Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
4 minutes ago, YPO said:

A dostaneš éčka nebo kurz z Václaváku :D

Kurz z Václaváku 😆 Ale posílají asi o 170Kč méně, což je na té částce zanedbatelné...

Odesláno

Mě v Itálii dávali kapačky a jen jsem ukázal pas a kartičku, nic jsem neplatil, tak mě začíná vrtat v hlavě, co mi to dali za patoky 😂

• Haha 1
Odesláno
před 3 hodinami, African napsal:

Spíš by to mělo být ve vlákně Co mě potěšilo, ale tady jsem to rozjel, tak to dám sem. Ráno jsem poslal doklady od zubaře na Kooperativu, teď mi napsali, že odesílají celou uhrazenou částku, upřímně jsem čekal že budou trochu kopat, ale postavili se k tomu čelem a to velmi rychle 👍 Každopádně mě upozornili, což se může hodit do budoucna i Vám, že mám nejdříve volat asistenční službu a ty mě sami dle lokality najdou nejlepší zdravotní zařízení kde mě ošetří. Jinak mě do budoucna můžou konečnou částku krátit a to až na polovinu celkového zákroku. Zajímavé, ale asi to tak může být....

Jj - je to tak, minulý rok mě v Řecku chytli záda a přes asistenční službu mi zavolali doktora se kterým mají smlouvu a neplatil jsem vůbec nic - doktor si to vyřídil přímo s pojišťovnou. Pojišťovny to většinou mají i v podmínkách. Známej jednou někde v Tunisu využil služeb hotelového doktora kterej mu napálil nějaký brutální ceny a pojišťovna mu pak dala o dost míň - dala mu to co by zaplatila u smluvního lékaře.

Odesláno

Tak mě chytila ledvinová kolika v Panamě, po konzultaci s pojišťovnou jsem se nechal odvézt do nějakého sanatoria, kde proběhly testy, injekce a rozbití pomocí ultrazvuku včetně dvoudenní hospitalizace a jsem v tom za cca 15k USD. A pojišťovna se teď dohaduje, že to bylo špatné sanatorium, že bude problém s placením a ten nahrávaný hovor, kde všechno schválili, se jim nějak záhadně ztratil. No řeší to právník... Uvidíme, jak to dopadne.

Odesláno

Kdyz bylo zmineno nahravani hovoru, jak to delate? Bo mne nastvalo, ze to zas tak jednoduse nejde. Funkce zablokovana, stazene aplikace se spis tvari, ze to delaji, no skutecne funkcni a spolehlive reseni zatim nemam. 

• Díky 1
Odesláno

Připojuji se s prosbou o totéž. Není totiž nic lepšího, než když se vám dovolá prudič odkudkoli, oznámí, že v rámci zkvalitňování služeb je hovor monitorován, a Vy mu v klidu odpovíte: "Malý moment, ano, už si Vás nahrávám také. Začněme třeba tím, jak se jmenujete a proč mi voláte ...."

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 1 minutou, Bert napsal:

Připojuji se s prosbou o totéž. Není totiž nic lepšího, než když se vám dovolá prudič odkudkoli, oznámí, že v rámci zkvalitňování služeb je hovor monitorován, a Vy mu v klidu odpovíte: "Malý moment, ano, už si Vás nahrávám také. Začněme třeba tím, jak se jmenujete a proč mi voláte ...."

Já se tedy ještě ptám odkud mají moje tel. číslo... Telefonáty s "prudiči" si ale nenahrávám. Jen si na ně někdy stěžuji na ÚOOÚ & ČOI.

Ale když nahrávání potřebuju (z pracovních důvodů), používám klasický diktafon. Přepnu tel. hovor na "reproduktor", konstatuji, že pořizuju záznam, datum, čas a s kým telefonuji. Není to tedy kdoví jak praktické (musíte s sebou tahat diktafon, pokud jste venku či v místnosti s jinými lidmi, tak je to děs - ale jak říkám, protože to dělám je při očekávaně problematických pracovních hovorech, jsem většinou připraven...). Na druhou stranu to má výhodu, že z diktafonu si záznam nahraju rovnou, kam je potřeba přes USB...

Odesláno

Android hovor nahávat umí, jen na začátku pustí hlášku že tento hovor je nahráván. Původně to uměl bez keců, pak byla funkce zrušena, teď takto.

Při hovoru klepnout na tři tečky a nahrávat.

Odesláno
před 8 minutami, Daemonultimate napsal:

Moc děkuji za odkaz 

Není ale vůbec zač. Držím palce.

• Díky 1
Odesláno
před 3 hodinami, par-pa napsal:

Android hovor nahávat umí, jen na začátku pustí hlášku že tento hovor je nahráván. Původně to uměl bez keců, pak byla funkce zrušena, teď takto.

Při hovoru klepnout na tři tečky a nahrávat.

Co jsem už dřív hledal na netu, tak tohle funguje jenom na některých telefonech, resp. prý při nastavení mimoevropského regionu. 

A zrovna u mne pod těma tečkami nic takové není a aplikace diktafon je při hovoru zablokovaná. Jinak by to samozřejmě bylo nejvíc logické řešení, ale někdo to zatrhnul. 

Proto jsem se ptal nějakou jinou možnost, ale vypadá, že moc není a v případě potřeby asi taky půjdu do externího diktafonu, resp. přiložení druhého mobilu s funkcí diktafonu.

Odesláno

Ono to v jednu chvíli fakt nešlo kvůli GDPR. Region mam nastavený na Česko.

Možná starší verze androida nebo jiná aplikace pro volání...

Odesláno

Když s anroidem kliknu na  3 tečky napíše mi zobrazit kontakt a 

poslat zprávu a to je vše

Odesláno
před 6 minutami, Conrad napsal:

Když s anroidem kliknu na  3 tečky napíše mi zobrazit kontakt a 

poslat zprávu a to je vše

Vyzkoušej to v průběhu hovoru. Nikoli "jen tak".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...