exBURN Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 No pořád to není ok. Po ránu má teplotu 38 a blbe chodí a stěžuje si, že jí bolí nožičky. To je fakt svinstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Chápu to dobře, že od příštího týdne nemusí být v prostorách letiště respirátory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 10 minutami, African napsal: Chápu to dobře, že od příštího týdne nemusí být v prostorách letiště respirátory? Chapu to taky tak, v letadle asi ano… alespon nad uzemim CR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 3 minutami, mtruelle napsal: Chapu to taky tak, v letadle asi ano… alespon nad uzemim CR. Ten předpis neznám přesně, ale jen podotýkám, že letadlo je česká půda dokud se všemi koly nedotkne přistávací plochy mimo ČR ... Takže dovozuji, že pokud máš mít v českém dopravním prostředku respirátor, bude to v tomto případě platit i mimo území ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 13 minutami, mtruelle napsal: Chapu to taky tak, v letadle asi ano… alespon nad uzemim CR. Letadlo je dopravní prostředek a tam být musí..nebylo mě jasný letiště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 38 minutami, Bert napsal: Ten předpis neznám přesně, ale jen podotýkám, že letadlo je česká půda dokud se všemi koly nedotkne přistávací plochy mimo ČR ... Takže dovozuji, že pokud máš mít v českém dopravním prostředku respirátor, bude to v tomto případě platit i mimo území ČR. Je to nepodstatné... Co když je to cizi dopravce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 (upraveno) Od toho má snad "Václav Havel" na svém webu informace o aktuálních opatřeních pro cestující, i s infolinkou a odkazy na weby jednotlivých dopravců. Neber si to zle Vlasto, ale fakt mi přijde trochu kostrbaté chodit s technickými dotazy tohoto typu zrovna na Chronomag Upraveno 10. března 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 20 minutami, mtruelle napsal: Je to nepodstatné... Co když je to cizi dopravce? Jasně, proto tam byl smajlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Jen na okraj. Ač to že statistik MZd nevyplývá, počet případů Covid opět přibývá... Kromě sezónně zvýšené nemocnosti v ordinaci přibývá u mě cca 10 potvrzených případů denně, vzhledem k rozpadu systému karantény se spousta klinicky jasných děti ani na testy neposílá. Naštěstí většinově lehké průběhy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 3 hodinami, Radek124 napsal: Od toho má snad "Václav Havel" na svém webu informace o aktuálních opatřeních pro cestující, i s infolinkou a odkazy na weby jednotlivých dopravců. Neber si to zle Vlasto, ale fakt mi přijde trochu kostrbaté chodit s technickými dotazy tohoto typu zrovna na Chronomag Nerad surfuji, tady jsem jak doma a většinou na mé různorodé dotazy dostávám dobré odpovědi s obratem Jinak u nás ve městě se roztrhl s Covidem pytel, mají ho defakto všichni.... takže jestli my odletíme, tak se dám na modlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 11 hodinami, mtruelle napsal: Jen na okraj. Ač to že statistik MZd nevyplývá, počet případů Covid opět přibývá... Kromě sezónně zvýšené nemocnosti v ordinaci přibývá u mě cca 10 potvrzených případů denně, vzhledem k rozpadu systému karantény se spousta klinicky jasných děti ani na testy neposílá. Naštěstí většinově lehké průběhy... Jj, vidím to taky (jako Afri) kolem sebe, přesto že vlastně "Covid neexistuje" . Bohužel to čapla i mamka, 77 let,v rehabilitační domě, naštěstí lehčí průběh. Doktorka jí dala Lagevrio a asi i to pomohlo, vyhrabává se z toho.... Bojím se že to ještě není úplně pryč, ale že to lidi tak už berou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Taky jsem ve svým okolí zaznamenal znatelně nárůst, bojím se ze to odhození opatření teď bude trosku znát. Snad ty lehký průběhy zavladnou všem… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 2 roky nic.. a minuly tyden 1 kolegyne z kanclu a dneska mi volala druha kolegyne z kanclu, ze nedorazi.. sakrys, ja myslel, ze uz bude klid.