neferirkare Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Hodinky jsou nastaveny o minutu nazpět oproti referenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 V odrazu leštěný plochy jde vidět, že jsi úplně nahatej jak Feri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 @neferirkare máš bod, to jsem sice nemyslel, ale sem dobrej oř díky za upozornění. @ragu skoro Nápověda: týká se to barev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 (upraveno) @JoyStickRučičky jsou z bílých. To musela být hromada práce s tím editorem Upraveno 25. prosince 2021 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 (upraveno) Ha, i mistr se utne! Cifr je z modrých, ale stejná logika, takže máš zlatýho bludišťáka @MaxT Asi se chytíš za hlavu, ale fakt je to fyzicky vyměněný Pokud se povede ta blbost co jsem si s bílým vymyslel, tak se bude na co těšit Upraveno 25. prosince 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Krásné Vánoce chronokolegové (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Dneska sváteční Primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 (upraveno) @JoyStick Jestli Tě napadlo s Tvýma bílýma totéž co mě s mýma, tak mi bylo řečeno že to nejde. Teď vidím Tvůj edit. To ti gratuluju, mi v servise řekli ne. Ale jak to mohli vyměnit bez ruček? Upraveno 25. prosince 2021 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 @MaxT sz, tohle nejde veřejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Vánoční venčení měsíce. Klidné svátky všem chronomagorům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr7 Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 moje zatím nejnovější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Pěkné svátky a pohodu ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Žena a svagrova v kostele, tak jsme se sli obcerstvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Krásné svátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Zase a zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Na svátky vánoční Rolády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Pozdravujeme, krásne sviatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 (upraveno) Tiež prajem všetkým spolupacientom pekné Vianoce Upraveno 25. prosince 2021 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se