Tomas_2002 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Zrušení prodejní sekce vítám. Kdyby nebyla už dávno, tak bych neprodal bondovky v automatu za 30k a Brajtle Seawolf s tahem za 33k. Mohl jsem dneska bejt klidnej a spokojenej. Bert vlastně jen odstavil závisláky od drog. Ještě by takhle někdo mohl vypnout knife.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Hodinkové fórum bez prodejní sekce bude trochu nudné a bude to obrovská škoda. Vůbec nemám ponětí kde teď budu kupovat hodinky Proč se to vůbec rušilo, pokud to chápu správně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Je to dočasné, Bert chce nastavit jiná pravidla. Důvodem byla vášnivá diskuze okolo inzerátu na Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 před 5 minutami, Tom4 napsal: Je to dočasné, Bert chce nastavit jiná pravidla. Důvodem byla vášnivá diskuze okolo inzerátu na Rolex. Aha, děkuji moc za vysvětlení, trochu jsem nestíhal to tady louskat. . Přeji všem krásný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Tobě též Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Tak snad se všichni i dozvíme, co za tím stojí, kdo/co to odstartovalo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Hledej, je to tady několikrát zmíněno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Stačilo napsat: Prodej hodinek Rolex za nižší cenu, než je obvyklé (což u jiných značek obvykle takové turbulence nevyvolává) a následné kecání rejpalů do inzerátu a aukční příhozy zájemců, což je obé v rozporu s pravidly. (Sám jsem to prodejní vlákno nečetl, ale takhle jsem to z indicií pochopil. Jestli blbě, tak se omlouvám. Každej nemá čas číst všechna vlákna a myslím, že požadavek dozvědět se, co tenhle cirkus způsobilo, je zcela legitimní.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Máš pravdu, ale já už prostě nemám sílu a chuť vysvětlovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Kdybys to vysvětlil hned na začátku, tak by to stačilo jednou a nemusel bys následně pořád dokola.Přeji příjemné prožití Štědrého dne, Božího hodu a dalších svátků vánočních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Prosím, ať to nedopadne jak vládní myšlení. Pár idiotů porušuje pravidla, tak to zakážeme všem, protože to je nejjednodušší řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 tak a už i zde na fóru, máme svůj PES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Děkujem ježišku čertoberte....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 krásný vánoční dárek, děkujeme Berte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 15 hodinami, Standis napsal: krásný vánoční dárek, děkujeme Berte před 16 hodinami, rimidalvlark napsal: Děkujem ježišku čertoberte....... před 18 hodinami, Standis napsal: tak a už i zde na fóru, máme svůj PES Klid chlapi! Ono je to jak ve škole, pokud učitel tisíckrát řekne "neopisujte", a ono se nic nestane, tak to ucho se prostě jednou utrhne a pěťoura dostanou všichni bez varování. Čas to zase narovná a pojede se dál. Aspoň všichni víme co se může stát, když se nerespektují pravidla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Stává se mi poslední dva dny, že po dopsání příspěvku odkliknu - píše to, že se odesílá, ale nic se neděje a znovu to nabídne odeslání, takhle to udělám dvakrát, třikrát a pořád stejné, pak to násobí odpovědi. Prohlížeč Chrome i Firefox (PC/NTB). Jsem jedinej a blbne mi prohlížeč nebo je to chyba fora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Standardní vada. Chce to trpělivost. Nebo taky po prvním odeslání chvíli počkat a refreshnout stránku. Já už si na to zvyknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Díky, tak mě se to stává jen na mobilu (občas), ale dneska na prohlížeči to tedy jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Na PC i na mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 OKi, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se