Postal80 Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 před 11 hodinami, Violoncello napsal: Nové Suby. Nikdy jsem nechtěl Rolexky a Suby už vůbec ne! Pak jsem si koupil @Vitkem přeloženou Subáckou Bibli a už jsem mašíroval do Hodinářství Bechyně Musím říci, že ta dokonalost v detailu kloubící se se strohostí a neokázalostí se mi zřejmě neokouká. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Samozřejmě krasné, ať ti delají radost. Palec nahoru.. Mě to taky čeká Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Před hodinou, Postal80 napsal: Samozřejmě krasné, ať ti delají radost. Palec nahoru.. Mě to taky čeká Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. S kávou a Omegou se čeká dobře! Užívej a ať se brzy dočkáš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 A zpět do kanclu po dovolené… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Something came to daddy… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 (upraveno) Dneska RADO s koníkama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. července 2021 uživatelem Adamsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 @AdamssonTy sou moc pěkný, jsem netušil že Rado dělalo i "datejusty" 36? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 před 51 minutami, JoyStick napsal: @AdamssonTy sou moc pěkný, jsem netušil že Rado dělalo i "datejusty" 36? Dekuju. Jj, dělalo (Purple horse, Green horse atd..), stejně jako spousty dalších firem. Jasně, 36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 před 15 minutami, Hans Gruber napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty jsou nádherný!!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Poslední kousek do mě mozaiky. Už bych měl končit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 (upraveno) Tu uz jsi mel davno Sem zapomnel napsat, ze tyhle nejsou vubec hezky, takze je jasny, ze uz ses vycerpal Upraveno 19. července 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 @kuncák7 už se na to vyser. Všechno prodej, nech si jedny Expy a jeď na Hvar na rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 před 6 minutami, honza71 napsal: Tu uz jsi mel davno Sem zapomnel napsat, ze tyhle nejsou vubec hezky, takze je jasny, ze uz ses vycerpal před 2 minutami, nickolas napsal: @kuncák7 už se na to vyser. Všechno prodej, nech si jedny Expy a jeď na Hvar na rok Vám se to řekne, ale jsem nějakej takovej neklidnej, hodně jsem toho měl, chci toho ještě pár vyzkoušet a pak se usadit a bejt spokojenej s jedněma hodinkama a jen si to tu číst a tlemit se těm jelitům, co furt někam pospíchaj, honěj se za těma OWG a tak. Zatím jsem to jelito já a směje se mi polovina chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Vecer si sedni, zamysli se, spocitej si to vsechno, znova se zamysli a nemuzes dojit k jinemu zaveru, nez ze to cele byla jedna velka pi, teda nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Po dlouhé době Suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se