Vit Odesláno úterý v 07:04 Nahlásit Odesláno úterý v 07:04 (upraveno) Tento inzerát: https://forum.chronomag.cz/topic/184970-p-ixdao-engineer-green-waffle-dial-full-set/ - toto je za mě přes čáru Upraveno úterý v 07:06 uživatelem Vit
Bert Odesláno úterý v 07:21 Nahlásit Odesláno úterý v 07:21 Rozposláno moderátorům k diskuzi. Takto kontroverzní věc zde za poslední měsíce není zdaleka poprvé. Zvažujeme opětné vymístění čínomrdů do rezervace. 1 1 2
ragu Odesláno úterý v 07:36 Nahlásit Odesláno úterý v 07:36 Dejte sem prosim screnshot jestli mate, at lidi vi o co slo.
Vit Odesláno úterý v 07:51 Nahlásit Odesláno úterý v 07:51 (upraveno) před 20 minutami, ragu napsal: Dejte sem prosim screnshot jestli mate, at lidi vi o co slo. Fake s příběhem ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno úterý v 07:57 uživatelem Vit 1
ragu Odesláno úterý v 08:08 Nahlásit Odesláno úterý v 08:08 Šmarja. Už jsem si tu mrdku i vygooglil. Hnus
Bert Odesláno úterý v 08:20 Nahlásit Odesláno úterý v 08:20 před 44 minutami, ragu napsal: Dejte sem prosim screnshot jestli mate, at lidi vi o co slo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
revue gt Odesláno úterý v 08:26 Nahlásit Odesláno úterý v 08:26 před 4 minutami, Bert napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Musíš uznat, že nejsme dokonalý.
AlfGS Odesláno úterý v 08:36 Nahlásit Odesláno úterý v 08:36 (upraveno) Drzost některých při prodeji padělků mě docela zaráží.Už to,že takovou "mrd*ku" prodávám na hodinkovém fóru,nechápu tu troufalost,nebo spíš asi blbost lidí! Upraveno úterý v 08:37 uživatelem AlfGS
Bert Odesláno úterý v 09:40 Nahlásit Odesláno úterý v 09:40 Pánové, celá záležitost již vyřešena s prodávajícím. Tyto hodinky se zde již neobjeví. Považujte, prosím, všichni, záležitost za uzavřenou. Díky. 2
bohus76 Odesláno úterý v 09:44 Nahlásit Odesláno úterý v 09:44 Nějaké rozhřešení pro příště!? Co se smí prodávat a co je za hranou. Jinak by bylo rozumnější třeba na novém fóru zavést prodejní sekci pro čínské hodinky.
revue gt Odesláno úterý v 13:37 Nahlásit Odesláno úterý v 13:37 před 5 hodinami, Bert napsal: Nerozumím. Já myslel, že když to dělají ručně, tak se uklepl na tom nýtu. Samozřejmě to ber prosím z rezervou.
safi Odesláno úterý v 14:18 Nahlásit Odesláno úterý v 14:18 Ach jo. Vyjíždím z parkoviště u sauny. Parkoval jsem kolmo ke komunikaci. Odjezd směr levá strana, na pravé straně jsou 3-4 parkovací místa a konec (slepá). Přijíždí oktávka, paní signalizuje, zdali mi může vjet do cesty, a zastavit v té slepé uličce, aby se jí lépe parkovalo zezadu. Pokývnu, paní dokončí manévry, já vidím přijíždějící auto - řemeslníka. Oční kontakt - nějaký proběhne - usoudím vidí, že tu je přeputováno, že tu probíhají manévry a tak si domyslím, že mi tam nevjede. Přijíždí pomalu, tak vyjedu. V rámci vyjetí musím vyjet více do leva - více šikmo, abych se vyhnul oktávce. Řemeslník telefonuje, kouká jinam a odře se mi zrcátkem o bok. A nebo já jemu. Pro mě dobrá škola, protože tohle mě fakt nenapadlo předvídat. On má urvané zrcátko, já černou šmouhu na posledních 30cm levého boku. Chvíli diskutujeme a nakonec usoudíme, že čekat 2 hodiny se nikomu nechce a rozejdeme se. Přemýšlím, že příště radši počkat, než skutečně zastaví. To je těch 1000 manévrů, kdy se jeden nevydaří.
Lucky Lucaso Odesláno úterý v 16:18 Nahlásit Odesláno úterý v 16:18 Řemeslník telefonuje, kouká jinam Doufám, že měl ještě v hubě cígo co mu čoudilo do ksichtu, a telefon držel křížem levou rukou na pravém uchu. Takový mám nejradši.
safi Odesláno úterý v 16:25 Nahlásit Odesláno úterý v 16:25 Podle Chatgpt to vlastně byla papírově moje chyba. Měl jsem počkat, až zcela zastaví.
kuncák7 Odesláno úterý v 17:20 Nahlásit Odesláno úterý v 17:20 před 2 hodinami, safi napsal: Ach jo. Vyjíždím z parkoviště u sauny. Parkoval jsem kolmo ke komunikaci. Odjezd směr levá strana, na pravé straně jsou 3-4 parkovací místa a konec (slepá). Přijíždí oktávka, paní signalizuje, zdali mi může vjet do cesty, a zastavit v té slepé uličce, aby se jí lépe parkovalo zezadu. Pokývnu, paní dokončí manévry, já vidím přijíždějící auto - řemeslníka. Oční kontakt - nějaký proběhne - usoudím vidí, že tu je přeputováno, že tu probíhají manévry a tak si domyslím, že mi tam nevjede. Přijíždí pomalu, tak vyjedu. V rámci vyjetí musím vyjet více do leva - více šikmo, abych se vyhnul oktávce. Řemeslník telefonuje, kouká jinam a odře se mi zrcátkem o bok. A nebo já jemu. Pro mě dobrá škola, protože tohle mě fakt nenapadlo předvídat. On má urvané zrcátko, já černou šmouhu na posledních 30cm levého boku. Chvíli diskutujeme a nakonec usoudíme, že čekat 2 hodiny se nikomu nechce a rozejdeme se. Přemýšlím, že příště radši počkat, než skutečně zastaví. To je těch 1000 manévrů, kdy se jeden nevydaří. Safi, na co bys dvě hodiny čekal? Teď už se volají tuším pri škodě nad 100 tis ci zranění. To pri poskakování mohl utrpět tak max ten řemeslník od telefonu ( a tu o vine- to telefonování by byl dulezitej argument, i kdybys za to mohl 100%ty).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se