Maro Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Bacha ale, tebe nezajímá, kolik je lokální pravidlo, pro tebe je určující, že tvoje pojišťovna se řídí domácíma pravidlama a tedy nebude plnit, pokud nadychas, byť v lokální toleranci. Plus myslím, že talosi mají na cestách sice 0.5 ale na svahu 0 (ale tu mě klidně opravte) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 13 hodinami, Maro napsal: Bacha ale, tebe nezajímá, kolik je lokální pravidlo, pro tebe je určující, že tvoje pojišťovna se řídí domácíma pravidlama a tedy nebude plnit, pokud nadychas, byť v lokální toleranci. Plus myslím, že talosi mají na cestách sice 0.5 ale na svahu 0 (ale tu mě klidně opravte) Na svahu v Itálii je stejná tolerance jako za volantem. La legge stabilisce anche un limite massimo di 0,5 g/l di alcol nel sangue per gli sciatori adulti, pari al limite per la guida di veicoli su strada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Já bych těch 0,5 ujednotil v rámci celé EU 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna ... jo, což u nás = můžete chlastat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna (upraveno) před 13 minutami, vzduch napsal: Já bych těch 0,5 ujednotil v rámci celé EU Vlastně když máme v EU sjednocen výkon vysavačů a jiné hovadiny tak proč ne tohle Upraveno 24. ledna uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 2 hodinami, geometr napsal: ... jo, což u nás = můžete chlastat Jako by to bylo jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno středa v 11:18 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:18 Nekolik let jsem si v CR nekoupil jeany... ted jsem byl neco vyzvedavat ve Fashion arene, tak jsem mrknul do Levi's outletu... padla mi do oka jedna barva a material, tak jsem si je vzal... rikal jsem si 2800 v outletu, ale budiz. Velikost jsem zkouset nepotreboval, tak jsem je jen zaplatil a doma zjistim ze jedna nohavice snad o 3 cm kratsi. Mrknu na nemecky Amazon a tam za 1800. Nejenom ze sem lifrujou zmetky ktery by si jinde nedovolili prodavat, ale jeste o 30 % drazsi nez jinde... Jsem zase s hadrama v CR vylecenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno středa v 11:48 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:48 před 28 minutami, kloubik napsal: Nekolik let jsem si v CR nekoupil jeany... ted jsem byl neco vyzvedavat ve Fashion arene, tak jsem mrknul do Levi's outletu... padla mi do oka jedna barva a material, tak jsem si je vzal... rikal jsem si 2800 v outletu, ale budiz. Velikost jsem zkouset nepotreboval, tak jsem je jen zaplatil a doma zjistim ze jedna nohavice snad o 3 cm kratsi. Mrknu na nemecky Amazon a tam za 1800. Nejenom ze sem lifrujou zmetky ktery by si jinde nedovolili prodavat, ale jeste o 30 % drazsi nez jinde... Jsem zase s hadrama v CR vylecenej. Levis Outlet ve Štěrboholech mají sem tam občas super slevy, stačí počkat a kalhoty tam stojí 1000 Kč (co teda pamatuji). To, že jedna nohavice je o 3cm delší se mi nikdy nestalo. Bude to asi tím, že to je outlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno středa v 11:52 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:52 před 30 minutami, kloubik napsal: Nekolik let jsem si v CR nekoupil jeany... ted jsem byl neco vyzvedavat ve Fashion arene, tak jsem mrknul do Levi's outletu... padla mi do oka jedna barva a material, tak jsem si je vzal... rikal jsem si 2800 v outletu, ale budiz. Velikost jsem zkouset nepotreboval, tak jsem je jen zaplatil a doma zjistim ze jedna nohavice snad o 3 cm kratsi. Mrknu na nemecky Amazon a tam za 1800. Nejenom ze sem lifrujou zmetky ktery by si jinde nedovolili prodavat, ale jeste o 30 % drazsi nez jinde... Jsem zase s hadrama v CR vylecenej. Z toho uz jsem davno vylecenej. Posledni levisky jsem si kupoval ve Statech (v roce 19, ted se zacaly sypat v rozkroku). Jinak beru Edwina, pokud jsou jako ted ve slevach, tak je pomer cena/vykon naprosto super. Material japonskej a ted nove uz i made in Japan. Shiping free. Dorazi behem dvou - tri dnu. Velikosti beru obvykly. https://edwin-europe.com/cz-en/ 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno středa v 12:12 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:12 před 28 minutami, kloubik napsal: Nekolik let jsem si v CR nekoupil jeany... ted jsem byl neco vyzvedavat ve Fashion arene, tak jsem mrknul do Levi's outletu... padla mi do oka jedna barva a material, tak jsem si je vzal... rikal jsem si 2800 v outletu, ale budiz. Velikost jsem zkouset nepotreboval, tak jsem je jen zaplatil a doma zjistim ze jedna nohavice snad o 3 cm kratsi. Mrknu na nemecky Amazon a tam za 1800. Nejenom ze sem lifrujou zmetky ktery by si jinde