Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 7 minutami, Radek124 napsal:

@kuncák7 Nestraš - to sem zas budeš lepit ty svoje staré mazanice? To by jednoho fakt naštvalo... :yucky:

Neboj, už fotit radši nebudu, chápu to- za 11 let tady žádnej pokrok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, Radek124 napsal:

No právě že fotky z poslední doby nebyly až tak tragické - vždyť to není zas tak dávno co ses tu chlubil že se Ti holky složily na novej, to je ten rozbitej? 

Jo, to je on. Dostal jsem ho dřív, protože narozky mám až za měsíc a něco a já ho stačil zničit.

Odkaz ke komentáři

Nedá se říci, vznešeně, že mě to sere. Spíš fascinuje. Negativně. 
Před asi měsícem jsem si koupil předplacenou kartu od t-mobile. Potřeboval jsem ji jen za 1 účelem - přístup do banky. Nakonec ale, díky bohu, jsem mohl použít svý pevný číslo. Jedinej kdo to nový číslo má, je buchta od t-m, která mě prozvonila, aby demonstrovala funkčnost čísla, když jsem ji tupě žádal o pomoc s aktivací.

no a během 1 měsíce mi přijde na nový číslo od:

1) sms Shell: “Pavle, gratulujeme k ceně….”. Ty vole, já se jmenuju Ajaj! / 2) sms Provident: “zaplaťte okamžitě dlužnou částku nebo….” 3) hovor z ňáký teplárny jestli chci přepojit na nový služby…..

Ty vole, to je teď nějakej standard, že při aktivaci novýho čísla dostanu i zdarma přístup do databaze ču…ků?

Odkaz ke komentáři

Téměř půl roku bojuji s pokušením koupit nové hodinky u známého v krámě. Celou dobu ho lámu na slevu a celou dobu mi tvrdí, že to nejde. Včera jsme byli na chalupě a já si po obědě zdříml. V tom čase si vždy vypínám zvuk v mobilu. Ten idiot, tedy bývalý kamarád, mi zkoušel volat. Když se mu to nepodařilo, zavolal ženě a 10 minut ji vysvětloval, že mi teda sleví, ale bude ztratný. Řekl jí na plné pecky, kolik ty cibule stojí a kolik mi sleví. Vysvetlujte pak, že když sleva činí 17k, těžko stojí ty hodinky 8k, což jsem tvrdil manželce skoro půl roku. Kokot!

Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Upřímě mi tohle vždycky přišlo divný. Moje žena ví za kolik hodinky kupuju, i když jí to moc nezajímá. Ví i na kolik odhaduju celou “sbírku” co kdyby něco… Naopak by jí myslím extrémně naštvalo, kdybych jí okolo toho (nebo i čehokoli jiného) lhal. Jsme spolu přes dvacet let a vzájemná důvěra je základ.

Odkaz ke komentáři

Popravdě,mojí ženu zatím snad ani cena nikdy nezajímala.Mno,stejně budu muset doma podat nějaké info.Dokonce o tom v poslední době dost uvažuji.Přeci jen léta běží,co kdyby mě trefil šlak (jj,"nikdo nezná dne ani hodiny") :).

Odkaz ke komentáři

Jak jiz tady mnohokrat probehlo, pro mnohe chronomagory je nejhorsi nocni murou predstava, ze po jejich smrti manzelka proda hodinky za tolik, kolik ji bylo receno, ze ty hodinky staly :-D.

Edit:

Ajaj: No, bordelmama je este na svatek, uz za totality sousedovi pridelili telefonni cislo byvale prodejne pneumatik. Prvni mesic, po tom, co linku zapojili se snazil lidem vysvetlit, ze je to soukromy byt. Druhy mesic zmenil taktiku a vsem rikal: "Ano, mame skladem, prijedte si". Asi po dvou mesicich to postupne utichlo...

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...