Valderek Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 MS Salthora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Jedna od snídaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 před 13 hodinami, AndyAaron napsal: Ze ti jede co? Ze ti jede posledni bus, vole! Nojo, ale až za hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 před 15 hodinami, AndyAaron napsal: Kdyz clovek bydli na vesnici, tak musi brzo z hospody… Andy, já takhle blbnul léta a pak jsem zjistil, že se dá jezdit z centra po půlnoci vlakem... anebo modrým busem do vedlejší vesnice a pak hezky potmě polní cestou. Doma vždycky v jednu v noci, a střízlivej. Fakt jsi prozkoumal všechny eventuality? Páč jestli ne, tak se na vesnici jen vymlouváš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Hele, fakt jsem zkoumal vsechny eventuality, na ktere jsem prisel. Bus primo k nam do vesnice jede posledni 23:10 ze Zlicina. Dojet na Zlicin z centra chce cca 30min rezervu, tj. vypadnout z hospody 22:30. Kdyby bylo nejhur, tak ze Smichova jede vlak 0:40, ktery je ve vesnici 4km od nas kolem 1:10, takze pak bych dorazil domu rychlou chuzu lehce po 2h. Ale tam zas jdes po uzke silnici a cekas, kde te kdo v noci srazi. Resenim je samozrejme uber zhruba za litr, ale to se pak to pochlastavani v Praze prodrazi. Ale i tak dle moji kalkulace by tohle vyslo levnejc, nez bydlet v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 před 3 hodinami, Vit napsal: MS Salthora Krásný kousek Víte, modrá je moje oblíbená! Ještě by to chtělo foto dýnka sem - myslím, že by si to zasloužily, teda aspoň co jsem viděl na jedné fotce na webu prodejce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Před hodinou, AndyAaron napsal: Hele, fakt jsem zkoumal vsechny eventuality, na ktere jsem prisel. Bus primo k nam do vesnice jede posledni 23:10 ze Zlicina. Dojet na Zlicin z centra chce cca 30min rezervu, tj. vypadnout z hospody 22:30. Kdyby bylo nejhur, tak ze Smichova jede vlak 0:40, ktery je ve vesnici 4km od nas kolem 1:10, takze pak bych dorazil domu rychlou chuzu lehce po 2h. Ale tam zas jdes po uzke silnici a cekas, kde te kdo v noci srazi. Resenim je samozrejme uber zhruba za litr, ale to se pak to pochlastavani v Praze prodrazi. Ale i tak dle moji kalkulace by tohle vyslo levnejc, nez bydlet v Praze nebo prostě chlastat na vesnici no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Za chvilu padla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Před hodinou, AndyAaron napsal: Hele, fakt jsem zkoumal vsechny eventuality, na ktere jsem prisel. Bus primo k nam do vesnice jede posledni 23:10 ze Zlicina. Dojet na Zlicin z centra chce cca 30min rezervu, tj. vypadnout z hospody 22:30. Kdyby bylo nejhur, tak ze Smichova jede vlak 0:40, ktery je ve vesnici 4km od nas kolem 1:10, takze pak bych dorazil domu rychlou chuzu lehce po 2h. Ale tam zas jdes po uzke silnici a cekas, kde te kdo v noci srazi. Resenim je samozrejme uber zhruba za litr, ale to se pak to pochlastavani v Praze prodrazi. Ale i tak dle moji kalkulace by tohle vyslo levnejc, nez bydlet v Praze Andy, podcenil jsem te! Nezbyva nez abstinentniho souseda uvrtat do hodinek a dovolit mu jezdit s tebou na srazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 SARB033 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Je to Kus hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Před hodinou, Jeronimo napsal: Je to Kus hodinek. Jarku, krásný hodinky. Co ta steel luneta po nějaké době nošení? Nějaká zkušenost? U podobných dayton nebo broad arrow speedmasterů je to magnet na vlásečnice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 před 1 hodinou, ondrejm napsal: Super jsou, to je ta jejich “medium” velikost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 před 5 minutami, martar napsal: Jarku, krásný hodinky..... Po pěti hodinách nošení nějaké relevantní zkušenosti na rozdávání ještě nemám. Jen to, že je má na ruce jako vosu na bonbónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Ward Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Před hodinou, xbraj19 napsal: Super jsou, to je ta jejich “medium” velikost? Díky a přesně, jsou to mediumky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se