Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, T1000 napsal:

Mno.ˇ..asi mají své rozkazy od matičky SG.  Někdo ty škody ve F bude muset cálnout a ofrky s náhradou tam dělat nejspíš nebudou 😉 .

Nechci pusobit jako priposranej cechacek, ale myslim ze takove chovani by si ve F nedovolili. Uz z principu to chci dotahnout a budu je prudit kazdy den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slovenský kamion se mi objevil před nosem na sjezdu na rychlostku. Sjezd je do celkem prudké zatáčky, moc tam není vidět. Frajer sjel špatně (o jednu odbočku dříve), nejel by na Slovensko, ale zpátky západně. Nechtělo se mu jet na další sjezd (asi 2 km), kde to může otočit a tak to prostě couval zpátky. V tu chvíli by se ve mě krve nedořezal. Co se těm lidem honí v hlavě? Jakože teď si zacouvám a třeba nikoho nezabiju? V životě jsem tak v autě netroubil.

Odkaz ke komentáři

Nas..l mě polskej soudruh se svým návodem na smontování gauce- musel jsem již z továrny smontované dílky rozdělat, abych mohl nejdříve smontovat to, co jsem si měl dodělat doma ( pod pružinu na zvedání roštu prostě imbus na utažení bočnic nevsunu ). 

Odkaz ke komentáři

Mno, trochu me sere ze uz dvanact dni mi dou z US nejaky hodinky.. UPS je teda celkem zlo. Nicmene, kdyz vidim @kuncák7, normalne se mi  Martine dnes v noci zdalo o tom zes mi doporucil nejakej ostrov v Chorvatsku, byl krasnej, ale du se potapet a tam obri morskej krokodyl co me chce sezrat. Hajzle:)

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Kéž by tě sežral :-). 

Gauč jsem složil, ale ten polskej pisatel návodu by zasloužil po hube- dal bych mu za poznamku- 2 lidí, 90 minut, minimálně facku  ( se stěhováním- v jednom 4,5 hodiny). 

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, kuncák7 napsal:

mu za poznamku- 2 lidí, 90 minut, minimálně facku  ( se stěhováním- v jednom 4,5 hodiny). 

Na to musej bejt nějaký převodový tabulky, jinak to taky nevidim, píšou to všude blbě. 90 min a dva lidi znamená kolikrát 9 hodin .. a ty dva lidi .. .to pocitaj jen ty co to pridrzujou aby se to nerozjelo kdyz na tom dalsi 3 pracujou. :D

Odkaz ke komentáři

V 12. 7. 2023 v 20:08, kuncák7 napsal:

Kéž by tě sežral :-). 

Gauč jsem složil, ale ten polskej pisatel návodu by zasloužil po hube- dal bych mu za poznamku- 2 lidí, 90 minut, minimálně facku  ( se stěhováním- v jednom 4,5 hodiny). 

V tom jsou polínka experti, na druhou stranu mě to kompenzuje že si pro nábytek jezdím do Polska sám a ceny tam jsou výrazně levnější jak u nás.

Odkaz ke komentáři

Já si vlastně skládal celej byt a celkem mi to nevadí ( dělám si to svým tempem, nadávám si u toho vesele a složím to ). Co mi ale vadí je prostě zbytečná práce navíc. Ted už se tomu ale směju, složeno a spokojenost.

Odkaz ke komentáři

Jako Těšíňák a majitel Biedronka karty:-)) nedám na Poláky dopustit. Rohový gauč jsem řešil před rokem. S dodávkou mi přijeli před vchod, gauč vynesli do patra a za 15 min měli složeno. Při koupi jsem ještě dostal ještě nějakou slevu, která mi zaplatila dopravu. Všiml jsem si, že plno sedacích souprav, třeba z Agata meble se na Ostravsku přeprodává o 50% dráž. A ještě prý v bombastické slevě:-D 

Minulý týden měnili Poláci našim okna na baráku. 14 oken včetně dvou balkonových dveří. Měli to ve třech lidech za 2 dny i se zednickou. Po sobě pořádek. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...