martar Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Obchoďák přišel do práce s kvarcovejma Tauchmeistrama... hned jsem mu je zrekvíroval na wristshot Čitelnost na pět metrů a netradiční retrogrográdní GMT. Osvěživej zážitek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Docela by mě zajímalo, proč na divery nacpali zrovna takovou komplikaci a ještě v tomhle provedení. Mně osobně retrográdní gmt moc smysl nedává, to odečítání není zrovna komfortní
Franklin Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lucky Lucaso Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Jako vždy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Před hodinou, sashator napsal: Docela by mě zajímalo, proč na divery nacpali zrovna takovou komplikaci a ještě v tomhle provedení. Mně osobně retrográdní gmt moc smysl nedává, to odečítání není zrovna komfortní Samotná stupnice GMT je samozřejmě pro normálního padesátnika teměř nečitelná - musel jsrm na ni dlouho zaostřovat. Ale je to asi o zvyku, cvikem se dá přesně odhadnout domácí čas i bez brýlí a jako am/pm nebo day/night indikace to funguje taky v pohodě. Osobně jsem toho názoru, že na potápky patří nerušící rezerva nátahu a z dalších fcí právě ještě možná GMT, vzhledem k tomu, že se většina svátečních potápěčů máčí v jiném časovém pásmu. Ovšem u diverů 200m+ nesmí být GMT řešeno lunetou namísto funkční diver lunety ( typicky Omega PO GMT), ale decentně (vnitřní luneta/rehaut/chapter ring, třeba jako u PO GMT Deep Black). Gmt na cifru (klasicky jako u GMT bondovek nebo retrográdně jako tady) už zhoršuje přehlednost. I když u Tauchmeisterů to vcelku zachránili tou reflexní sadou ruček
michalval Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Uz měsíc v kuse na ruce...trojčudlík [emoji16]
LovecK Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Už skoro nic jiného teď v létě nenosím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Zase.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Dneska za slušňáka, žádný kancldiving. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Slaco Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peter2 Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Dnes retro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Tento způsob léta... je dost napikaču. Aspoň nový hodinky ten zmar lehce mírní.
Ace84 Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 před 4 hodinami, siwi napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Siwi, to je pecka. Ten displej, to je čistota. Krásná fotka.
siwi Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Před hodinou, Ace84 napsal: Siwi, to je pecka. Ten displej, to je čistota. Krásná fotka. No, díky. Ty hodinky jsou prostě už takový
Filip.J Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Mně tohle léto přijde teda o dost lepší než to loňské. Ale já jsem blázen, no. Tuhle fotka z večerního houmofisu, už mám skoro hotovo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Franklin Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Odesláno 17. července 2020 Tieto G so si kúpil po tvojich foto a aj keď ich nenosím, každý deň ich vezmem do ruky a kochám sa. Ozaj sú obyčajne a výnimočne zároveň!Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se