Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 12. 9. 2025 v 12:39, Maro napsal:

Jo mam s pomahači čerstvou podobne komickou zkušenost.

......

Fakt se těším na pokračování....

Tak dneska pokračování, volali z Prahy a ptali se, kdy by se mi hodilo dostavit se na Vyšehrad k vytěžení svědka. Na mou nejapnou otázku, co by chtěli jeste těžit u tak krystalické čistě situace, kdy pani nedala prednost a srazila cyklistiku, kdy celá situace je zaznamenána na kameře, mi bylo sděleno, ze ona žádný záznam nema a ze neví  co se tam stalo. Tvl tak to fakt nevim, co chtela těžit, kdyz vubec neví o co šlo. Po telefonu prý ne-e, zavola do Benešova, jestli jim nebude stačit, kdyz si me vytezi po telefonu.

Tohle je fakt neuvěřitelné, fakt se začínám bát, co se bude dít, kdyz jednou nedej bože budu potřebovat neco řešit.

Odesláno

No, co by. Budeš úplně v hajzlu.

Což mi připomíná: Víte, že se dá otěhotnět i z análního sexu? No jistě, jak jinak by se rodili policajti!

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno

https://www.echo24.cz/a/Hs2Ub/svet-zpravy-denik-ridic-a-dve-male-deti-za-ziva-uhoreli-v-tesle-po-narazu-do-stromu

Zajimavy clanek, dneska sem nad tim trochu premyslel a rikam si ze se obcas stane ze po bouracce nejdou otevrit dvere, ze by se nedaly otevrit zadne dvere je uz hardcore, ale nemozne to neni. Ale ze by neslo rozbit okno u tesly? Tomu neverim, jestli to neni ta demence nemcu demonstrativne nenosit zadne ostre a "nebezpecne" predmety u sebe kterymi by se dalo to okenko otevrit.

Nekdo kdo by k tomu mel co rict? 

Odesláno

Pomalu nám za poslední rok odešly legendy filmu jako Donald Sutherland, Alain Delon, Gene Hackman, Robert Redford. Bohužel ne všichni se dožili takto vysokých věků, třeba Val Kilmer nebo Michael Madsen. Budiž jim země lehká!

Odesláno

Co mě právě naštvalo? Nějaký debil dal na hranu schodu dřevěný nájezd. Dal ho šikovně na hranu a roh schodu, k tomu ještě pršelo a jak jsem stoupl na hranu toho nájezdu tak jsem se rozmáz na tři metry 😄
A to nasere....

Odesláno

Už jsme skoro zaučili novýho kluka pro jedno naše středisko a včera jsem se dozvěděl, že ho chytli celníci s 2 kg pseudoefedrinu.

Tak dneska letěl.

• Haha 2
  • Sad 1
Odesláno
před 2 hodinami, gunman napsal:

Už jsme skoro zaučili novýho kluka pro jedno naše středisko a včera jsem se dozvěděl, že ho chytli celníci s 2 kg pseudoefedrinu.

Tak dneska letěl.

Trochu to odlehčím- když jsem si tohle přečetl zběžně poprvé, tak mě okamžitě napadlo, žes ho vyhodil protože se nechal chytit :-).

• Haha 2
Odesláno

Já někoho poslat pro 2kg pseudoefedrinu a von se nechal chytit, tak taky letí. Ale zas jak píše, byl jenom skorozaučenej. To měl vyrazit spíš toho, kterej ho tam poslal. Takhle si nový lidi nevychová 🤷‍♀️

• Haha 2
Odesláno (upraveno)

...To je tak, když se šetří za letenky...

Tak dneska letěl.

Upraveno uživatelem horal
Odesláno

Samozřejmě se nechci ctěným čtenářům nějak podbízet, nebo dokonce plašit Gunmana, ale je pravdou, že s profilovkou a nickem dokážu divy ... 🍻

• Haha 1
Odesláno (upraveno)

Torzo těla bez hlavy, s vyříznutými orgány a chybějícími genitáliemi vylovili policisté v lednu 2023 pod pěší lávkou v lokalitě Pecihrádek. Ve vodě bylo asi měsíc.

Po pitvě soudní lékaři potvrdili, že šlo o násilnou smrt.

Seznam je studnice moudrosti.

Upraveno uživatelem Conrad
  • Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...