Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Prosecký pivo je cajk...škoda, že nám zbořili Brabce.

A u Beznosky jsem byl naposled loni, a vypadalo to tam, že to majitel chce poslat plnou parou do kopru...tak snad dostal rozum.

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja chodim k Beznoskum casto a porad super. I v Covidu jelo okynko a pivko maji teda porad vynikajici. Misto Brabcu roste teda nejaka hospoda, tak uvidime jestli to nebude pro ruský paničky a hipstery. No nicmene muj znamy vzal hospodu v parku u jezirka (Parčík) a plznicka super 🙂 

Ale nic z toho me prave nenastvalo, naopak 🙂 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, ragu napsal:

:D :D :D

Ne ale jako vážně, bydlím vedle a když procházím přes proseckej sídlák a vidím to parkování, ježí se mi i chlupy na chlupech. Projíždět je o zrcátka, postavit do první linie tak se bojím že neodjedu a parkovat ve druhý aby mě někdo odstrkoval zní děsivě, nehledě na to že mě už auto tak snadno zaparkovat na neutrál nenechá (automat).

Neudělali teď vedle polikliniky nějaký parkoviště? Holt to chce zasypat magistrát (nebo kdo tohle řeší) hezkejma zpráváma, když už v osmi-podlažním paneláku každej byt potrebuje dvě auta.

já bydlím v ulici kde je silnice opravdu široká - na strkačku z obou stran ulice a velký poštovní auta co tam jezdí na poštu mají místa habakuk. Je to o zvyku já jsem tady od narození takže mi to přijde normální 🙂

UNESCO je ale dobrý nápad 🤣👍

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Frantik napsal:

Hele ja tam taky bydlim, a i kdyz ne v zone strkačky, tak respektuju, ze to tam takhle fungovalo léta bez problemu. Nebo relativne bez problemu. Nektery ulice jsou megasiroky a proste to tam šlo. Ted tam udelali zony, coz je fajn, ze tam neparkujou náplavy ze severu, ale zase nesmyslne zrusili strkacky, ktery nikomu nevadily. A to jen proto, aby tam mohlo projizdet to skenovací auto a fotit SPZ. Nevim no. Parkovaci domy tam jsou, ale chapu, ze litr nebo i vic mesicne se nekomu platit nechce.

Tak pokud zavedes zóny, aby tsm neparkovaly naplavy ze severu, tak prostě tu strkacku kvůli tomu autu zrušit musíš, protože když to auto na spz neuvidí, nebude naplavam ze severu nic bránit v tom to do té modré hodit. A nevyřešíš tím nic.

Ale je pravda, že to je kolorit, když jsem o tom nevěděl tak jsem několikrát opouštěl parkoviště po chodníku

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, Maro napsal:

Tak pokud zavedes zóny, aby tsm neparkovaly naplavy ze severu, tak prostě tu strkacku kvůli tomu autu zrušit musíš, protože když to auto na spz neuvidí, nebude naplavam ze severu nic bránit v tom to do té modré hodit. A nevyřešíš tím nic.

Ale je pravda, že to je kolorit, když jsem o tom nevěděl tak jsem několikrát opouštěl parkoviště po chodníku

Chodník na vyjíždění funguje na Proseku taky...vzadu za Billou, směrem k OBI...

4 Frantík - tak to je super

Jo, a taky nejsem naštvanej ale za mmt stopro budu...cholerik, no... 😄 

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Frantik napsal:

To vypada casem ma Strizkov/Prosek sraz u Beznosky 🙂 

Hlásim se taky 😉
V době před-covidové jsme tam z práce dělali několik picích seancí, a dycky super. 
Jenom mě sralo, že dávali k tataráku nasucho dělaný topinky, co byly tvrdý jak šutr. Jinak pivo & žrádlo rozhodně nadprůměr. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, Oliver333 napsal:

Bydlím v Praze na Proseku v ulici kde se odjakživa cca 40let parkuje na tzv strkačku v druhé řadě stojících aut ( auto na neutrál a bez rychlosti které se dá v případě potřeby odsunout) od 1.4 tady město zavedlo modré zóny - aut je sice výrazně míň ale stejně se před barák bez strkačky všichni nevejdeme. teď jsem potkal souseda který dostal o města výzvu k zaplacení pokuty 300Kč za stání v druhé řadě. Takže paráda - do 1.4 vše ok všichni spokojený a teď platím za modrou zónu a nemám kde parkovat

Takhle to fungovalo i v Malešicích.

Dost pochybuju, že se strkačkou byl každej spokojenej. Ale brát tiv to nebudu. 

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, ragu napsal:

:D :D :D

Ne ale jako vážně, bydlím vedle a když procházím přes proseckej sídlák a vidím to parkování, ježí se mi i chlupy na chlupech. Projíždět je o zrcátka, postavit do první linie tak se bojím že neodjedu a parkovat ve druhý aby mě někdo odstrkoval zní děsivě, nehledě na to že mě už auto tak snadno zaparkovat na neutrál nenechá (automat).

Neudělali teď vedle polikliniky nějaký parkoviště? Holt to chce zasypat magistrát (nebo kdo tohle řeší) hezkejma zpráváma, když už v osmi-podlažním paneláku každej byt potrebuje dvě auta.

Klidně si posluž, hodně štěstí :-))), určitě máš nějaké nápady, co jim napsat. Kdyžtak tohle řeší doprava městské části na Proseku.

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Frantik napsal:

Tak odborníci tady bydli a vi, ze to jde a ze to fungovalo bez problemu a najednou to je problém, protože to rozhodl nejakej ourada shora. To je ten problém. Přitom na těch ranvejich je místa dost. 

Franto, hádat se nebudu. Dlouhodobě tolerovanej stav nebyl ani v té době OK, jen se toleroval a přežíval. Že si na to někdo zvykl a pak se bude dožadovat návratu k tomuhle stavu, je prostě pro mě úsměvný. V tomhle se nedohodnem a můžeš mi případně nadávat jak chceš.

Jinak si klidně vyslechnu jakékoliv návrhy a když je uznám jako trochu průchodný, jsem schopen je zpracovat a poslat na příslušné místo k opravě ( ostatně, dělám poslední půl rok totéž jen u nás a ještě pár měsíců budu ). Ale druhou řadu prostě fakt neprosadím .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...