Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Vracel jsem se z Chorvatska cesta v pohodě ale padla na mě najednou únava oči byly vykoukaný a  když jsem to měl po D1 do Prahy jen asi 30 km tak jsem raději zastavil a 20 minut hodil chrupku .

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tahle jsem si jako záklaďák, po jedné náročné službě, hodil chrupika za volantem UAZ. Vzbudilo mě až bouchání větví a ohnutých stromků. Naštěstí v cestě nebyl žádný vzrostly strom. Bylo to 300m od kasáren, kde jsem měl zaparkovat. Je to hned a stačí málo. Od té doby si na to dávám pozor a radši na chvíli zastavím. Radši dřív než pozdě.

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, DavidLC napsal:

Jde o prd, jen se zasmát, mě to taky někde ujelo a v zápise na projektoru to bylo na zdi a jeden z "nadřízených" na to upozornil, tak jsem odvětil, že jsem se cítil ženou a zasmáli jsme se taky 😄

Označ se jako nebinárni když by jsi to chtěl vznešeně tedy agenderově diverzní/expanzivní, a můžeš psát jak chceš 😁

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Conrad napsal:

Označ se jako nebinárni a můžeš psát jak chceš 😁

No zkusím to, možná jim v korporátu zavřem ústa 😉😄

Jinak k tomu spaní, mám to taky za sebou (zamlada v dobách "nesmrtelnosti" mikrochrupky), cca 20 km domů a zastávka, dál to nešlo.... chce to pravidlo šťastného návratu 😉

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, DavidLC napsal:

.... chce to pravidlo šťastného návratu 😉

Jenže člověk si říká že to dá, že ještě neni tak ospalej a pak se zamyslí a je v protisměru. Nejhorší je ranní slunce (když člověk vůbec nespal) a nebo hustý sněžení, to uspává jaxviňa. Další věc kterou nikdo zatim nezmínil je, že jakmile jeden usne za volantem, ostatní už mu za volantem nevěřej. Což je taky důvod se prostřídat.

A co mě dneska naštvalo, jedu v 11 večer domů, tma, prší, v obci jedu výjimečně skoro předpisově 60 a najednou v levotočivý zatáčce na dvouproudovce v pravym uprostřed pruhu stojí chlap (nejspíš vyfetlo), no jak jsem byl zamyšlenej tak jsem se mu vyhl spíš reflexem než vědomě. Krizovek jsem zažil nespočet, ale naštěstí jsem zatim nikoho nesrazil.

Odkaz ke komentáři

Dnešní rozhovor s Mobelixem. Manželka koupila 6.5.2023 sedací soupravu, dodání do 6 týdnů. Tak čekáme a nic- píšu tam - bez odpovědi, volám - marný, nikdo nebere, až dnes. A prý čekají na doplacení celé částky, do té doby nehnou ani prstem. Přitom mám na faktuře jasně a tučně napsáno - doplatek bude proveden při dodání sedací soupravy. Nějak tomu nerozumím, do UNL si to vyjasnovat nepojedu, ale tohle mě fakt s..e.

Odkaz ke komentáři

před 47 minutami, Gustaf napsal:

Martine, co máš ženskou, tak si samej problém 🤣

Máš pravdu, já tu sedačku ani nechtěl - příští rok mě čeká "dobrovolná"rekonstrukce celého bytu a když teda už, tak bych to kupoval až po ní. Někdy mě napadne kacířská myšlenka ..............🤣

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, kuncák7 napsal:

Máš pravdu, já tu sedačku ani nechtěl - příští rok mě čeká "dobrovolná"rekonstrukce celého bytu a když teda už, tak bych to kupoval až po ní. Někdy mě napadne kacířská myšlenka ..............🤣

Máš velkou výhodu, při cestě do nebe jistě vynecháš očistec 🤣

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu, já tu sedačku ani nechtěl - příští rok mě čeká "dobrovolná"rekonstrukce celého bytu a když teda už, tak bych to kupoval až po ní. Někdy mě napadne kacířská myšlenka ..............
Dobrovolná rekonstrukce probíhá u nás doma. Jsem na pokraji zhroucení.
Odkaz ke komentáři

Týden blbec. O víkendu jsem se pohádal se ženou a stále to není ok. A dnes jsem se dozvěděl, že na dlouhodobém projektu už není tolik práce, aby to bylo na 10 hodin denně, ale jen na 8 denně. Takže můj finanční plán tento rok zamakat a splatit celé auto dostává povážlivé trhliny. A do toho mě přestalo bavit pracovat.... A to ještě není konec týdne. 

Upraveno uživatelem safi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...