dawe009 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Von je nosí s odporem už nejmíň rok a když mu řekneš, že ho toho trápení zbavíš, tak dělá kůže. Ale netlačím, nechci dostat do držky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Po dnesnej fotoserii zacinam mat pocit, ze som jediny, co este nema Rolady. Kua chlapi pjekne to mate. A tie Lockyho GMT-cka ma uplne rozsekali. No nic, zacinam setrit. Idem do toho hned po novej kuchyni, novom aute, novej.... Cize nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Pánové, nic jsem nesliboval :-))). Jen kdybych uvažoval o prodeji, což zatím nehrozí. Dajwe, ty teď shanis fortis B42 ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 před 1 minutou, kuncák7 napsal: Pánové, nic jsem nesliboval :-))). Jen kdybych uvažoval o prodeji, což zatím nehrozí. Dajwe, ty teď shanis fortis B42 ne? Já pořád něco sháním kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 před 8 minutami, dawe009 napsal: Ale netlačím, nechci dostat do držky. Ať nejsem OT, jedny z nejlepších from Firenze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Pětidenní manuály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Na jaro jedině s pohonem jarním. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 :lol2: Ať nejsem OT, jedny z nejlepších from Firenze. Nádhera Dejve, já dnes Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Díky, díky ... koukal jsem, že sis koupil Rádia, moc dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Díky, díky ... koukal jsem, že sis koupil Rádia, moc dobrá volba.Jo, Radiofky jsou super, ale ucho je ucho;-)A ani na tobě nevypadají jako dětské hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Jo jde to, 44 snesu na spodní hranici v pohodě. Stejné to mám s Chronomaty. Ale 47 je 47 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Princ už doma je, chtělo to k němu rytíře. Mission accomplished. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 je jim 45 let ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 A na gume taky supr:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Suby jsou fajn. Uvidíme, jestli někdy dojdu i polárkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Facelift Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 před 3 hodinami, Maxel napsal: Princ už doma je, chtělo to k němu rytíře. Mission accomplished. No neke, to bylo celkem rychlý. Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Neni čas ztrácet čas Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Před ca devíti lety jsem coby svůj první post do vlákna "Co máte dnes na ruce" dal Seiko pětky... Tak do tohohle nového vlákna coby svůj první post po těch letech dám... Seiko pětky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se