African Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 před 1 minutou, michalval napsal: Byl to impulsivni nakup, a muzes za to Ty Vlasto Kdyz jsi psal ze uz je mas objednane, tak jsem doufal ze to nejsou tyhle z Koscomu. Byl to blazinec: volal jsem do Koscomu, jestli je fakt maji a jestli nejsou rezervovane. Pak jsem musel rozbit prasatko a jel jsem do Praglu. Prvni dojem je ten, ze jsem neco takoveho na ruce jeste nemel. Ale jsem nadseny. Nejakou chlubirnu bych casem udelat a tam to sepsat. Hodinky super, ten nato remen mi k tomu ale vubec nesedi. Je to proste hadr, akorat ma sponu MB. A neni tim padem videt to uzasny dynko. Urcite to prehodim na nejaky kozeny remen. Jasný, s Koscomem jsem byl v kontaktu, ale moje objednávka již frčí a snad se blíží ke zdárnému konci, tak jsem je odmítl. Řemen by měl být v pohodě, navíc vyráběný velmi zajímavou technologií z dlouhou tradicí, a prý obrovskou výhodou je že velmi rychle schne. Samozřejmě je blbý že není vidět dýnko, takže kožený řemen must be Klidně pokud týden, dva počkáš a mě to dopadne, můžeme udělat společnou objednávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Baterky a jde se venčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Jasný, s Koscomem jsem byl v kontaktu, ale moje objednávka již frčí a snad se blíží ke zdárnému konci, tak jsem je odmítl. Řemen by měl být v pohodě, navíc vyráběný velmi zajímavou technologií z dlouhou tradicí, a prý obrovskou výhodou je že velmi rychle schne. Samozřejmě je blbý že není vidět dýnko, takže kožený řemen must be Klidně pokud týden, dva počkáš a mě to dopadne, můžeme udělat společnou objednávku. Tady je to dýnko. Hodne se keskne, kdyz jeste neni patina, takze se to foti docela blbe. S tim hadrem to dva tydny asi vydrzim, jeste nemam nic vytipovaneho. Tak se tesim ze tady budeme brzy dva exoti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Díky, krása nesmírná...teď už se mnou musíš letět za rok na Aconcaguu, nedá se nic dělat kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Dnes něco staršího Ω Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 před 1 hodinou, African napsal: Díky, krása nesmírná...teď už se mnou musíš letět za rok na Aconcaguu, nedá se nic dělat kamaráde Tak nikdy neříkej nikdy že? Začneme ale tím Reinhold Messner Geosphere minisrazem až je budeš mít, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Dnešní cesta do Prahy. Respekt. Moc hezkej a neokoukanej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 sice ze včerejška, ale na slušné adrese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 pěkně se to červená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 před 9 hodinami, JoyStick napsal: Respekt. Moc hezkej a neokoukanej kousek Díky. Rád tady budu za exota, ale už se těším na patinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 před 37 minutami, michalval napsal: už se těším na patinu. Teprve tehdy ten cifr rozehraje koncert naplno. Krásnej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Přisámbohu, že před zmenšením ta fotka byla ostrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 dnes po dlhšej dobe opäť GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Dnes po delsi dobe PAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Abych nekazil šňůru, tak po delší době datejusty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 (upraveno) Po delsi dobe kosmonauty Upraveno 26. ledna 2021 uživatelem Potkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Má poslední akvizice, tah zkrácen a spokojenost. Už si to tu budu jen užívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 před 2 hodinami, bandicoot napsal: Teprve tehdy ten cifr rozehraje koncert naplno. Krásnej kousek. Díky. Čučím na polokoule i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se