatrů, tak kdyby náhodou někdo doporučil něco na úlevu, co se osvědčilo, tak bych byl rád Kašel suchý, dusivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Čaj s citronem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 (upraveno) před 1 hodinou, exBURN napsal: Tak se nám doma uhnízdil omikron. Dnes musíme ještě s dcerou (3r) na pcr, aby se jí paní doktorka uráčila léčit. Chudák má horečky 39 a docela blbej kašel. Nemáte někdo nějakou radu jak s tím kašlem? Máme jí dávat něco na vykašlávání nebo naopak na tlumení kašle? Mě kašel netrápil vůbec, syna jen jeden den, ale dcera už chrble 3 den Nám doporučili přes den sirup na odkašlávání Prospan a od čtyř odpoledne na tlumení aby se děcko vyspalo Stoptusin. Na horečky na střídačku čípek a nurofen abys mohl srážet teplotu dávkováním po čtyřech hodinách. Šel bych k jinému doktorovi. Upraveno 23. února 2022 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Díky. Jo ona to zatím zvládá, jen má občas hnusnej záchvat kašle. Na noc máme něco na tlumení, jen jsem si nebyl jistý zda to tlumit abych tím nevyvedl něco jiného. Srážení naštěstí funguje kombinací paralenu a nurofenu, jen to na rozdíl ode mě a syna leze trochu výš (39,1C což mě trochu děsí). Ten čaj je dobrá rada, ale dostat do ní hrnek čaje je mise celkem No snad už zítra bude líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Kolem 38 stupňů bych rozhodně srážel, víc jak 39 je na malé děcko hodně. Čaj bych jí dával dětský na doplnění tekutin, kdy citrus může dráždit a je alergenní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Paralen, Nurofen sme davali aj my, na striedacku kazde 4 hodiny. Este studene obklady na ruky, nohy, cievy, alebo vlaznejsia sprcha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Už je to lepší, pořád ale nedošly výsledky pcr, takže ani dnes tam doktorku nechytnem. No večer jsem už měl trochu paniku páč teplota 39,9 už me desila, ale pak jí zabral nurofen. No jako dcerka toho omikrona nenese vůbec dobře, už to snad bude lepší, ale fakt dávejte bacha - pro děti to rozhodně není tak neškodné jak se povídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 @exBURN ako je malej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Ahoj. Dnes to citelně ustopilo. Odpoledne už lumpačila. Děkuji za optání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Tak super, nech ste zdravi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 1 hodinou, exBURN napsal: Ahoj. Dnes to citelně ustopilo. Odpoledne už lumpačila. Děkuji za optání. Tak to je dobre. 40 už je fakt dosť. Koľko má malá? Nurofen vyzerá byť fajn, mojej krpatej na horúčku zaberá najlepšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 3 roky ted měla. Jj už byla silně mimo. U syna jsme v jednom roce zažili febrilní křeče včetně záchranky, tak nás horečka děsí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 (upraveno) To jsou fajn zprávy. Držte se. BTW: v Anně jsem byl minulý týden na PCR a výsledky garantují do 48 hodin, provoz každý den do 18.00. SMS mi klikla druhý den ráno. Upraveno 24. února 2022 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se