zceyee Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Sorry, že skáču do podělaného dne" někomu jinému :-)), ale má to pokračování - dnes mělo dojít k vrácení - v 8, v 10, ve 14 hod. a ted telefon - hýbající lunetu si zavinil sám, hodinky vzal do bagru a jebnul s nima !!! Navíc si konečně zkontroloval výrobní číslo na faktuře s číslem na dýnku a našel ty hodinky na googlu !!! Tohle fakt nee. Já toho nahoře musím asi pekelně s..t. tesim se na predavani, snad k tomu dojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března To by stálo za to vzít skrytou kameru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března V 13. 3. 2024 v 21:52, kuncák7 napsal: Jo, obvinil me z toho, ze jsem mu prodal fejky s papirama, poda na me trestní oznámení a zítra cituji, jde k Bechinemu ověřit pravost. Martine, ja to tady tak pozorne nesleduju, omlouvam se. Uz se nekde resilo, co sis to teda poridil za vysneny hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března před 7 hodinami, villain83 napsal: Martine, ja to tady tak pozorne nesleduju, omlouvam se. Uz se nekde resilo, co sis to teda poridil za vysneny hodinky? Nene, neresilo- longines hydry, automat v chronu. Tahle značka me míjela- tady se moc nevyskytuje a na chrono24 nechci lézt. Ted byla nabídka z CR, tak jsem porusil svá pravidla a sel mimo chronomag i facebookove skupiny a...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března kuncák7 k tomu jen přeju, aby ti to dopadlo bez další psychozátěže, co víc si dnes přát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Kdyz si koupis brambory v Lidlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března před 33 minutami, Kairos napsal: Kdyz si koupis brambory v Lidlu A reklamoval jsi to? Já se naseru takto u česneku. Snažím se kupovat český, na cenu nehledím a když to doma rozbalím, tak je třetina odpad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Beru česnek od bývalého kolegy z práce a ještě teď je ten loňský dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března před 22 minutami, bohus76 napsal: Beru česnek od bývalého kolegy z práce a ještě teď je ten loňský dobrý. Jojo, když trefím na nějakých farmářských trzích nebo od známých, tak to není 30% odpad, ale jen 5%. Což už považuju za nějakou přizozenou ztrátu, atd. Ale když zrovna dostanu akutně chuť na bramborák a česnek není doma, tak beru co supermarket dá. Krom teda španělského, čínského, atd. To není česnek, ale řepa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března @Jeronimo K tomu cesneku, pokud budes chtit a je fakt echt, tak mi pisni sz. Predavku vymyslime pres kfl, jezdi autem a uz si zvyknul ze ho vyuzivam jako bezplatnou kuryrni sluzbu. Pestovani venuje muj stryc, dela to uz vic nez 30 let. . A kdyz reknu, ze ten cesnek je fakt rolex mezi cesnekama, tak neprehanim. Kazda uroda je prodana driv, nez se vynda ze zeme, skutecne se jedna o bio produkt bez chemie, pole si hlidaji pred najezdnikama. Kazdou palici rucne prohlednou, na rezacce zastrihnou nať do 24 hodin, aby nezhnědnul, suseni na mlatu trva dalsi 14 dni v pruvanu, pote se vse napytlikuje dle pozadavku. Vydrzi mesice, nehnije a jeho sila je mocna. Jak s kokainem- postavi kazdej chlup v kozichu, nekecam! Cena s ohledem na kvalitu mi prijde skutecne legracni, hlavne v tom, ze se mu pred sklizni ozvou prekupnici a co jim prenecha nasledne na farmarskych trzich sellí dale produkt s marzi 120 procent hore nad nakupkou, bo je to "cesnek od pana Kozla. " Jinak kdyz to vyndavaji ze zeme, jedem tam s brachama pokazde pomahat. Byl jsem tam uz asi 8krat. (Cti od Pole https://www.strojvedouci.com/2021/prazdniny-zacaly/ ) Je tam u vsech co se tomu venuji pritomna tvrda prace, vasen, krasa, obavy, hnev. Jednoznacne ovsem prevazuje opravnena pycha nad nadhernou plodinou. Miluju to tam. A jsem rad, ze mohu byt pritomen a setinou promile se pri sklizni na jeho uspesnem