Kid_A Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 před 23 minutami, JoyStick napsal: @Kid_A Mám v plánu to překopat a zakomponovat do toho klasickej mobil se SIM kartou Jestli se mi to podaří netuším, ale projekt je to hezkej Tohle uz je ale geek level Master:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Skoro furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Na ruce sice nejsou, ale ještě před chvílí tam byli... a jde se číst... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 (upraveno) Trochu se zpožděním, ta černota cifru je parádní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. června 2021 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 V 2. 6. 2021 v 10:46, AndyAaron napsal: Pachatel se vrací na místo činu; obrazně hodinkově. Well done! Pilotky i fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 před 8 hodinami, whitley napsal: Poznám Nemám sice důkaz, žes to poznal , ale pokud ano, tak máš Bludišťáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 (upraveno) před 2 hodinami, michalval napsal: Nemám sice důkaz, žes to poznal , ale pokud ano, tak máš Bludišťáka Hodinky jsem si pod branou nefotil ale po stopách Liebiega jsem si už v Liberci vyšlápnul, i když tu jsem poměrně čerstvá náplava Upraveno 3. června 2021 uživatelem whitley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Včerejší div - prázdná magistrála Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 před 8 hodinami, whitley napsal: Hodinky jsem si pod branou nefotil ale po stopách Liebiega jsem si už v Liberci vyšlápnul, i když tu jsem poměrně čerstvá náplava Dobře. Bluďišťák je Tvůj . Včera jsem byl "nucen" se tam hodinu procházet, než mi vrátili auto ze servisu, to místo je krásný až magický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Dneska výletíme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 ⛩, gmt, power reserve, oboustranny antireflex (ze pry top co japonsti imzimyri robi) pruhled na slusny strojek, mega pohodlne pouzdro i tah.... jsou fajne jak 13 vyplata pred jezuchem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Lolex Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Super, že je nosíš, chválim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Flieger Friday? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Tissotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Německý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 před 2 hodinami, Karussell napsal: Super, že je nosíš, chválim! Díkec! nosím všecky, na to jsou, no ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 před 4 minutami, LovecK napsal: Díkec! nosím všecky, na to jsou, no ne? Jojo každej to tak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se