Přejít na obsah

Koronavirus a vše okolo...

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Treti davka je jen booster. Takze posiluje. Urcite to neznamena, ze kdyz si ji nedas, tak musis podstoupit celej cyklus znovu. Ale tech lží a keců kolem je tolik, že tezko rict, cemu verit.

Ja jsem si nechal zmerit protilatky a mam je dostatecne velký, takze booster neni treba a celkove už jim na to seru. Sice uz mi hrozi, že mi vypnou Tečku, ale na to taky seru, takze tak. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me tečka ještě 2 měsíce vydrží, dřív než po 8mi měsících jsem neměl v plánu jít na třetí. Ale jsem teď ve Francii a najednou mě nechtěli po 2 týdnech nikam pustit a zjistil jsem, že oni mají platnost od druhé dávky jen 7 měsíců.

Odkaz ke komentáři

Tak se nám doma uhnízdil omikron. Dnes musíme ještě s dcerou (3r) na pcr, aby se jí paní doktorka uráčila léčit. Chudák má horečky 39 a docela blbej kašel. Nemáte někdo nějakou radu jak s tím kašlem? Máme jí dávat něco na vykašlávání nebo naopak na tlumení kašle? Mě kašel netrápil vůbec, syna jen jeden den, ale dcera už chrble 3 den 😞 

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, exBURN napsal:

@exBURN Tak se nám doma uhnízdil omikron. Dnes musíme ještě s dcerou (3r) na pcr, aby se jí paní doktorka uráčila léčit. Chudák má horečky 39 a docela blbej kašel. Nemáte někdo nějakou radu jak s tím kašlem? Máme jí dávat něco na vykašlávání nebo naopak na tlumení kašle? Mě kašel netrápil vůbec, syna jen jeden den, ale dcera už chrble 3 den 😞 

To záleží, jestli je to vlhký nebo suchý kašel. Dospělému bych poradil, ale s malou bych upaloval k doktorovi, tam fakt nevím, co se špuntům a hlavně v jakém množství dává...

Upraveno uživatelem VladimírH
Odkaz ke komentáři

Taky jsme chtěli upalovat, ale jaksi bez výsledků pcr nemáme chodit a ty nejsou na počkání. A jelikož sem chodí pár pediatrů, tak kdyby náhodou někdo doporučil něco na úlevu, co se osvědčilo, tak bych byl rád 🙂 

Kašel suchý, dusivý. 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, exBURN napsal:

Tak se nám doma uhnízdil omikron. Dnes musíme ještě s dcerou (3r) na pcr, aby se jí paní doktorka uráčila léčit. Chudák má horečky 39 a docela blbej kašel. Nemáte někdo nějakou radu jak s tím kašlem? Máme jí dávat něco na vykašlávání nebo naopak na tlumení kašle? Mě kašel netrápil vůbec, syna jen jeden den, ale dcera už chrble 3 den 😞 

Nám doporučili přes den sirup na odkašlávání Prospan a od čtyř odpoledne na tlumení aby se děcko vyspalo Stoptusin. Na horečky na střídačku čípek a nurofen abys mohl srážet teplotu dávkováním po čtyřech hodinách. Šel bych k jinému doktorovi.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Díky. Jo ona to zatím zvládá, jen má občas hnusnej záchvat kašle. Na noc máme něco na tlumení, jen jsem si nebyl jistý zda to tlumit abych tím nevyvedl něco jiného. Srážení naštěstí funguje kombinací paralenu a nurofenu, jen to na rozdíl ode mě a syna leze trochu výš (39,1C což mě trochu děsí). 

Ten čaj je dobrá rada, ale dostat do ní hrnek čaje je mise celkem 😞 

No snad už zítra bude líp. 

Odkaz ke komentáři

Už je to lepší, pořád ale nedošly výsledky pcr, takže ani dnes tam doktorku nechytnem. No večer jsem už měl trochu paniku páč teplota 39,9 už me desila, ale pak jí zabral nurofen. No jako dcerka toho omikrona nenese vůbec dobře, už to snad bude lepší, ale fakt dávejte bacha - pro děti to rozhodně není tak neškodné jak se povídá.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...