Dokusan Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Ještě k těm školám. Já mám kluka ve třetí třídě, na malé škole, která má jen první stupeň a jsem mile překvapen jak jim to učitelka davkuje a mixuje. Dopoledne má syn vyhrazeno na učení, něco zvládá sám, u něčeho potřebuje asistenci. Každý den odesílá splněné úkoly. Jednou týdně učitelka zašle každému individuálně zpětnou vazbu.Centrálně to řešit nemá smysl, jak kdosi navrhoval. Rámcový vzdělávací program je sice stejný, ale každá třída je v jiné fázi, má to trochu upraveno. Učitelé nejsou hloupí, většina z nich má empatii a myslím si, že to zvládnou stejně jako naše děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Tvl, tak patronkou před epidemiemi je sv. Korona. To nevymyslíš:-) https://www.cirkev.cz/cs/aktuality/200316svata-korona-patronka-pred-epidemiemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Dneska bysme tu mohli řešit, kde se tenhle "na člověka dobře ušitý" virus vzal. Jistě už jste zaznamenali určité pochybnosti některých kapacit v daném oboru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Hovno! Tisickrat vyvráceno! Pijte poličské pivo denně, i v noci. V malých dávkách posílíte svého ducha, při větších uchováte alespoň své zdraví. A teď jde o zdraví, na ducha sere pes...Souhlasím, včera doplněno přímo od zdroje. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 někdo by měl pánům nahoře vysvětlit, že ty nákupní časy pro důchodce jsou vehementní nesmysl. Včera jsem jel na nákup, hned ráno na 7 hodinu, proto abych to stihl před důchodcovskou hodinou. Měl jsem v plánu pak jet do lesa bojovat s kůrovcem, takže nákup v 10 už mi nevycházel. A co myslíte, byli tam? Před vchodem to vypadalo jak Guderianova tanková armáda. Supermarketová útočná vozidla ježící se hlavněmi ostře nabitých berlí, v očích nad rouškama výraz wafen SS, připraveni sežehnout plamenometem zloby každého kdo by sáhl na rohlík v akci. Hned jak otevřeli, nastal blitzkrieg. Lavina, smršť. Hned na začátku u zeleniny jsem musel použít všecky finty defenzivní jízdy a prokličkovat do odlehlejších částí protože tam by to neprojel ani zkušený hráč SuperMaria. U informací rozdávali ochranné pomůcky, tedy rukavice, vlastně sáčky na ruce. Někdo někde poznamenal že novou adrenalinovou zábavou je, rukama v mikroténových rukavicích otevřít mikroténový sáček. Veliký omyl. Mnohem veselejší je rukama v mikroténových sáčkách nalepit na sáček zeleniny nálepku z váhy. Někteří důchodci asi pečou chleba pro celou ulici protože droždí sušené není a nebude a to klasické berou po krabicích takže v 7:05 hod už není ani kostka.Asi tak v 7:30 začne hlásná trouba vytrubovat že od osmi hodin je nákup pro důchodce a že máme být ohleduplní a vymajznout z kvelbu.Mimo to jsem potřeboval matce vyzvednout léky. Lékárna v obchoďáku ještě ani neotevřela a už tam stála fronta. Zajel jsem na náměstí kde jsou lékárny dvě. Jedna má v sobotu zavříno. Druhá funguje, dovnitř se chodí po jednom a požadovaných léků má polovic takže budu muset ještě někam. Pak jsem šel ještě do malého obchodu s potravinami kde není důchodcovská segregace, něco málo koupil, ptám se na droždí a prý není a nebude.A pak jme byli v lese dřevo rubat páč kůrovec je surovec. Zpotil jsem se, ofouklo mě, takže asi budu kašlat a nejspíš mě kafilérka odtáhne za nohu. A pak mi ještě cestou z lesa s fůrou dřeva na samoprcu rupla brzda, naštěstí ještě v lese na rovině takže jsem jel na ruční, hezky pomalu. Ale za to už virus nemůže.Jo a taky nám v práci zrušili jídelnu, jednak proto že se blbě organizuje aby se tam lidi nepotkávali ale hlavně proto že jak začnou ženský něco řešit, nemůže to skončit jinak než potížema. S čímž částečně souvisí i to že páni nahoře vymýšlí a přijdou na príma věc, že se dá placený volno na opatrování třináctiletých dětiček, čehož každá mamina ráda využije. Můj ty světe kulatej, já