Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obchoďák přišel do práce s kvarcovejma Tauchmeistrama... hned jsem mu je zrekvíroval na wristshot :)

Čitelnost na pět metrů a netradiční retrogrográdní GMT. Osvěživej zážitek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 69,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2375

• Vit

1486

• Akam

1438

• kaktusář

1391

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

bluman

este nedelna oblekofka

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

junior300

tikzot

Šumaving a clear hlava🍀😁

a57e98617f3fbebf79bbe6e371a048

Odesláno

Docela by mě zajímalo, proč na divery nacpali zrovna takovou komplikaci a ještě v tomhle provedení. Mně osobně retrográdní gmt moc smysl nedává, to odečítání není zrovna komfortní

Odesláno
Před hodinou, sashator napsal:

Docela by mě zajímalo, proč na divery nacpali zrovna takovou komplikaci a ještě v tomhle provedení. Mně osobně retrográdní gmt moc smysl nedává, to odečítání není zrovna komfortní

Samotná stupnice GMT je samozřejmě pro normálního padesátnika teměř nečitelná - musel jsrm na ni dlouho zaostřovat. Ale je to asi o zvyku, cvikem se dá přesně odhadnout domácí čas i bez brýlí a jako am/pm nebo day/night indikace to funguje taky v pohodě.

Osobně jsem toho názoru, že na potápky patří nerušící rezerva nátahu a z dalších fcí právě ještě možná GMT, vzhledem k tomu, že se většina svátečních potápěčů máčí v jiném časovém pásmu. Ovšem u diverů 200m+ nesmí být GMT řešeno lunetou namísto funkční diver lunety ( typicky Omega PO GMT), ale decentně (vnitřní luneta/rehaut/chapter ring, třeba jako u PO GMT Deep Black). Gmt na cifru (klasicky jako u GMT bondovek nebo retrográdně jako tady) už zhoršuje přehlednost. I  když u Tauchmeisterů to vcelku zachránili tou reflexní sadou ruček :)

Odesláno
před 4 hodinami, siwi napsal:

Siwi, to je pecka. Ten displej, to je čistota. Krásná fotka.

Odesláno
Před hodinou, Ace84 napsal:

Siwi, to je pecka. Ten displej, to je čistota. Krásná fotka.

No, díky. Ty hodinky jsou prostě už takový :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...