Potkan Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září před 10 hodinami, safi napsal: Bohužel nádraží je společné pro všechny To mi pripomina nadrazi v Bruselu. Tam je ti jizdenka v prvni tride taky plat prtna. Od 13:14 https://youtu.be/ftADadZpKI8?si=-VJ3NdTMS4xo_YB0 1
zceyee Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září @Potkanod nej jsem videl reportaz o crackfurtu dobry videa ma, kouknu vecer, diky !
Maro Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září V 12. 9. 2025 v 12:39, Maro napsal: Jo mam s pomahači čerstvou podobne komickou zkušenost. ...... Fakt se těším na pokračování.... Tak dneska pokračování, volali z Prahy a ptali se, kdy by se mi hodilo dostavit se na Vyšehrad k vytěžení svědka. Na mou nejapnou otázku, co by chtěli jeste těžit u tak krystalické čistě situace, kdy pani nedala prednost a srazila cyklistiku, kdy celá situace je zaznamenána na kameře, mi bylo sděleno, ze ona žádný záznam nema a ze neví co se tam stalo. Tvl tak to fakt nevim, co chtela těžit, kdyz vubec neví o co šlo. Po telefonu prý ne-e, zavola do Benešova, jestli jim nebude stačit, kdyz si me vytezi po telefonu. Tohle je fakt neuvěřitelné, fakt se začínám bát, co se bude dít, kdyz jednou nedej bože budu potřebovat neco řešit.
Bert Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září No, co by. Budeš úplně v hajzlu. Což mi připomíná: Víte, že se dá otěhotnět i z análního sexu? No jistě, jak jinak by se rodili policajti! 1 1
zceyee Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září https://www.echo24.cz/a/Hs2Ub/svet-zpravy-denik-ridic-a-dve-male-deti-za-ziva-uhoreli-v-tesle-po-narazu-do-stromu Zajimavy clanek, dneska sem nad tim trochu premyslel a rikam si ze se obcas stane ze po bouracce nejdou otevrit dvere, ze by se nedaly otevrit zadne dvere je uz hardcore, ale nemozne to neni. Ale ze by neslo rozbit okno u tesly? Tomu neverim, jestli to neni ta demence nemcu demonstrativne nenosit zadne ostre a "nebezpecne" predmety u sebe kterymi by se dalo to okenko otevrit. Nekdo kdo by k tomu mel co rict?
Josef01 Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Pomalu nám za poslední rok odešly legendy filmu jako Donald Sutherland, Alain Delon, Gene Hackman, Robert Redford. Bohužel ne všichni se dožili takto vysokých věků, třeba Val Kilmer nebo Michael Madsen. Budiž jim země lehká!
Backgramond Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Co mě právě naštvalo? Nějaký debil dal na hranu schodu dřevěný nájezd. Dal ho šikovně na hranu a roh schodu, k tomu ještě pršelo a jak jsem stoupl na hranu toho nájezdu tak jsem se rozmáz na tři metry A to nasere....
gunman Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Už jsme skoro zaučili novýho kluka pro jedno naše středisko a včera jsem se dozvěděl, že ho chytli celníci s 2 kg pseudoefedrinu. Tak dneska letěl. 2 1
kuncák7 Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září před 2 hodinami, gunman napsal: Už jsme skoro zaučili novýho kluka pro jedno naše středisko a včera jsem se dozvěděl, že ho chytli celníci s 2 kg pseudoefedrinu. Tak dneska letěl. Trochu to odlehčím- když jsem si tohle přečetl zběžně poprvé, tak mě okamžitě napadlo, žes ho vyhodil protože se nechal chytit :-). 2
nickolas Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Já někoho poslat pro 2kg pseudoefedrinu a von se nechal chytit, tak taky letí. Ale zas jak píše, byl jenom skorozaučenej. To měl vyrazit spíš toho, kterej ho tam poslal. Takhle si nový lidi nevychová 2
Bert Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Gunmanův příspěvek je samozřejmě již zaparkován v "pamětihodnostech" ....
safi Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září @gunman; tak jste ho asi blbě zaučili. Měli jste mu v rámci pracovní doby pustit Breaking Bad…
horal Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září (upraveno) ...To je tak, když se šetří za letenky... Už jsme skoro zaučili novýho kluka pro jedno naše středisko a včera jsem se dozvěděl, že ho chytli celníci s 2 kg pseudoefedrinu. Tak dneska letěl. Upraveno 24. září uživatelem horal
Bert Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Samozřejmě se nechci ctěným čtenářům nějak podbízet, nebo dokonce plašit Gunmana, ale je pravdou, že s profilovkou a nickem dokážu divy ... 1
gunman Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Jen ho ponoukejte, obrázek na protilovku jsem si stáhnul v dřevních dobách internetu na Mageu a pokud o ni přijdu, tak se internet vypne.
Conrad Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září (upraveno) Torzo těla bez hlavy, s vyříznutými orgány a chybějícími genitáliemi vylovili policisté v lednu 2023 pod pěší lávkou v lokalitě Pecihrádek. Ve vodě bylo asi měsíc. Po pitvě soudní lékaři potvrdili, že šlo o násilnou smrt. Seznam je studnice moudrosti. Upraveno 24. září uživatelem Conrad 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se