Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 9 minutami, bluman napsal:

@Zdenek1307 A ako si to platil? Tam by snad mohla byt cesta reklamacie na vratenie platby.

Údajně, pokud to nebylo kartou, ale převodem, tak banka nepomůže.

• Dát hlas 1
Odesláno

Mne banka vratila aj platbu na ktoru sa nevztahuje ochrana kupujuceho (Paypal FF) ale musel som dolozit nahlasenie podvodu na policii.

Odesláno

Koupil jsem si kartáč Levia, pokuřuju třetí krabku a pokaždý v půlce pro dvou čárkách ze čtyř ztratí cigáro na Iqosu chuť, tah a teplotu.

V prodejně mi checkli Iqos, firmware aktuální, chybu nehlásí. Na testovacím cigáru fungoval standardně. Tak jim říkám, že teda bude vada v šarži těch Levií, protože mi to dělá jen u tohohle kartonu. U třetí krabky za sebou.

Že prej karton reklamovat nejde. Mam tam ještě 7 krabiček. Pamatuju časy, kdy náhradní Iqos dováželi i do hospody, aby člověk u nich zůstal.

Customer experience aktuálně úplně nahovno. Vrátím se k liquidům.

Odesláno

Není nad dýmku či alespoň cigarillo. Čímž jsem ti nepomohl, ale ty Tvoje " žužlátka" mě alespoň nepřekvapí....

Odesláno
před 38 minutami, bohus76 napsal:

Není nad dýmku či alespoň cigarillo. Čímž jsem ti nepomohl, ale ty Tvoje " žužlátka" mě alespoň nepřekvapí....

Jde o prd, když nejde o zdraví. Jen mě překvapilo, že taková firma nemá pro prodejce scénář na vadnou sérii Heet/Levia. Notabene když mi týpek včera říká, je to možný, ještě to sledujte. A dneska druhej týpek dneska říká, že  vyloučeno. Nesympatickej. Jako bych je chtěl okrást (přitom v profilu vidí moji historii nákupů a že hulítko mám pár měsíců). Ale byli tam lidi, týpek byl poloviční a tak jsem při stoupajícím tlaku z jeho chování sám sebe přesvědčil, že vlastně spěchám 🤣

Odesláno

Tohle pozoruju taky, už u druhý krabky s tím novým designem. Zkus zavolat na tu jejich infolinku, vždycky tam byli podstatně vstřícnější než na krámě. Třeba vyfasuješ nějakou slevu jako kompenzaci. 

Odesláno (upraveno)

Snad bude Kuncák znát odpověď

Dvacet měsíců bude trvat zásadní dopravní omezení kvůli výstavbě tramvajové trati u Národního muzea .Vzpomínám s jakou slávou zmizely tramvaje z Václaváku

Proč když už se staví most kde se vedou tak zásadní debaty zda se bude jmenovat Dvorce nebo Anežky české bude jen pro tram,bus  a pěší, pokud by byl i pro auta o tolik by se stavba neprodražila a Baranďáku by se ulevilo

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)
před 30 minutami, geometr napsal:

Včera jsem koukal na to, jakou čekají Prahu v dohledné době dopravní omezení a jak jsou evidentně dobře koordinována. No, co na doktora Hřiba říct.

Má jedinou kladnou stránku, že od promoce ani jednou neviděl pacienta, pokud by jeho působení jako lékaře bylo stejné jako je v řízení pražské dopravy jistě by to narušilo statistiky o úmrtnosti

• Like 1
  • Haha 3
Odesláno

Tchýně potřebovala akutně na toaletu, tak jsem zastavil u první pumpy na dálnici s tím, že tedy po 600 km dotankuji  - Shell 100 okt - 7, 79 zl/L ( 48 Kč! ) - prej je v Polsku benzín levnější 😞

Odesláno (upraveno)
před 13 hodinami, Prochy68 napsal:

To máš ale dva roky zpoždění 😆

¨Hlavně že se tchyně nezpozdila 🤣

• Haha 3
Odesláno

No, 95 se nechá sehnat i pod 6zl, ale když tu pumpu vidíš, tak si řekneš, že to tomu autu prostě nemůžeš udělat 🙂

a nevím, kolik stojí teď u nás 100 okt u shellu, tady to byl naprostý úlet na dálnici ( vzal jsem jen 30 l ). Standardní 98, kterou beru furt, se nechá koupit za 6,7 zl.

jo, a ještě je potřeba koukat na to, kde jezdíš, přímořské lokality, kde se teď plácám, budou určitě dražší, než nějaké vnitrozemí, kde se turisti moc nevyskytujou. Alespoň loni to tak bylo.

Odesláno

Nedoporučuji STK Vídeňská Brno. Bohužel jsme si nečetli recenze od lidí, kteří mají podobnou zkušenost. 

Má žena mě přesvědčila, že si STK u svého auta zařídí sama. OK.

Auto v bezvadném stavu neprošlo kvůli autokameře, která byla schovaná za vnitřním zpětným zrcátkem.

Odůvodnění: autokamera brání ve výhledu řidiče!

Takže jsem jak ocas u auta mé ženy foukal 20 minut fénem na čelní sklo, abych nalepený držák sundal.

Stálo to 180Kč navíc a několik hodin volného času. Fakt skvělý.

Odesláno
před 2 hodinami, RadekB napsal:

Nedoporučuji STK Vídeňská Brno. Bohužel jsme si nečetli recenze od lidí, kteří mají podobnou zkušenost. 

Má žena mě přesvědčila, že si STK u svého auta zařídí sama. OK.

Auto v bezvadném stavu neprošlo kvůli autokameře, která byla schovaná za vnitřním zpětným zrcátkem.

Odůvodnění: autokamera brání ve výhledu řidiče!

Takže jsem jak ocas u auta mé ženy foukal 20 minut fénem na čelní sklo, abych nalepený držák sundal.

Stálo to 180Kč navíc a několik hodin volného času. Fakt skvělý.

Kolegu vyhodili, měl kameru ve zpětném zrcátku  s tím, že tohle zrcátko není homologované.

Odesláno

Mně technik sundal z okna držák na navigaci, že při STK na skle nemá nic být. Ale jako nezlobil jsem se, proč.  Je to na přísavku a kdybych to věděl sundám to sám na tu chvili.

Odesláno

Ja mam kameru za zrcatkem, na stk sundavam (mam magnetickou) a drzak tam zustava, zatim bez problemu. Z pohledu ridice je oboje skryte za zrcatkem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...