AndyAaron Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Teď jsem zjistil, že funguje přímé vložení obrázku ze schránky do příspěvku. You made my day! Pecka Jo, tohle je za me nejlepsi cast upgradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 nastavení sledovaných témat, božsky jednoduché, bomba dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 (upraveno) Můžete mi prosím pomoct s tím nastavením sledu? Dam "vše" a neuloží se mi to ani v notebooku a je tam furt "přečtený". Takže se mi nezobrazují přečtený vlákna. Upraveno 29. dubna 2020 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 https://forum.chronomag.cz/topic/137789-upgrade-fóra/?do=findComment&comment=2504198 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 před 11 minutami, geometr napsal: https://forum.chronomag.cz/topic/137789-upgrade-fóra/?do=findComment&comment=2504198 Supr, díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Priorita 5 - kosmetické úpravy: Přijdou mi ve světlém motivu hrozně agresivní vzhledem k barvě ostatního obsahu tyhle černé prvky: Řekl bych, že vyváženější by bylo zobrazovat je nějakou světlejší barvou - šedá nebo modrá: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Upgrade disku, a ještě přidání jednoho indexu v databáze, pomohlo background procesům - za dnešek se dovedlo zpracovat cca 15% příspěvků a zpráv. Nemělo by tedy trvat déle než několik dnů, a dostane se i na převádění příloh obrázků a indexování. Potom by mělo fórum již pracovat v plném režimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Poslední dobou se mi občas stává tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprzajic Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Ahoj. Upgrade super, jen se mi nejde prihlásit pres tapatalk. Diky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Zkus Adama Tesaříka nahradit suprzajícem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Neviem, ci to tu uz nebolo. Na mobile je logo moc dlhe, priorita 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Na Chrome mobile to je OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 před 47 minutami, Harwey napsal: Na mobile je logo moc dlhe, priorita 5 Právě jsem to opravil. Mobilní Firefox a mobilní Opera neumí délkovou jednotku vw, kterou jsem tam používal. Možná bude potřeba vymazat cache prohlížeče, aby se změna projevila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Hej @adasek, působíš na mě fakt kompetentně. Nevim, jestli to tady děláš teď na full time, ale přijde mi tvoje působení tady dost mazácký. Na všechno reaguješ, žádný nevim, nejde to jsem tu nezachytil. A @Bertovi velká pochvala, že adáska do týmu nabral, má tahle akce profi rozměr a ne jak amatérský diskusní server fandů. Dík, kluci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Mne to v poslednej verzii Samsung internetu tiež nefunguje, ani po reštarte telefónu. A podľa toho linku by asi malo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 před 34 minutami, adasek napsal: Možná bude potřeba vymazat cache prohlížeče, aby se změna projevila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 adasku, díky za ty barvičky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkshort Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 (upraveno) Zdravim. Mam stejny problem u nasledujicich 3 vlaken. Bylo by mozne opravit tak, jak je pod kazdym napsano, nebo jsem to nejak schopny spachat sam? Diky. 1. Melo by byt: Elektronika 5: Электроника Б6-202 2. Melo by byt: Elektronika 1: Электроника Б6-03 3. Melo by byt: Elektronika: Электроника Б6-02 Predpokladam, ze zmizela azbuka v prispevcich jednoduse obnovit nejde, takze tohle asi uz tak zustane. Anebo je to mozne nejak updateovat (myslim jako ja sam, nikoho jineho s tim nechci otravovat...)? Diky! Upraveno 30. dubna 2020 uživatelem mkshort Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkshort Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 V 25. 4. 2020 v 12:50, JR_2010 napsal: Jedná se o toto vlákno: a ruská část názvu vypadala tak, jak jsem si ji opravil v mém podpisu s odkazem. Jinak díky za rychlou reakci. Nejak jsem kliknul jinam a pritom jsem chtel citovat tohle. Sorry. Problem je, samozrejme, se zmizelou azbukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Možná jsem jen nepečlivě četl, ale fakt jsem se snažil hledat... Proč mi svítí v profilu jakési "trestné body", konkrétně 2? Že by vzpomínka na Kamilovo kralování...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se