ve čtrnácti jezdil přes půl republiky, bez telefonu, bez mailu, jak jsem to moh přežít?Viru zmar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Dneska bysme tu mohli řešit, kde se tenhle "na člověka dobře ušitý" virus vzal. Jistě už jste zaznamenali určité pochybnosti některých kapacit v daném oboru.No Laska uz to tema nedavno trochu nacal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 A rousku si v lese mel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 neměl! Ať kůrovec chcípne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 No Laska uz to tema nedavno trochu nacal Láska to téma pojal poněkud Putinovským způsobem. Určitě se nám k tomu za 13 dní vyjádří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 někdo by měl pánům nahoře vysvětlit, že ty nákupní časy pro důchodce jsou vehementní nesmysl. Včera jsem jel na nákup, hned ráno na 7 hodinu, proto abych to stihl před důchodcovskou hodinou. Měl jsem v plánu pak jet do lesa bojovat s kůrovcem, takže nákup v 10 už mi nevycházel. A co myslíte, byli tam? Před vchodem to vypadalo jak Guderianova tanková armáda. republiky, ......Naprosto skvělé, kam se hrabe rubrika HUMOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 A to te nikdo neudal? Nepochopitelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 PepaSFI :Jen technická, osetrovacka není placený volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Borci, mohl by mi někdo vysvětlit, na základě jakých dat se ruší karanténa Uničova, případně na základě jakých dat, vyhodnocení, a z nich vyplývajících prognóz hodlá naše vláda zpřísnit/ prodloužit/ rozvolnit, současná opatření? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Tipoval by som, ze podla naslineneho prsta vo vetre a zasady: Hlavne nech to vyzera ze sa nieco deje(ze pracujeme). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 (upraveno) Ja myslel ze podle nejlip hodnocenejch komentaru na idnesu, jakoze demokracie, lidi to tak chtej. Sorry jako. edit, nez to otevrem tak lidi jeste volaj po vetsich sankcich pro ty co odtamtud utikaji, tak nejdriv sankce a az pak muzeme neco otevirat efit2/ https://www.idnes.cz/olomouc/zpravy/litovel-unicov-karantena-mimoradna-opatreni-konec.A200329_125340_olomouc-zpravy_cern Upraveno 29. března 2020 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 (upraveno) Borci, mohl by mi někdo vysvětlit, na základě jakých dat se ruší karanténa Uničova, případně na základě jakých dat, vyhodnocení, a z nich vyplývajících prognóz hodlá naše vláda zpřísnit/ prodloužit/ rozvolnit, současná opatření?no na zaklade dat z kalendare :-) ....jeden tyden..............druhy tyden....no a konec a co se tyce prognoz, to nebude mit nic spolecnyho se virem, ale s ekonomikou Upraveno 29. března 2020 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Borci, mohl by mi někdo vysvětlit, na základě jakých dat se ruší karanténa Uničova, případně na základě jakých dat, vyhodnocení, a z nich vyplývajících prognóz hodlá naše vláda zpřísnit/ prodloužit/ rozvolnit, současná opatření? https://youtu.be/wz-PtEJEaqY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 PepaSFI :Jen technická, osetrovacka není placený volnotím hůř, na třináctiletým smradovi co dostal mimořádný prázdniny není nic k ošetřování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Nevím jestli to sem někdo dával - zajímavě zpracovaná data ve formě grafu se kterým se dá pohrát: https://aatishb.com/covidtrends/a vysvětlení ve videu: interpretaci už nechám na každém samostatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 .. zahajil jsem profylaxi .. poridil jsem zasoby tonicu.. v litru schweppes je 80mg chininu, v plaquenilu 200mg ucinny latky, tak uvidime.. koupil jsem bednu East Imperial Burma Tonic. Prej má nejvíc chininu na trhu..:-) Večer vyzkouším s Ginem:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se