YPO Odesláno úterý v 09:48 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:48 před 13 hodinami, ivan_989 napsal: To je nejak vela. Máš pravdu, měl jsem tam zaškrtlý i Klub N. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno úterý v 11:00 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 11:00 V 25. 2. 2025 v 15:10, Radek124 napsal: @AfricanPředstav si že by sis na elektrikářskou výpomoc přizval kolegu Kuncáka - to by teprv jiskry lítaly V 25. 2. 2025 v 15:27, nickolas napsal: …jsou věci, o kterých se nežertuje! V 25. 2. 2025 v 17:14, African napsal: Já si ale na Kuncáka opravdu vzpomněl při tom nadávání Tiše vás pozoruju a dělám si čárky ( od jisté příhody si už dávám bacha ). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno úterý v 18:18 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:18 Málokdo si toho všimnul, ale Bagind skončil. Mám od nich pár věcí, škoda. https://bagind.cz/cs/page/informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno úterý v 19:59 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 19:59 Taky od nich mám pár věcí, ale upřímně, business model vykořusťujeme indické prodejce a prodáváme v Evropě jako haute ruční práci "s pribrhem" mi moc sympatický nebyl. Přidaná hodnota nula, myslím, že není moc po čem smutnit, vlastně to byl takový fancy ekvivalent předprodeje z aliexpressu. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno úterý v 20:20 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:20 S tím nelze než souhlasit. Věci, co od nich mám, jsem vybíral osobně na prodejně "unikátů" za diskontní ceny, takže jsem neřešil příběh ani přidanou hodnotu. A paradoxně ty jejich prototypy, co neměli normálně v prodeji, byly často lepší než jiné položky v jejich nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno čtvrtek v 20:48 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 20:48 Národní dopravce, nebo spíše ostuda. Na cca hodinové trati Ostrava- Otrokovice 2,5 hodiny zpoždèní. 21 století v praxi. Nárok na odškodnění žádný, služba navíc žádná, ani voda... A to tam jeli lidi do Vídně na letadlo. Smůla.... ale omlouváme se.... Jediné pozitivní je, že jsem v tom vlaku neseděl já, ale mladá. Náhradní doprava z Opavy do Ostravy už je jen třešnička, ale ta je pochopitelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno čtvrtek v 22:28 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 22:28 V 4. 3. 2025 v 19:18, dykmore napsal: Málokdo si toho všimnul, ale Bagind skončil. Mám od nich pár věcí, škoda. https://bagind.cz/cs/page/informace Nic proti Tobě, ale za mě je to výborná zpráva. Konečně sem přestanou tahat tenhle šunt až z Indie.. Máme bohužel od nich doma tašku, kůže je tak hnusná a nekvalitní, že horší už to být nemůže.. A to včetně všech detailů, vyráběno očividně v příšerných podmínkách kdo ví kým a kdo ví z čeho.. Indická šílenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno pátek v 06:19 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 06:19 Myšlenka možná dobrá,ale asi to provedení dost pokulhává,jak slyším z více stran zde.Povětšinou je u těchto zakázek ze světa problém s kvalitou, protože málokdo si může ( a chce) dovolit poslat člověka, který by tam tu kontrolu dělal, poukazoval na chyby a trval na nápravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno pátek v 07:56 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:56 před 9 hodinami, Axel napsal: Nic proti Tobě, ale za mě je to výborná zpráva. Konečně sem přestanou tahat tenhle šunt až z Indie.. Máme bohužel od nich doma tašku, kůže je tak hnusná a nekvalitní, že horší už to být nemůže.. A to včetně všech detailů, vyráběno očividně v příšerných podmínkách kdo ví kým a kdo ví z čeho.. Indická šílenost. Zase bych jim psí hlavu nenasazoval mám od nich malý batoh Cestuy a s materialem i členěním spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno pátek v 08:02 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:02 (upraveno) Hlavně jejich vnímání kvality je zcela odlišné od toho, na co jsme v Evropě zvyklí.. YT je plný videí z takových manufaktur, ať už to je výroba "šperků", recyklace baterii někde na ulici, recyklace pneumatik, výroba průmyslových filtrů dětma.. ap. A vždycky ten obraz je stejně zoufalý. Kdo by se chtěl "projít" Indií, tak kanál Vagabundi na cestách na YT může být dobrou volbou, žádné prvoplánovité a naaranžované záběry, ale realita.. V plánu mají ujít cca 12 tis. km a Indii mají už za sebou.. @Conrad - Můžu klidně nafotit jejich tašku za cca 2 litry vs moji pracovní za cca 3 tis. (tedy žádný luxus, normální cena). Nejde to kvalitou srovnávat.. Upraveno pátek v 08:09 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno pátek v 19:06 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 19:06 Zrušený letenky do Kiruny, shit, musím řešit refund, hledat znova a termín se blíží, skit (švédsky shit)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno pátek v 21:14 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:14 Je až k nevíře co tohle zmrdstvo dokaže udělat s dnešním světem.. je mi z toho fakt kolikrát ouzko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami Ad. Bagind: mám od nich cestovní tašku a jsem spokojený, odpovídající ceně a očekávání. Raději doporučte jména obchodů v podobné cenové relaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Se nám na těch cyklostezkách rozmohl takový nešvar. Hromada elektrokol, která sedlají individua, co nedokážou ukočírovat ani to normální, natož tohle. A nemusí to být nezbytně starší lidé Asi budu muset volit náročnější terén, tam jich snad nebude tolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami před 2 hodinami, Pozorovatel napsal: Se nám na těch cyklostezkách rozmohl takový nešvar. Hromada elektrokol, která sedlají individua, co nedokážou ukočírovat ani to normální, natož tohle. A nemusí to být nezbytně starší lidé Asi budu muset volit náročnější terén, tam jich snad nebude tolik. Pravdu máš. Stačí vyjet mimo cyklostezky do kopců, pokud jsou, a nikde nikdo. Je to dřina, ale ten pocit potom je k nezaplacení. A na závěr nějaké to pivo. Sportu zdar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se