safi Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Krásné počasí, ideální pro zahájení rodinné cyklistické sezóny. Ale ... o víkendu jsem blbě došlápnul a od té doby mě bolí noha (nárt). Dnes návštěva ortopedie - něco se šlachami. Předepsán Voltaren, klid (do kanclu autem a zpět) a jinak nohu nezatěžovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 před 1 hodinou, safi napsal: Krásné počasí, ideální pro zahájení rodinné cyklistické sezóny. Ale ... o víkendu jsem blbě došlápnul a od té doby mě bolí noha (nárt). Dnes návštěva ortopedie - něco se šlachami. Předepsán Voltaren, klid (do kanclu autem a zpět) a jinak nohu nezatěžovat. Já jdu zítra po třech měsících s ramenem Kolo, lezecká stěna, všechno na pohodu, ale jeden důležitý pohyb tam stále není a bolí.... vidím to na rehabilitaci po bitce s hotelovou klikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Bitka s hotelovou klikou? Povodej a prehanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 před 3 hodinami, safi napsal: Bitka s hotelovou klikou? Povodej a prehanej. Ale jedná se o drsný příběh, takže upozorňuji že je to jen pro silné povahy. Vracel jsem se s rodinou v Praze okolo Vánoc na hotel, zatáhnul za kliku a ono bylo zamčeno. No a celá tato souhra zlých náhod mohla za naškubnutí vazů v pravém rameni, prostě masakr, co ti budu vyprávět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Ale jedná se o drsný příběh, takže upozorňuji že je to jen pro silné povahy. Vracel jsem se s rodinou v Praze okolo Vánoc na hotel, zatáhnul za kliku a ono bylo zamčeno. No a celá tato souhra zlých náhod mohla za naškubnutí vazů v pravém rameni, prostě masakr, co ti budu vyprávět nebezpečí číhá všude. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Ale jedná se o drsný příběh, takže upozorňuji že je to jen pro silné povahy. Vracel jsem se s rodinou v Praze okolo Vánoc na hotel, zatáhnul za kliku a ono bylo zamčeno. No a celá tato souhra zlých náhod mohla za naškubnutí vazů v pravém rameni, prostě masakr, co ti budu vyprávět A ted se koukejte, jak tatinek otevira dvere na prvni dobrou Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 před 50 minutami, African napsal: Ale jedná se o drsný příběh, takže upozorňuji že je to jen pro silné povahy. Vracel jsem se s rodinou v Praze okolo Vánoc na hotel, zatáhnul za kliku a ono bylo zamčeno. No a celá tato souhra zlých náhod mohla za naškubnutí vazů v pravém rameni, prostě masakr, co ti budu vyprávět V Praze přežijí jen ti nejsilnější... nebo duchem mdlí :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Jsem za ty dveře zabral, nic, tak jsem zabral znovu....heknul jsem, prý zbělal a říkám, tak jsem si právě zmrvil rameno Jo kluci, smrt číhá všude....si pamatuji ještě jednu story, když jsem se vrátil před lety z kopců, sedím u TV a najednou slyším křupáni jak my praskají žíly na nohách a dělají se mě obrovské modré fleky. Hned druhý den doktor, říkám no jen tak bez jakékoliv aktivity při běžném koukání na televizi a on na to tenkrát tak suše....pane, lidi při běžném koukání na televizi i umírají Dodnes toho borce slyším, doporučil želé medvídky a bylo vyřešeno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Uj! to je děsivé. Já bych zkolaboval už jen z toho zvuku praskajících žil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Ja se taky zrakvil v nedeli v obyvaku. V ruce hrnky od kafe, prekracuju jedno dite, druhy dite...hraci koberecek pod nohou. Hrnky sem udrzel, prdel narazena o roh stolku a boli rameno jak jsem dopadl na zem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 před 55 minutami, safi napsal: Uj! to je děsivé. Já bych zkolaboval už jen z toho zvuku praskajících žil.... Symphony of death Upřímně jsem se také