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 U mě taky zvýšený počet nakažených. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 před 10 hodinami, DavidLC napsal: Jj, vidím to taky (jako Afri) kolem sebe, přesto že vlastně "Covid neexistuje" . Bohužel to čapla i mamka, 77 let,v rehabilitační domě, naštěstí lehčí průběh. Doktorka jí dala Lagevrio a asi i to pomohlo, vyhrabává se z toho.... Bojím se že to ještě není úplně pryč, ale že to lidi tak už berou... . Tak zatím ty průběhy u dětí celkem jdou - i když čtyřicítky 3 dny taky nikoho nepotěší. Zápaly plic zatím u dětí nejsou. Rizikem pro přenos jsou stále děti - do pěti let není očkování schválené - včera 5timěsíční batole dost příznakové, 5+ očkovaní minimálně, 12+ nemají prakticky booster. Ty děti sice nemají extra těžké průběhy / kromě PIMS/, ale jsou dobrým semeništěm na dospělou a zejména seniorní populaci. Tak to holt je. Poměrně velký problém, o kterém se zatím moc nemluví je longCovid u dětí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Jak rikame s manzelkou: ze se respirator nosit nemusi (po rozhodnem datu), neznamena to, ze se nosit nesmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 před 57 minutami, skalis napsal: Jak rikame s manzelkou: ze se respirator nosit nemusi (po rozhodnem datu), neznamena to, ze se nosit nesmi. JJ, bude to chtít trochu vydržet ty pohledy. Byl jsem před dvěma týdny na schůzce (30 lidí v místnosti pro 20) a jako jediný jsem měl respík. Volal jsem teď jednomu z lidí a mají to tam asi 4 kolegové, zrovna v části oddělení (kde jsem s nimi potom také krátce mluvil). Jasný, je to o náhodě, ale takový model je celkem vzorový... @mtruelle Dneska už jsou články o další možné "vlnce", snad to vyřeší to teplo... Jen mám trochu obavy z podzimu... Zapomíná se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 před 1 hodinou, mtruelle napsal: Tak zatím ty průběhy u dětí celkem jdou - i když čtyřicítky 3 dny taky nikoho nepotěší. Zápaly plic zatím u dětí nejsou. Rizikem pro přenos jsou stále děti - do pěti let není očkování schválené - včera 5timěsíční batole dost příznakové, 5+ očkovaní minimálně, 12+ nemají prakticky booster. Ty děti sice nemají extra těžké průběhy / kromě PIMS/, ale jsou dobrým semeništěm na dospělou a zejména seniorní populaci. Tak to holt je. Poměrně velký problém, o kterém se zatím moc nemluví je longCovid u dětí. Tak ze zvědavosti jako lékař jak se stavíš k tomu učkování u dětí, tady jsem pochopil, že je ta odborná veřejnost spíš zdrženlivá. Slyšel jsem pak rozhovor s Martinem Tolarem například, kde k tom byl velmi kritický. Ostatně i spousty vakcionologů to u těch dětí spíš nedoporučovali... pak je ještě otázka jak rychle očkovat u dospělých. Já tomu houby rozumím, spíš mě zajímá jaká je Tvá zkušenost z okolí, pochopil jsem z textu, že jsi obvoďák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 jak rikali nekteri odbornici, covid nezmizi a mame se s tim smirit, tak sem se smiril s tim, ze to dostanu jeste asi mockrat, maximalne muzu omezit kontakt se starsimi rocniky, pokud budu citit priznaky. bez ohledu na pocet reinfekci nebo booster davek klobouk dolu ale pred temi, kteri se tomu dokazali doposud vyhnout v mem okoli uz je jen par jedincu, kterym pozitivni test nevysel. pry je cast populace , ktera koronaviry nechyti. asi to jsou oni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 já, já se hlásím i manželka a její rodiče, jinak zbytek rodiny to chytil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se