geometr Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 To ale ještě nic neznamená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Pravda, průser mnozí zjistí až v okamžiku kdy se provozovatelka boudy začne domáhat alimentů… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Pardon, nebylo to ode mne gentlemanské vyjádření, měl jsem napsat néco o plodu lásky nebo tak podobně. Chtěl jsem tomu varovàní dàt prostě jistou údernost, aby si Kuncák nemyslel; že štěkat do boudy v padesáti je vždyl beztrestná záležitost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Dá se to i říci poetičtěji Stará vrba se zazelená / a potom / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 před 7 hodinami, Baldic napsal: To je jeste dobry vyjadreni. Nejdrsnejsi, ktere jsem slysel, je: nastekat do boudy. A "naflusat do gramofonu" si uz slysel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Wolové , už mi není 18, počítat umím a ošetřeno je to i jinak než řečma :-)). Včera jsem to měl stejně, já si snad teď ty jedny hodinky neužiju dýl než 12 hodin :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Teda přijde mi to trochu divný. Buď na pozoru, kamaráde! Bdělost a ostražitost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Tak to je jasny, ze si dela seznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Nebo odvádí pozornost a v pozadí se stahují mračna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 před 10 hodinami, Baldic napsal: To je jeste dobry vyjadreni. Nejdrsnejsi, ktere jsem slysel, je: nastekat do boudy. Vykropit hrobku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Kdyz to tak ctu, meli bychom mozna pomoci @kuncák7 s vyberem jmena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Jako Dežo Rolex nebo tak něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Tak kdy to čekáte kuncáku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 (upraveno) Co chcete vybírat? Kluk bude Fortis, holka Polárka. E: Pokud se tedy nenarodí to třetí pohlaví? V porodnicích furt jedou po staru pinďourci a pipky, ostatní až pozdějc na Androidu... Upraveno 17. června 2021 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Wolové . Na starý kolena fakt ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Tak jestli tě bolej kolena, zkus si k tomu lehnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 před 48 minutami, filltos napsal: Tak jestli tě bolej kolena, zkus si k tomu lehnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 před 23 hodinami, Prochy68 napsal: Jedno v praveku se mi kousnul ve felde termostat, tak jsem zase v paraku topil abych dojel, to si nevyberes.... Myslím, že tohle známe všichni mrznout v + 30 v autě, kde nejde ani vypnout, ani stáhnout klimoška, to jsem asi jedinej Dnes jsem to nějak rozchodil, ale stejně bude muset do servisu, to zas bude keců, že si mám koupit nový auto mimochodem, teplota na výdechu je 8 stupňů - slušnej výkon na 26 let stáří, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Chlapci kdo nejel na trojku ve fábce z Brna do Prahy přes D1 nezná všechna temná zákoutí tohoto pekelného stroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Ja jel z Bratislavy ve Focusu v nejakym tom servisnim modu, taky zazitek..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se