prischera Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 Podpis také bohužel nepoužívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 V 14. 9. 2023 v 15:09, kuncák7 napsal: Byla to kovová pixla , do prasátka se dá vlézt. Takže jsem to otvíral nožem . Tentokrát se mi z vašich reakci vrátila dobrá nálada, dík. Příště flexou, bude to i s ohňostrojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 před 4 hodinami, Kotlick napsal: Příště flexou, bude to i s ohňostrojem A so špitálom. Je zázrak, že nemá rozrezanú ruku (to by sme už samozrejme vedeli) a 15 stehov a ty mu radíš flexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 před 10 minutami, McStinger napsal: A so špitálom. Je zázrak, že nemá rozrezanú ruku (to by sme už samozrejme vedeli) a 15 stehov a ty mu radíš flexu Právě naopak, to už by ses nedověděl. Nejspíš bych si ufikl dost prstů a neměl čím psát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Kluk se nám pár dní motal, bolela ho hlava a dnes ráno krevní obraz ukázal boreliózu...tak jsem ho ráno odvezl do nemocnice, byl tam s ním do teď a odjel sám dom...jsem úplně grogy Zítra důležité testy a v deset se to rozsekne co s ním dál, tak se jdu začít modlit. Ách jo...snad bude v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Bude, urcite bude! Drzim palce, Vlasto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 bude cajk.... držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Díky, pevně v to doufáme...bude bezesná noc, ale věřím vždy v to nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Vlastíku,držím pěsti ať vše dobře dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Takže, nejenom na mistra @kuncák7 se lepí smůla. Po skoro patnácti letech se vracím k windsurfingu. Už měsíc čekám na volno+vítr. Volba padla na Rakouské moře. Neusiedler see je skvělý spot, otrava je ta mělká voda cca 200-300m od břehu, ale kemp je krásný a čistý. Cesta pro makovce jako jsem já má své úskalí, první jsem málem vyjel na placenou Rakousku dálnici a o pět minut později na placenou Maďarskou dálnici, takže je dobrý trochu kouknout na trasu. To že vítr je lehce nad mé možnosti jsem poznal hned, no nastrojil jsem nedávno koupenou old school plachtu gastra 5,3m2 a ono to celkem šlo. Po 30 min jsem dostal krásný katapult tlamou jsem vzal špičku prkna a mám kousek zubu někde v jezeře. Po dalších cca 30 minutách si říkám: jdu trénovat plážovo/vodní start nějaké dobré pokusy jsem dal, takže jsem byl šťastný jak blecha. Za další chvilku jsem sebou zase krásně švihnul a proletěla mi ruka oknem plachty. Takže ta stará nová plachta mi vydržela cca hodinu. No, nasraný jsem nastrojil svou starou dobrou 6,3m2 (byla na mě dnes moc) a spokojeně se dovozil do 17 hod. Větru zdar a asi začnu šetřit a kupovat novější vercajk. Aspoň, že hodinky mi svítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 před 20 minutami, bobi napsal: Vlastíku,držím pěsti ať vše dobře dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 před 1 hodinou, African napsal: Kluk se nám pár dní motal, bolela ho hlava a dnes ráno krevní obraz ukázal boreliózu...tak jsem ho ráno odvezl do nemocnice, byl tam s ním do teď a odjel sám dom...jsem úplně grogy Zítra důležité testy a v deset se to rozsekne co s ním dál, tak se jdu začít modlit. Ách jo...snad bude v pohodě. Držím palce ať je mladému co nejdřív líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 před 22 minutami, African napsal: Přeji, aby se co nejrychleji vše v dobré obrátilo, ku.wa fix! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Držte se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Afri drzim vam pesti! Urcite to dopadne dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Děkuji moc kluci A sorry že Vás tím zatěžuji, člověk si rád někde odfoukne...čekám na telefon co bude a mám strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Držím palce (znám moc dobře - u našich 2 dětí - jaké je takové čekání na výsledek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Afri drzte sa, drzim palce, neboj bude to dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 před 46 minutami, African napsal: Děkuji moc kluci A sorry že Vás tím zatěžuji, člověk si rád někde odfoukne...čekám na telefon co bude a mám strach Ničeho se neboj, děti jsou odolnější než si dovedeš predstavit- mladej bude ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Vlastíku taky držím pěsti, junior má beztak tuhej kořen po fotroj, takže se jen tak nedá. Jinak samozřejmě dobře rozumím. Jak je něco dětem, seru strachy potenku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se