lekl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Prostě Chronomag není pro citlivky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 před 15 hodinami, safi napsal: Prostě Chronomag není pro citlivky:-) Yes....já už mám ortel, nějáké šlachy mimo kanálky kudy mají vezt nebo co, takže klid, mastičky, laser a rehabilitace dokud neskočí tam kde mají být. Zhrozila se paní doktorka, že s tím lezu po stěně ale kolo povolila Asi usoudila že na kanape mě nedostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Celý večer se peru s podáním daňového přiznání elektronicky (bo jinak to teď nejde)... Formuláře v .pdf k vyplnění, které by šlo poslat datovou schránkou, pro jistotu zrušili - jde to jen vyplnit na webové službě (mojedaně.cz). Přihlásím se identitou občana, hodinu to vyplňuju, přílohy musím přefotit telefonem, protože skener doma nemám a když se to pokusím odeslat, vyběhne hláška typu "za tento subjekt nejste oprávněn podání podat"... WTF??? Já nejsem oprávněn podat za sebe daňové přiznání? Jsem v pasti, vůbec nevím, co dělat... A co mě na tom právě naštvalo? Pohled na marketingovou hlášku na stránce Ministerstva financí: "... moderní a jednoduché daně pro občany a podnikatele přináší jednodušší daňový systém...". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Kdyztak mi posli sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Safi děkuju... Pomalu začínám tušit v čem to bude - fyzická osoba s RČ vs. (táž) fyzická osoba s IČ... Teď jen jak z toho ven... Zkusím se s tím poprat, když všechno selže, ozval bych se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Přinejhorším si můžeš ze stránek mojedane nechat vygenerovat xml soubor i s přílohami a poslat soubor přes datovou schránku finančnímu úřadu. Volba se jmenuje "Uložit pro odeslání datovou schránkou" Ale pozor - pokud posíláš daňové přiznání jako podnikatel s IČO, tak ji musíš odeslat ze své IČO datové schránky (fyzická osoba podnikající) a ne ze své soukromé datové schránky (fyzická osoba). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 (upraveno) Zaparkoval jsem v centru a zaplatil zónu přes aplikaci. S průběhem večera jsem zapomněl prodloužit lístek a přetáhl parking o cca 20-25 minut. Zaplatil jsem tedy nový. A samozřejmě po třech týdnech přišla pokuta. Přesně na těch 25 nepokrytejch minut. To jsem fakt klikař! Takže jsem vyhodil 3 kila za parkování a ještě pětikilo za pokutu. To mě pos*r . Upraveno 24. března 2023 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 1 hodinou, safi napsal: Ale pozor - pokud posíláš daňové přiznání jako podnikatel s IČO, tak ji musíš odeslat ze své IČO datové schránky (fyzická osoba podnikající) a ne ze své soukromé datové schránky (fyzická osoba). Nevim jestli mas pravdu. Tohle je z webu financni spravy: "Pokud fyzická osoba zasílá podání vůči finančnímu úřadu ze své datové schránky, pak je zcela lhostejné, o jaký konkrétní typ datové schránky se jedná (tj. zda je to její datová schránka fyzické osoby-nepodnikající či fyzické osoby-podnikající). Každá datová schránka, která byla zřízena právě této konkrétní fyzické osobě, poskytuje plnou autorizaci jejího podání, a může proto své podání zaslat z jakékoliv ze svých vlastních datových schránek." A tohle je presne co jsem tady uz nekolikrat psal, ze je naprosty nesmysl, ze stat zrizuje ruzne datove schranky te stejne fyzicke osobe. Ale nedivil bych se, ze bylo potreba zduplikovat pocet datovych schranek, protoze nekdo dostava zaplaceno za jejich udrzbu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Díky, o tom jsme nevěděl.... protože když se v médiích řešily datové schránky, tak na to mnoho článků upozorňovalo. Je super, že FU asi není tak striktní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se