Panchart Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 Před hodinou, AndyAaron napsal: Co bys chtel delat? Zajed na Zlicin / zavolej na linku, ukaz jim email a rekni, at si tam udelaji poradek, protoze ty veci jsi jim uz davno vratil. A jestli ne, tak standopede rusis vsechny sluzby a jdes jinam. Nic lepsiho se asi poradit neda. Dobrá rada!
DavidLC Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 před 52 minutami, straspol napsal: Já jsem fakt byl dost důraznej- ale papír jsem z nich nevyšťoural, no... Máš snad svědka
Irwinek Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 Když jsem končil s Telekomem, chtěli po mě vrátit přístroj, tak jsem ji dal, když volali, že jim mám vrátit telefon, řekl jsem, že už jsem ho odevzdal a oni že prý tam mají napsáno že ne. Vzal jsem tedy nějaký vrak, odnesl jim ho tam, prý ok. Za týden volali, že jsem jim nevrátil telefon, tak jsem naházel do kufru auta hromadu vraků, odvezl a na třikrát to té babě přenesl do kanclu. Donutil jsem jí napsat potvrzení o odevzdání telefonu a od té doby byl klid. Jen by mne zajímalo, co s tou hromadou šrotu dělala S T- mobilem, potažmo Paegasem jsem měl problém loni. Řekl jsem, že jsem u nich jako zákazník déle, než je on na světě a ať mi zavolá někoho odpovědného. Od té doby bez problémů.
Prochy68 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 Když jsem končil s Telekomem, chtěli po mě vrátit přístroj, tak jsem ji dal, když volali, že jim mám vrátit telefon, řekl jsem, že už jsem ho odevzdal a oni že prý tam mají napsáno že ne. Vzal jsem tedy nějaký vrak, odnesl jim ho tam, prý ok. Za týden volali, že jsem jim nevrátil telefon, tak jsem naházel do kufru auta hromadu vraků, odvezl a na třikrát to té babě přenesl do kanclu. Donutil jsem jí napsat potvrzení o odevzdání telefonu a od té doby byl klid. Jen by mne zajímalo, co s tou hromadou šrotu dělala S T- mobilem, potažmo Paegasem jsem měl problém loni. Řekl jsem, že jsem u nich jako zákazník déle, než je on na světě a ať mi zavolá někoho odpovědného. Od té doby bez problémů.To byl přesně můj případ co jsem zmiňoval nahoře, ale já si nechal napsat papirOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
jschmid Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 Když někdo odmítá vydat potvrzení o přijetí, tak si dělám fotku. Musí být vidět výrobní štítek a ideálně třeba i personál na pozadí. Dají si pak záležet, aby to vše klaplo
prischera Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 před 4 hodinami, straspol napsal: Jo- z rodiny Stačí říct, já myslím, že nás tam tehdy s tebou bylo víc.
mAra_ Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 (upraveno) Tak jsou tam. Budiž mi to upomínkou mé blbosti. Naštěstí nejsou vůbec vidět:-D Upraveno 14. listopadu 2020 uživatelem mAra_
mAra_ Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 před 3 minutami, nickolas napsal: Super! Jsi muj velky vzor Vole
Marty89 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 Dnešní den v Globusu. Naprosté šílenství, rekordní tržby... Když jsem přežil tohle, tak už všechno.
eskimak Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 před 1 hodinou, mAra_ napsal: Tak jsou tam. Budiž mi to upomínkou mé blbosti. Naštěstí nejsou vůbec vidět:-D Parada Co dnes pijes? Cakam roh z nosorozca
mAra_ Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 před 4 minutami, eskimak napsal: Parada Co dnes pijes? Cakam roh z nosorozca To se nesmí stát!!!!!!
Effe Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 před 6 minutami, mAra_ napsal: To se nesmí stát!!!!!! slabá chvilka přijde
eskimak Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 před 17 minutami, mAra_ napsal: To se nesmí stát!!!!!! Otazka nieje "Ci?", otazka je "Kedy?".
Gustaf Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2020 před 11 hodinami, mAra_ napsal: Tak jsou tam. Budiž mi to upomínkou mé blbosti. Naštěstí nejsou vůbec vidět:-D A dával si je tam taky nalitej?
straspol Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2020 Hernajs, to vypadá ale fakt dobře, chtělo by to dokoupit ještě něco dekorativního...
horal Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2020 Nebo domalovat okno a hlavu zvířete. Jako že má vystrčenou hlavu a kouká z okna ven ...:-)
straspol Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2020 To ale chce asi spoustu inspiračních panáků...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se