Waya03 Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 (upraveno) Jak vidno i slepec může mít zdravý pohled na svět a nevidí vše jen pesimisticky :-). Upraveno 1. března 2023 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Na první pohled seriózní firma, vyrábějící užitková vozidla, nám víc jak půl roku po splatnosti nezaplatila za dodané díly. Sliby, občas poslali něco málo, nezvedali telefon, neodpovídají na email. Předžalobní výzvu v datovce ignorovali, poslali zase něco málo. Pak se z okolí dozvím, že firma kousek od nás odepsala 50 tisíc, protože je to handrkování s nima nebavilo. Teď si asi myslí, že kvůli pár desítkám tisíc nepodáme návrh k soudu na vydání platebního rozkazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Mně jednou neplatič řekl do telefonu: "A vy jako řešíte 20 tisic???" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Garmin se u nás moc nechytil, po roce začla slábnout baterie, na to se záruka nevztahuje a měsíc po záruce zčernal displej...tak jsem je vzal kladivem abych se podíval dovnitř A furt tak nějak přemýšlím co na tom stálo čtyři litry.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 8 minutami, African napsal: Garmin se u nás moc nechytil, po roce začla slábnout baterie, na to se záruka nevztahuje a měsíc po záruce zčernal displej...tak jsem je vzal kladivem abych se podíval dovnitř A furt tak nějak přemýšlím co na tom stálo čtyři litry.... Radikálne riešenia sú niekedy tie jediné :-)) a definitívne… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 8 minutami, African napsal: Garmin se u nás moc nechytil, po roce začla slábnout baterie, na to se záruka nevztahuje a měsíc po záruce zčernal displej...tak jsem je vzal kladivem abych se podíval dovnitř A furt tak nějak přemýšlím co na tom stálo čtyři litry.... Ja uz tocim ctvrty garminy peknejch par let a zatim absolutne bez problemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 4 minutami, Campino napsal: Radikálne riešenia sú niekedy tie jediné :-)) a definitívne… Přesně To Prochy68: Jak píšu, u nás I když je tedy měla manželka a nedá se říct, že by jim dávala nějakého extra čouda. Já na tyhle smartwatch nejsem upřímně vůbec, mám takový pocit že těch tisíce bombastických funkcí ukazují pokaždé úplně jinak, ale to je spíš psychické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Ale po rane kladivem zase budou vypadat vsechny stejne Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Před hodinou, African napsal: Přesně To Prochy68: Jak píšu, u nás I když je tedy měla manželka a nedá se říct, že by jim dávala nějakého extra čouda. Já na tyhle smartwatch nejsem upřímně vůbec, mám takový pocit že těch tisíce bombastických funkcí ukazují pokaždé úplně jinak, ale to je spíš psychické. Nejdražší na čemkoliv je funkce, kterou nebudete používat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 1 hodinou, African napsal: Garmin se u nás moc nechytil, po roce začla slábnout baterie, na to se záruka nevztahuje a měsíc po záruce zčernal displej...tak jsem je vzal kladivem abych se podíval dovnitř A furt tak nějak přemýšlím co na tom stálo čtyři litry.... Pěkná rána! Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 43 minutami, Honza.manta napsal: Pěkná rána! Gratuluji. Velmi lehce z boku a celé hodinky se úplně rozložili, i ručičky sami odpadli, to o futra dáš kolikrát větší pecku. Myslím že v AD servisech nemají problém s rozborkou.... Nějaký model Vivomove, totální shit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Hele ty asi nesbíráš Garmin odznáčky, co? :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 22 minutami, African napsal: Velmi lehce z boku a celé hodinky se úplně rozložili, i ručičky sami odpadli, to o futra dáš kolikrát větší pecku. Myslím že v AD servisech nemají problém s rozborkou.... Nějaký model Vivomove, totální shit před 13 minutami, Ajaj napsal: Hele ty asi nesbíráš Garmin odznáčky, co? :-))) Garmin odznáčky? Fakt ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Mě teď nasral (jako už serou už několik let všichni fanatičntí ekodebilové) zurvysyn Pirát Peksa...v Máte slovo na ČT1. To je dekandence nehrubšího zrna v přímém přenosu. Kam se ten svět řítí...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Ja to mam presne obracene no, me tam strasne serou ty kokoti typu Vondry. Kazdemu, co jeho jest:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 No co s tím? Klidná část města, na lavičkách důchodci kartáčují vrabce, maminky korzují, pohoda jazz. A najednou se v naší poklidné ulici objeví agilní měšťák a začne úřadovat. Na fotce vidíte na podélném parkovišti auta čumákem po směru jízdy. Romanovo auto stojí před vedlejším vchodem na podélném parkovišti čumákem proti směru jízdy. Tak jak se to tady dělává asi 20 let, co pamatuji, prostě z které strany přijedeš, tak tam auto píchneš. A bác, najednou lístek za oknem. Dostavte se bla bla bla.... Já jsem tak nasranej a strašně rád bych je poslal někam, kretény... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Hele ty asi nesbíráš Garmin odznáčky, co? :-)))Ne, ale Garmin soucastky mozna jo Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Dveře, zrcátko, nášlap.... žena nechala zacouvávat holku s čerstvým řidičákem do vrat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 před 12 minutami, DavidLC napsal: Dveře, zrcátko, nášlap.... žena nechala zacouvávat holku s čerstvým řidičákem do vrat.... jezisikriste, a co vrata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 tys tomu prazakovi prej naboural plot:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se