kdojinej Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 před 13 hodinami, Spok napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moooc pěkný pandy! Super.
Povidláček Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 Po delší pauze H Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 Zašlo slunce, tak dnes baterky [emoji3]
KAL Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 Nejnovější akvizice - Biatec Corsair. Druhý týden na ruce a s každým dnem mi připadají lepší Super velikost, krásné nožky a uvnitř ne úplně běžný strojek od Eterny s 65h rezervou.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 losos Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 nosím je tak málo, že přemejšlím, že bych je pustil...proto jsem je dneska vytáhl, abych se ujistil, jestli je to blbina nebo ne - ten případný prodej... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
E36 Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombas Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 před 9 minutami, snake napsal: nosím je tak málo, že přemejšlím, že bych je pustil...proto jsem je dneska vytáhl, abych se ujistil, jestli je to blbina nebo ne - ten případný prodej... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je to blbina je prodávat, budou ti chybět, protože jsou parádní a měl bys je nosit mnohem víc.
Marfael Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 (upraveno) Souhlasím, ze dávat kůži na tyto hodinky je nesmysl. Na to, ze jim bude 40, tak vypadají fakt skvěle, nejen co se tyče kondice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. října 2021 uživatelem Marfael
Moty Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 Nejnovější akvizice - Biatec Corsair. Druhý týden na ruce a s každým dnem mi připadají lepší [emoji4] Super velikost, krásné nožky a uvnitř ne úplně běžný strojek od Eterny s 65h rezervou.. A moje nejnovější akvizice;-) Na první dobrou sem si říkal, že sou malý, ale sou uplně v pohodě a překvapilo mě, jak mě bavěj
KAL Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 před 11 minutami, Moty napsal: A moje nejnovější akvizice;-) Na první dobrou sem si říkal, že sou malý, ale sou uplně v pohodě a překvapilo mě, jak mě bavěj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sedí Ti parádně
papun Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 Mladý teprve začíná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 před 10 minutami, Frantik napsal: Pecka ti sedí Díky, jsou boží
honza71 Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 před 11 minutami, Spok napsal: Díky, jsou boží Hm, to opravdu jsou
LovecK Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 před 27 minutami, Spok napsal: Díky, jsou boží A můžeš si říkat: black & white nebo white & black a furt to bude správně…
dr.sphinx Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 Nejoblíbenější koktejl, 2xJo a ty Hamilton chrona jsou fakt fajn
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se