guzmic Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Taky hezký večer. PS. Ale Pitaval je fakt strašná blbost a to staré ČSSR filmy a seriály mám hodně rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 pitaval táhnul krampol a zedníček. jinak kokotina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 A slováka hrál čech tak špatnou slovenštinu jsem dlouho neslyšel...skoro jako "boha Márija, ako čučoriedka" Jo, to mi tam fakt vadilo šíleně. Furt jsem se ptal univerza:"Proč vlastně?!" Rvalo to uši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Ja nikde. Ale věřím, ze nemusím nikde sloužit, abych poznal, ze Pitaval je picovina. ProminTaky si myslím že to nebylo těžké poznat jaká to byla....Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 2 hodinami, Hasňa napsal: před 14 hodinami, ričko napsal: A slováka hrál čech tak špatnou slovenštinu jsem dlouho neslyšel...skoro jako "boha Márija, ako čučoriedka" Jo, to mi tam fakt vadilo šíleně. Furt jsem se ptal univerza:"Proč vlastně?!" Rvalo to uši. Ono je to ted v mnoha filmech. A nejhorsi je, ze cast Slovaku nechji delat Slovaky a cast nuti mluvit cesky. A extrem je film Znami neznami, kde Pauhofova mluvi pul filmu cesky a pul slovensky. To je uplne na palici. Kdyz uz chceme slovenskou herecku, proc z ni neudelat slovenskou postavu? Nebudu mit proti ani pipnuti. Ale kdyz uz to musi byt postava ceska, tak jako mame malo ceskych hercu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Mne lezú v poslednom čase na nervy československé duety. Každý umelec, čo má v zadku dieru, musí mať československý duet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Mě z toho vychází, že umělec, který nemá československý duet, musi hrozně trpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Ešte im našťastie neprišlo na rozum, aby český part spievala maďarská Slovenka a slovenský part Čech:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 před 10 hodinami, Frantik napsal: Taky hezky večer. Sem se trouchu lekl s tou službou, jako, že mi něco uniklo vole.:-) Že byl Pitaval komoušská agitka je zbytečné se dohadovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Dnes: tahač DAF XF v kopcích se hřeje, táta mě poprosil, jestli mu pomůžu vyměnit vodní pumpu, měl podezření, že jsou omletý lopatky toho plastovýho kola. Ok, vezmeme vodní pumpu, hodinu ji doluju ven a vykoukne na mě naprosto nepoškozený litinový kolo. Navíc nám dali o jedno těsnění míň, takže jedem pro klingerit. V obchodě mi slečna, aniž by věděla co to je, řekla, že nemá. Ještě že se objevila druhá a zeptala se co chci a samozřejmě měli. Ještě že tak. Ale stejně dneska cvičná rozborka sborka půl auta úplně k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 30.10.22 - cesta z Phy - D1 21km - šutr - čelní sklo KO 4.1.23 - cesta z Phy - D1 21km - šutr - čelní sklo KO to nevymyslíš... budu to snad objíždět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Jezdis moc rychle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 To je fakt pech. Není tam nějaký přemostění a nudící se mládež? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 2 hodinami, LovecK napsal: 30.10.22 - cesta z Phy - D1 21km - šutr - čelní sklo KO 4.1.23 - cesta z Phy - D1 21km - šutr - čelní sklo KO to nevymyslíš... budu to snad objíždět Tam bude podle me bydlet nekdo z tech lidi z tveho ignore listu a cihaji na tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Mě se*e poslední dobou tak nějak úplně všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 +1 .. že já se líp neučil, koupil bych si nějakou chajdu na floridě, chytal kapry a vydržel bych tam do konce života.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 55 minutami, KFL napsal: Mě se*e poslední dobou tak nějak úplně všechno. Připomnělo mi to starý vtip Chlapovi chcípne koza, okrade ho syn uteče mu manželka a shoří mu chalupa. Zoufale se podívá k nebi a řekne Panebože proč proč. Mezi oblaky se objeví vousatá tvář a ozve se dunivý hlas. Já ti nevím Pepo, ale v poslední době mě nějak sereš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 4 hodinami, LovecK napsal: 30.10.22 - cesta z Phy - D1 21km - šutr - čelní sklo KO 4.1.23 - cesta z Phy - D1 21km - šutr - čelní sklo KO to nevymyslíš... budu to snad objíždět A byl to ten stejný šutr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 hned je mi lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 A byl to ten stejný šutr?Na první cestě náhodou srazil paní šutrovou, druhá cesta je krevní msta rodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se