Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 15 hodinami, kuncák7 napsal:

Radši nic 👍

Na Martinovi je sqělý , jak je nad věcí ! Jinak by nás už rozmáčknul jako ….. jako….jako….no třeba jako pytlík od svačiny ….. samozřejmě prázdej ! Není ignorant aby to mačkal se svačinou….. 

když si vzpomenu , jak obrovskou má pracku ….. přeběhne mi mráz po zádech ….. což je v tomhle horku docela fajn✌️🤣😎

Odesláno

Někam jsem zabordelil všechny klíče ke všem příčníkům na auta, takže nemám jak vozit střešní box, doprčic. Asi pojedeme na dovolenou s vlekem, má to tu výhodu, že vlek mi neuletí, nebo se mi za jízdy sám neotevře, takže jsem vlastně happy.

Odesláno
před 2 minutami, alky napsal:

Někam jsem zabordelil všechny klíče ke všem příčníkům na auta, takže nemám jak vozit střešní box, doprčic. Asi pojedeme na dovolenou s vlekem, má to tu výhodu, že vlek mi neuletí, nebo se mi za jízdy sám neotevře, takže jsem vlastně happy.

No a ten střešní box hodíš do vleku aby bylo učiněno zadost …..✌️

• Like 1
Odesláno
před 7 hodinami, alky napsal:

A nemas na zamcich cisla? Ty klicky se daji dokoupit, pripadne cele zamecky vymenit a sjednotit s boxem. Alespon teda u thule a myslim, ze to tak maji i další výrobci 

Odesláno

Dostali jsme jebu do nejvyššího stromu deset metrů od zahradní chatky, kde chrupeme....to nejdůležitější, nebyli jsme tam, všichni v pohodě, ale strom bude muset dolů, než nám spadne na palici 😔 Takový krásný strom, jsme smutný.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Confused 1
  • Sad 2
Odesláno
V 17. 6. 2026 v 14:48, Frantik napsal:

Přesně tak. Me jednou poslali, ze mají moje video jak si ho honím před compem a to ja samozřejmě nedelam 🙂 takze jsem byl relativně v klidu.

Jasně, ale přeci jen: .... Takový hezky nasvícený Festiny ....

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

O2 schramstlo místního poskytovatele internetu, původní rychlost, která byla i reálné dostupna 30/30 Mbs, došlo k navýšení ceny, zvýšení rychlosti na 100 Mbs a základní oneplay k balíčku. Realita - oneplay do teď po měsíci a neco nemám, reálná rychlost 22/10 Mbs. A to se holt vyplatí 🤮

Odesláno
8 hours ago, Prochy68 said:

O2 schramstlo místního poskytovatele internetu, původní rychlost, která byla i reálné dostupna 30/30 Mbs, došlo k navýšení ceny, zvýšení rychlosti na 100 Mbs a základní oneplay k balíčku. Realita - oneplay do teď po měsíci a neco nemám, reálná rychlost 22/10 Mbs. A to se holt vyplatí 🤮

Za to se modlím ať se to u nás nikdy nestane 🙈 O2 nesmí už do baráku a s místním internetem mega happy 👍

• Dát hlas 1
Odesláno

Zrovna u O2 se daj vyjednat fakt pekny ceny. Leta jsem byl u Vodafone a nedavno presel k O2 prave kvuli cenovkam. A jestli mas airbank a u O2 platbu nad 600,- tak Ti pri splneni podminek kazdej mesic 300,- vratej. 

Odesláno

A pořád to vylepšují. Nejdřív stačilo platit faktury O2 z účtu AirBank, potom přidali 5 plateb kartou a nedávno minimální měsíční příjem na účet 25 000. Tak jsem zvědavý, co vymyslí zase za půl roku.

Co jsem nepochopil, proč internet 500 Mb/s stojí 300 Kč a 60 Mb/s stojí 500 Kč.

Odesláno

To je pravda, ale zatim to jsou furt unosny podminky, teda alespon pro mne. 

Nejsou ty ruzny ceny odlisnou technologii pripojeni? To, co psal @Prochy68 se mi jevi jako DSL a to je treba zrovna sit, ktera tady u nas neni majetkem O2, Cetinu, od kteryho si to ostatni operatori jen pronajmou a prodavaj dal. 

Odesláno
před 8 hodinami, VS napsal:

Co jsem nepochopil, proč internet 500 Mb/s stojí 300 Kč a 60 Mb/s stojí 500 Kč.

Těch 500 MB bude akční cena na omezenou dobu a agregace 1:50, tedy v režimu sdílení, tedy skutečná rychlost bude večer tak 30-50 MB.

Odesláno

O2 nikdy, to se radši vrátím k dennímu tisku, Český poště a holubům, a to poslední dva jmenované taky nemusím.

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 11 hodinami, Pepino777 napsal:

To je pravda, ale zatim to jsou furt unosny podminky, teda alespon pro mne. 

Nejsou ty ruzny ceny odlisnou technologii pripojeni? To, co psal @Prochy68 se mi jevi jako DSL a to je treba zrovna sit, ktera tady u nas neni majetkem O2, Cetinu, od kteryho si to ostatni operatori jen pronajmou a prodavaj dal. 

Je to fiber, cenu mi zvedli protoze nemaji balicek co jsem mel, takze jsem dostal (papirove) vyssi rychlost a zakladni oneplay bez kteryho to nedavaji. Nic z toho jsem nepotreboval. Cena vyssi o cca 10%, ale je docasne zvyhodnena, ve finale asi o 30-40%.

Tim to ovsem nekonci, vcera jsem volal na helplinku, nedostal jsem totiz zadne informace jak slibovali v dubnu v emailu. Z helplinky me poslali na pobocku pro overeni osobnich udaju (podle info mailu to melo byt vsechno bez nejake administrativy), na pobocce me dohledal podle mailu, neco jsme poresili a ze mi posle prihlasovaci udaje do mailu. Chvili tuka do PC a pak me tekne ze to nepujde, ze muj mail uz u nich nekdo ma. Rikam mu, ten email podle kteryho jste mi dohledal a na ktery mi posilate faktury????? Cumel jak puk a chtel po me jinej. No tvl tak to uz jsem se kousnul a rikam, hovno, zadnej jinej nebude, chci to na tenhle. A nemate za tim prijmenim treba jednicku? Tvl jste natvrdlej, posilate mi na nej faktury a kdyz jsem prisel tak jste me podle neho overoval. Ale tahle pani co ho tu ma uvedenej, ho ma zadany u nas od roku 2011. No a ja ho mam od vzniku Seznamu! No tak ja to teda musim zadat na technocke oddeleni a stavte se pristi tyden.....pokracovani priste 😂

Odesláno

Jo, přesně kvůli téhle totální neschopnosti cokoliv řešit už ke mě do baráku tihle dacani taky nesmí. Svého času se mi snad půl roku pokoušeli fakturovat a účtovat penále za ADSL a hovory na dávno zrušené a pod UPC převedené číslo ("vždyť nám z něho zrovna voláte?!"), o rok později něco podobného s nepoužívaným mobilním číslem bez paušálu (už tehdy bitvy s plechovou hubou, impotentními "pobočkami" a pokusy typu "nejdřív musíte uhradit dlužnou částku a teprve pak to můžeme řešit jako reklamaci") - nasrat, těmhle neschopným podvodníkům už NIKDY ani korunu, to radši jednou za 2 roky prudit na retenčním u Vodafone 🤬

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...