nedovolili prodavat, ale jeste o 30 % drazsi nez jinde... Jsem zase s hadrama v CR vylecenej. Přesně jak píšeš, zmetky sem tahaj a ještě několikrát přepálený Já to už musí být abych koupil něco u nás a to jen že mám v Hudáči a jiných krámech dobré kontakty a lepší cenovky, ale jinak všechno zahraničí, hlavně Polsko, Rakousko, Itálie. Naposledy botky CAT u nás čtyřku, v PL 2.400,-Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno středa v 12:42 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:42 (upraveno) před 30 minutami, African napsal: Přesně jak píšeš, zmetky sem tahaj a ještě několikrát přepálený Já to už musí být abych koupil něco u nás a to jen že mám v Hudáči a jiných krámech dobré kontakty a lepší cenovky, ale jinak všechno zahraničí, hlavně Polsko, Rakousko, Itálie. Naposledy botky CAT u nás čtyřku, v PL 2.400,-Kč. Mám s fashion arenou jinou zkušenost dvoje levisky ty druhé za 50 procent ceny vyzkoušel jsem jich několik prodavači ochotní až jsem našel co jsem hledat v pohodě Upraveno středa v 12:43 uživatelem Conrad 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno středa v 17:11 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 17:11 před 5 hodinami, kloubik napsal: Nekolik let jsem si v CR nekoupil jeany... ted jsem byl neco vyzvedavat ve Fashion arene, tak jsem mrknul do Levi's outletu... padla mi do oka jedna barva a material, tak jsem si je vzal... rikal jsem si 2800 v outletu, ale budiz. Velikost jsem zkouset nepotreboval, tak jsem je jen zaplatil a doma zjistim ze jedna nohavice snad o 3 cm kratsi. Mrknu na nemecky Amazon a tam za 1800. Nejenom ze sem lifrujou zmetky ktery by si jinde nedovolili prodavat, ale jeste o 30 % drazsi nez jinde... Jsem zase s hadrama v CR vylecenej. Když se nad tím tak zamyslím, tak v posledních letech jsem si v ČR vlastně nic nekoupil. Vždycky se mi podařilo něco dobře ulovit v outletu ve Švédsku nebo Polsku. Čím to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno středa v 18:30 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:30 Z toho uz jsem davno vylecenej. Posledni levisky jsem si kupoval ve Statech (v roce 19, ted se zacaly sypat v rozkroku). Jinak beru Edwina, pokud jsou jako ted ve slevach, tak je pomer cena/vykon naprosto super. Material japonskej a ted nove uz i made in Japan. Shiping free. Dorazi behem dvou - tri dnu. Velikosti beru obvykly. https://edwin-europe.com/cz-en/Jsem namatkou otevrel par kousku, ale vsechny kalhoty max lenght 32... to je pro prcky :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno středa v 18:33 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:33 Spíš ty filtr, mají šílené. Teď jsem tam pár minut brouzdal, myslel jsem, že mám vyfiltrovsnou moji velikost, ale kdyz jsem chtel dat nejake do kosiku, ukázalo se, že žádný filtr nemám a vsechno, co jsem pootviral mi nebude člověk buď může zadat obvod, nebo délku, ale oboje ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno středa v 18:58 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:58 před 27 minutami, petr_cha napsal: Jsem namatkou otevrel par kousku, ale vsechny kalhoty max lenght 32... to je pro prcky @Maro jako neříkám, že filtr je top, ale dá se to. A dýlky mají různý i 34 a 36, sám jsem bral 34. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno středa v 20:50 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:50 (upraveno) No jenom když vybereš délku, zruší se ti filtr obvodu a opačně:-) jsem trochu širší než delší a mám většinu kalhot dlouhých, tak jsem si říkal, že bych konečně mohl mít něco, co mi sedí, pár kousků jsem otevřel, abych zjistil, že moje velikost není, protože filtr nefungoval ale ok, možná tomu dám zítra ještě jednu šanci Každopádně za tip díky, ty gate vypadaji solidně a zaujalo mě to Upraveno středa v 20:52 uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno čtvrtek v 15:14 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:14 Tak na stolnim pocitaci uz ten obchod facha.. predtim jsem to zkoušel na tabletu a na mobilu a to bylo peklo.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno čtvrtek v 15:51 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:51 před 34 minutami, petr_cha napsal: Tak na stolnim pocitaci uz ten obchod facha.. predtim jsem to zkoušel na tabletu a na mobilu a to bylo peklo.. Maji i selvedge (u nich tusim “selvage”), coz jinde splasis za ty prechy tezko. Mam klasicky modry uz nekolik let a ani naznak nejakyho prosoupani. Ted jsem bral cerny. Za me dobry a paradoxne to jde spis nahoru. Jak jsem uz asi psal, stary byly “japan denim”, ted uz je to i sity v Japonsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se