African Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října 4 minutes ago, YPO said: A dostaneš éčka nebo kurz z Václaváku Kurz z Václaváku Ale posílají asi o 170Kč méně, což je na té částce zanedbatelné...
DavidLC Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října Mě v Itálii dávali kapačky a jen jsem ukázal pas a kartičku, nic jsem neplatil, tak mě začíná vrtat v hlavě, co mi to dali za patoky 1
Oliver333 Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října před 3 hodinami, African napsal: Spíš by to mělo být ve vlákně Co mě potěšilo, ale tady jsem to rozjel, tak to dám sem. Ráno jsem poslal doklady od zubaře na Kooperativu, teď mi napsali, že odesílají celou uhrazenou částku, upřímně jsem čekal že budou trochu kopat, ale postavili se k tomu čelem a to velmi rychle Každopádně mě upozornili, což se může hodit do budoucna i Vám, že mám nejdříve volat asistenční službu a ty mě sami dle lokality najdou nejlepší zdravotní zařízení kde mě ošetří. Jinak mě do budoucna můžou konečnou částku krátit a to až na polovinu celkového zákroku. Zajímavé, ale asi to tak může být.... Jj - je to tak, minulý rok mě v Řecku chytli záda a přes asistenční službu mi zavolali doktora se kterým mají smlouvu a neplatil jsem vůbec nic - doktor si to vyřídil přímo s pojišťovnou. Pojišťovny to většinou mají i v podmínkách. Známej jednou někde v Tunisu využil služeb hotelového doktora kterej mu napálil nějaký brutální ceny a pojišťovna mu pak dala o dost míň - dala mu to co by zaplatila u smluvního lékaře.
Tittus Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Tak mě chytila ledvinová kolika v Panamě, po konzultaci s pojišťovnou jsem se nechal odvézt do nějakého sanatoria, kde proběhly testy, injekce a rozbití pomocí ultrazvuku včetně dvoudenní hospitalizace a jsem v tom za cca 15k USD. A pojišťovna se teď dohaduje, že to bylo špatné sanatorium, že bude problém s placením a ten nahrávaný hovor, kde všechno schválili, se jim nějak záhadně ztratil. No řeší to právník... Uvidíme, jak to dopadne.
filltos Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Ty sis asi ten hovor nenahrával... Člověk si to ani neuvědomí, že by bylo hodno si to pro sebe nahrát, pro tyhle případy
misso Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Kdyz bylo zmineno nahravani hovoru, jak to delate? Bo mne nastvalo, ze to zas tak jednoduse nejde. Funkce zablokovana, stazene aplikace se spis tvari, ze to delaji, no skutecne funkcni a spolehlive reseni zatim nemam. 1
Bert Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Připojuji se s prosbou o totéž. Není totiž nic lepšího, než když se vám dovolá prudič odkudkoli, oznámí, že v rámci zkvalitňování služeb je hovor monitorován, a Vy mu v klidu odpovíte: "Malý moment, ano, už si Vás nahrávám také. Začněme třeba tím, jak se jmenujete a proč mi voláte ...." 1 1
YPO Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Nemám to = vlastní zkušenost 0. Nicméně pokud to opravdu funguje, tak by se to dalo "nalepit" na jakýkoli telefon.
Stuky Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října před 1 minutou, Bert napsal: Připojuji se s prosbou o totéž. Není totiž nic lepšího, než když se vám dovolá prudič odkudkoli, oznámí, že v rámci zkvalitňování služeb je hovor monitorován, a Vy mu v klidu odpovíte: "Malý moment, ano, už si Vás nahrávám také. Začněme třeba tím, jak se jmenujete a proč mi voláte ...." Já se tedy ještě ptám odkud mají moje tel. číslo... Telefonáty s "prudiči" si ale nenahrávám. Jen si na ně někdy stěžuji na ÚOOÚ & ČOI. Ale když nahrávání potřebuju (z pracovních důvodů), používám klasický diktafon. Přepnu tel. hovor na "reproduktor", konstatuji, že pořizuju záznam, datum, čas a s kým telefonuji. Není to tedy kdoví jak praktické (musíte s sebou tahat diktafon, pokud jste venku či v místnosti s jinými lidmi, tak je to děs - ale jak říkám, protože to dělám je při očekávaně problematických pracovních hovorech, jsem většinou připraven...). Na druhou stranu to má výhodu, že z diktafonu si záznam nahraju rovnou, kam je potřeba přes USB...
par-pa Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Android hovor nahávat umí, jen na začátku pustí hlášku že tento hovor je nahráván. Původně to uměl bez keců, pak byla funkce zrušena, teď takto. Při hovoru klepnout na tři tečky a nahrávat.
Daemonultimate Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Syn, 24 let s malym děckem, má rychle se zvětšující nádor v močáku a teď mu řekli, že není termín operace, až v prosinci. To už tu ale nebude. Kurva kam jsme se to v tomhle státě dostali. 4
Stuky Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října před 6 minutami, Daemonultimate napsal: Syn, 24 let s malym děckem, má rychle se zvětšující nádor v močáku a teď mu řekli, že není termín operace, až v prosinci. To už tu ale nebude. Kurva kam jsme se to v tomhle státě dostali. https://llp.cz/blog/faqs-podezreni-na-zanedbani-zdravotni-pece/ 1
Daemonultimate Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října před 1 minutou, Stuky napsal: https://llp.cz/blog/faqs-podezreni-na-zanedbani-zdravotni-pece/ Moc děkuji za odkaz
Stuky Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října před 8 minutami, Daemonultimate napsal: Moc děkuji za odkaz Není ale vůbec zač. Držím palce. 1
misso Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října před 3 hodinami, par-pa napsal: Android hovor nahávat umí, jen na začátku pustí hlášku že tento hovor je nahráván. Původně to uměl bez keců, pak byla funkce zrušena, teď takto. Při hovoru klepnout na tři tečky a nahrávat. Co jsem už dřív hledal na netu, tak tohle funguje jenom na některých telefonech, resp. prý při nastavení mimoevropského regionu. A zrovna u mne pod těma tečkami nic takové není a aplikace diktafon je při hovoru zablokovaná. Jinak by to samozřejmě bylo nejvíc logické řešení, ale někdo to zatrhnul. Proto jsem se ptal nějakou jinou možnost, ale vypadá, že moc není a v případě potřeby asi taky půjdu do externího diktafonu, resp. přiložení druhého mobilu s funkcí diktafonu.
geometr Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Jsem schválně zkusil a mně hovor normálně nahrát jde (funguje to jak psal @par-pa). Android, Motorola.
wawrik Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Mne na Samsungu S23 funguje tento automatický záznamník.
par-pa Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Ono to v jednu chvíli fakt nešlo kvůli GDPR. Region mam nastavený na Česko. Možná starší verze androida nebo jiná aplikace pro volání...
Conrad Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Když s anroidem kliknu na 3 tečky napíše mi zobrazit kontakt a poslat zprávu a to je vše
Bert Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října před 6 minutami, Conrad napsal: Když s anroidem kliknu na 3 tečky napíše mi zobrazit kontakt a poslat zprávu a to je vše Vyzkoušej to v průběhu hovoru. Nikoli "jen tak".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se