ohrenstein Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Dneska to byla jízda dvakrát ze stejným kktem málem kolize. No začalo to takhle, jedu si v pravým pruhu a týpek couvá z parkovacího místa už byl prdelí v mým, tak přibrzdím, on se zarovná do levýho a já se teda jal dojet tu zelenou, jenže ten týpek taky a taky doprava a samozřejmě blinkry měl rozbitý. Za druhou projetou křižovatku si tak jedu zase do pravýho a on zůstal v prostředním, tak zrychlím a zase kokot si v půlce odbočovací ho pruhu vzpomene, že chce taky do prava, ale aby mě předjel o několik délek to ne. pěkně před čumák jak jantar. A v obou případech prázdná silnice mohl mě nechat projet bez nějakýho zdržení, místo toho málem dvakrát způsobil dopravní nehodu. A nejhorší je, že nejspíš o tom ani neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 (upraveno) Cítim s tebou, na jednoho idiota je to dost. Po městě takovejch blbů potkávám také dost a jediný co mi na ně funguje je pravidlo - držet se od nich dál. Jakmile takovýho nekňubu identifikuju, tak buď od něj ujedu co nejdál nebo naopak nechám odjet jeho. Za potíže vzniklé srážkou s volem mi to nestojí. P.S. Rozbité blinkry má dnes každej druhej. Nechápu tu epidemii. Upraveno 29. července 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Platí staré,kůň je nebezpečný zezadu ženská zepředu a blbec zvláště za volantem ze všech stran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 (upraveno) No tak rozčílilo mě to, už jsem v klidu a můžu to mít jako historku k dobru. V zásadě nějaké to omezení, mi obvykle nerozhodí, říznout to ten týpek rovnou do pravýho, když už tam byl zadkem. Zůstal bych klidnej jako budha Upraveno 29. července 2023 uživatelem ohrenstein vynechání bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Nemuzu najit svoje dovolenkovy Zelos Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Štve mě, že má o víkendu pršet. Vdává se mi neteř a nikdo neuvidí me pracně nacvičené taneční kroky ( ve čtvrtek večer mi řekla, že ji musím provést ) a nikdo neocení mou oběť ohledně obleku ( oblek nenosim, nesnáším to ). Oboje bude mít premiéru po skoro 32 letech ( tancoval jsem naposled v tanečních a moc mi to neslo- instruktor i řekl, že takový poleno dlouho neviděl a oblek jsem měl naposledy na maturitě ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Musel jsem v baráku zatopit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Me kapku nastvala cena benzinu dneska, u mistni Benziny.. jak presne souvisi to, ze se vraci spotrebni dan na naftu, s tim, ze mezitejdne zdrazili benzin o dve koruny?? No.. urcite to umej vysvetlit, ale zas jsem si jednou prisel takovej.. okradenej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 @Micey Za posledni mesic stoupla cena ropy o nejakych 15 %, tak se to asi promitlo do cen. U nas (CH) se spotrebni dan nezvedla a ceny jdou taky nahoru, tak to tim nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 před 4 hodinami, African napsal: Musel jsem v baráku zatopit Já dneska taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 před 7 hodinami, mAra_ napsal: Já dneska taky U nás stačilo to že jsme po delší době nasadili fusekle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Takový víkend to je za trest A chčije a chčije .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Weekend na chajdě v zimě a dešti a když se vracím, tak za předním sklem vidím sluncem ozářené paneláky Jižního města. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Jak píše Conrad, od pátku na chalupě a dnes jsem musel hodit 2 polena do krbu. Odpoledne zapnu fotbal a v Plzni svítí slunko, by mě yeblo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Zase takový relax,když můžeš čumět do krbu...... lepší jak televize ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Ja si užil to chcani doma valenim se s rodinkou, cumeni na bednu a čtení Naprostá pohoda, není nad provalenej vikend jednou za čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 před 3 hodinami, Berbatow napsal: Jak píše Conrad, od pátku na chalupě a dnes jsem musel hodit 2 polena do krbu. Odpoledne zapnu fotbal a v Plzni svítí slunko, by mě yeblo. Neboj, slunko tu vždycky zasvitlo jen na chvilku, aby nás vylákalo na zahradu, a pak ho v minutě vystřídal slejvák. Opakovaně. Ale rodinnou grilovačku nám to nezkazilo, aspoň nebyl hic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 22 hodinami, Conrad napsal: Weekend na chajdě v zimě a dešti a když se vracím, tak za předním sklem vidím sluncem ozářené paneláky Jižního města. Asi jsem včera jel z jiné strany , protože mě i nad tím Jiznakem chcalo a chcalo. Z tohodle pohledu se svatba neteře moc nepovedla, jinak víkend super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 (upraveno) před 7 hodinami, kuncák7 napsal: Asi jsem včera jel z jiné strany , protože mě i nad tím Jiznakem chcalo a chcalo. Z tohodle pohledu se svatba neteře moc nepovedla, jinak víkend super. No ,ty jsi to nějak přežil a oni alespoň si mohou říci. Pršelo nám štěstí Upraveno 7. srpna 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se