Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

V 14. 9. 2023 v 15:09, kuncák7 napsal:

Byla to kovová pixla 🤣🤣, do prasátka se dá vlézt. Takže jsem to otvíral nožem 🤣.

Tentokrát se mi z vašich reakci vrátila dobrá nálada, dík.

Příště flexou, bude to i s ohňostrojem 😆

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, McStinger napsal:

A so špitálom. Je zázrak, že nemá rozrezanú ruku (to by sme už samozrejme vedeli) a 15 stehov a ty mu radíš flexu 😮

Právě naopak, to už by ses nedověděl. Nejspíš bych si ufikl dost prstů a neměl čím psát.

Odkaz ke komentáři

Kluk se nám pár dní motal, bolela ho hlava a dnes ráno krevní obraz ukázal boreliózu...tak jsem ho ráno odvezl do nemocnice, byl tam s ním do teď a odjel sám dom...jsem úplně grogy 😔 Zítra důležité testy a v deset se to rozsekne co s ním dál, tak se jdu začít modlit. Ách jo...snad bude v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Takže, nejenom na mistra @kuncák7 se lepí smůla. 

Po skoro patnácti letech se vracím k windsurfingu.

Už měsíc čekám na volno+vítr.

Volba padla na Rakouské moře.

Neusiedler see je skvělý spot, otrava je ta mělká voda cca 200-300m od břehu, ale kemp je krásný a čistý. Cesta pro makovce jako jsem já má své úskalí, první jsem málem vyjel na placenou Rakousku dálnici a o pět minut později na placenou Maďarskou dálnici, takže je dobrý trochu kouknout na trasu. 😃

To že vítr je lehce nad mé možnosti jsem poznal hned, no nastrojil jsem nedávno koupenou old school plachtu gastra 5,3m2 a ono to celkem šlo. 

Po 30 min jsem dostal krásný katapult tlamou jsem vzal špičku prkna a mám kousek zubu někde v jezeře.

Po dalších cca 30 minutách si říkám: jdu trénovat plážovo/vodní start nějaké dobré pokusy jsem dal, takže jsem byl šťastný jak blecha.

Za další chvilku jsem sebou zase krásně švihnul a proletěla mi ruka oknem plachty.

Takže ta stará nová plachta mi vydržela cca hodinu.

No, nasraný jsem nastrojil svou starou dobrou 6,3m2 (byla na mě dnes moc) a spokojeně se dovozil do 17 hod.

Větru zdar a asi začnu šetřit a kupovat novější vercajk.

Aspoň, že hodinky mi svítí.

Resizer_16950614479521.jpeg

Resizer_16950614557573.jpeg

Resizer_16950615890521.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, African napsal:

Kluk se nám pár dní motal, bolela ho hlava a dnes ráno krevní obraz ukázal boreliózu...tak jsem ho ráno odvezl do nemocnice, byl tam s ním do teď a odjel sám dom...jsem úplně grogy 😔 Zítra důležité testy a v deset se to rozsekne co s ním dál, tak se jdu začít modlit. Ách jo...snad bude v pohodě.

Držím palce ať je mladému co nejdřív líp. 👍

Odkaz ke komentáři

před 46 minutami, African napsal:

Děkuji moc kluci 🙏 A sorry že Vás tím zatěžuji, člověk si rád někde odfoukne...čekám na telefon co bude a mám strach 😔

Ničeho se neboj, děti jsou odolnější než si dovedeš predstavit- mladej bude ok.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...