vysledku podilet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 1 minute ago, hopa26 said: @Jeronimo Predavku vymyslime pres kfl, jezdi autem a uz si zvyknul ze ho vyuzivam jako bezplatnou kuryrni sluzbu. Jsi upad, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března před 4 minutami, hopa26 napsal: @Jeronimo K tomu cesneku...... SZ před 2 minutami, KFL napsal: Jsi upad, ne? :DDDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března před 3 minutami, KFL napsal: Jsi upad, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března před 3 hodinami, Jeronimo napsal: A reklamoval jsi to? Já se naseru takto u česneku. Snažím se kupovat český, na cenu nehledím a když to doma rozbalím, tak je třetina odpad. Jsem to prave zjistil pri priprave nedelniho obeda a uctenku si stejne neschovavam. Takhle me kdysi taky nasrali s cesnekem v Albertu, kdyz uz je cesnek po smrti, tak ho daji do luxusni papirovy krabice, abys ho nemohl osahat. Ale nemam silu ohlidat vsechno, co ty svine na nas vymyslej, testoviny min. 2x drazsi nez v Rakousku nebo Italii, nefunkcni slevy u pokladen u slevneneho zbozi, balene maso co smrdi uz druhy den..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března před 2 hodinami, KFL napsal: Jsi upad, ne? Tak už se mu hrnou objednávky z celé republiky, Rohlík by mohl závidět,rozvoz zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března před 5 hodinami, Kairos napsal: Jsem to prave zjistil pri priprave nedelniho obeda a uctenku si stejne neschovavam. Takhle me kdysi taky nasrali s cesnekem v Albertu, kdyz uz je cesnek po smrti, tak ho daji do luxusni papirovy krabice, abys ho nemohl osahat. Ale nemam silu ohlidat vsechno, co ty svine na nas vymyslej, testoviny min. 2x drazsi nez v Rakousku nebo Italii, nefunkcni slevy u pokladen u slevneneho zbozi, balene maso co smrdi uz druhy den..... Jsem si dělal prdel. Jezdit se šlupkama a účtenkou po městě je čistý prodělek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Medvědí situace na Slovensku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března před 23 hodinami, Kairos napsal: Jsem to prave zjistil pri priprave nedelniho obeda a uctenku si stejne neschovavam. Takhle me kdysi taky nasrali s cesnekem v Albertu, kdyz uz je cesnek po smrti, tak ho daji do luxusni papirovy krabice, abys ho nemohl osahat. Ale nemam silu ohlidat vsechno, co ty svine na nas vymyslej, testoviny min. 2x drazsi nez v Rakousku nebo Italii, nefunkcni slevy u pokladen u slevneneho zbozi, balene maso co smrdi uz druhy den..... Cibule, to je třeba kapitola. Já v obchodě klidně přeházím dvě bedny abych si vybral půl kila. Když manželka zrovna neobjedná na Rohlíku a jedeme na nákup a ona to hází do vozíku, tak já to zdruhé strany vyhazuju ven s tím jestli je normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března před 1 hodinou, Jeronimo napsal: Cibule, to je třeba kapitola. Já v obchodě klidně přeházím dvě bedny abych si vybral půl kila. Když manželka zrovna neobjedná na Rohlíku a jedeme na nákup a ona to hází do vozíku, tak já to zdruhé strany vyhazuju ven s tím jestli je normální. Presne, si pripadam jak uchyl, kdyz osahavam cibuli, ale kdyz to neudelam, tak za 2 dny zacne ta mekka hnit. A okurky, to je taky vec, pod tou sprckou nevidis, kde je omackana a za chvili hnije taky, zmackly papriky dtto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Před hodinou, Kairos napsal: Presne, si pripadam jak uchyl, kdyz osahavam cibuli, ale kdyz to neudelam, tak za 2 dny zacne ta mekka hnit. A okurky, to je taky vec, pod tou sprckou nevidis, kde je omackana a za chvili hnije taky, zmackly papriky dtto.... Ta cibule bývá shnilá už na krámě. U česneku je to někdy problém poznat. Okurky ve šprce nekupuju, nemělo by se to údajně takto dávat do ledničky, pod šprckou kondenzuje vlhkost což urychluje proces kompostace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se