Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 10 hodinami, TomTomTom napsal:

Kauza Fremr...to se v této zemi nedá najít šikovný člověk s normálním morálním profilem? Doufám, že tenhle člověk se ústavním soudcem nestane.

V téhle republice nee, s čistým morálním profilem by v téhle bandě neuspěl🤑.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vím, že tu u mnohých s tímhle nepochodím, ale kua, je vážně takový množství lidí polodementních a nedokáže používat pravej pruh na dálnici? Mám tu smůlu, že celý léto jezdím jednou týdně Pha Ova a zpět. Jakože že to na dvou proudech občas vypadá, jak kdyby ten levý byl ve skutečnosti pravý, protože je nepoměrně plnější... asi i chápu. Udělat to co se má a zařadit se po předjetí mnohdy znamená ztratit šanci se znova zařadit vlevo. Ale proč na mnoha 3 proudových úsecích jede někdo 130 uprostřed, když vpravo je prázdno... nepochopím. Stačí (a xkrát se mi to stalo) blbá shoda náhod, kdy se chystám předjíždět tohodle šuldu, ale někdo jede rychleji a já ho zbytečně omezím. Přitom se to nemusí vůbec stát, kdyby se prostě jezdilo tak jak má. Němci tohle pokutujou, nevím proč za to nepadají flastry i tady.

Vídám pak i hodně nasraných lidí, co demonstrativně předjíždí tyhle blby zprava. Což taky není šťastný, protože kdyby půlmozkovi uprostřed nečekaně svitlo, že by tak mohl jet vpravo, může z toho být průser.

Odkaz ke komentáři

Ano, většina řidičů je polodementních a je nutné za ně přemýšlet. Kromě tebou uvedených neduhů bych upozornil ještě na již folklórní nedodržování rozestupů, vyblikávání a nepřizpůsobení rychlosti povětrnostním podmínkám a stavu vozovky. Když posledně zapršelo, vracel jsem se ze svatby od Kroměříže do Prahy 6 hodin a 30 minut :)

Odkaz ke komentáři

Vpravo se nejezdí proto, protože je to pruh, kterej je rozbitej od přetíženejch nákladáků (jen to konstatuju ). A jízda veprostřed se bohužel stala klasikou- my to vidíme na okruhu každej den. Jinak, když ho předjíždím vpravo, tak používám termín souběžná jízda , ta povolená je (jsi holt rychlejší ). A chyba při jeho zařazení vpravo a případné bouračce je případně na něm ( když nezačneš tvrdit, žes ho předjížděl ).

Odkaz ke komentáři

Ja jezdim pravym pruhem relativne casto, nejvic stoupakama, bejvaj nejvolnejsi… uz davno jsem se prestal rozcilovat.

Vzdycky uhybam rychlejsim a vyhejbam dementum. Sem tam bliknu na nekoho uprostred, az na vyjimky bez vysledku. Pro takovy je pravej pruh je proste pro ubozaky, kam nepatri .

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, KFL napsal:

Ja jezdim pravym pruhem relativne casto, nejvic stoupakama, bejvaj nejvolnejsi… uz davno jsem se prestal rozcilovat.

Vzdycky uhybam rychlejsim a vyhejbam dementum. Sem tam bliknu na nekoho uprostred, az na vyjimky bez vysledku. Pro takovy je pravej pruh je proste pro ubozaky, kam nepatri emoji3.png.

Kdyz jsem si tohle precetl, nasel jsem tam 100% sebe za volantem na D1 🙃

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, exell napsal:

@kuncák7 Pokud mluvíme o D1, tak míst s rozbitým pravým pruhem je minimum. Posledním opravdu rozbitým místem s panely, kde je nuté jet v levém pruhu, je most za Mirošovicemi.

Nemluvíme, ale bohužel tě opravím/neopravím - D1 a celej trojpruh od odbočky na Barandák po Říčany znovu není ideál ( je tedy pravda, že začátek už není dálnice, ale i tak ).

Osobně se svou kochací rychlostí okolo 115 km/h z pravého pruhu nikam nehrnu, ale tento "nešvar" a následné troubení a problikávání se zájmem pozoruju. Někdy je to sranda. 

Odkaz ke komentáři

Todle me sice obcas taky nastve, ale horsi mi prijde najizdeni na dalnici, skrzeva pripojovaci pruh. Velka vetsina ridicu ma pocit, ze kdyz se nezaradi dveste metru pred koncem toho pripojovaku, uz se nezaradi vubec, a rvou to tam v sedesatce. Fakt nedokazu pochopit co je spatnyho na tom nabrat rychlost a hezky na konci se zaradit. Mimochodem, je to prestupek, kdyz najizdim za nekym kdo se rovnou nasere do pravyho, ja zrychluju v pripojovaku a na konci se zaradim pred nej?

Odkaz ke komentáři

Není to přestupek, přes připojovak je to ok. Bohužel předjíždění z prava trouby co jede uprostřed přestupek je. Fizl mi tvrdil, že za 6m bez ridicaku. Jednou jsem takhle uprostřed noci po prazdne dálnici u Lipníku nechtěl prejizdet všechny pruhy tam a zpatky kvůli jednoho kokota, tak jsem ho podjel... ukázalo se, že to byli fizli, priznam se, ze jsem si toho v te rychlosti nevsiml... najednou za mnou majáky. A ještě mi ten zmrd do bloku napsal neoprávněnou jízdu v levém pruhu,  že to je jenom za litr, jinak že to podjizdeni by musel dát do spravka a že to je půl roku bez papíru. To, že vlastně byli oni ti, koho jsem podjel jsem si bohuzel uvědomil až pozdeji cestou, myslel jsem, že se poseru, když mi to došlo. A dal jsem se do studia dfense...

Upraveno uživatelem Maro
Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Micey napsal:

Ja sem asi (urcite) blbej, ale nejak to nechapu.. tak ti vypsal blok na jizdu v levym pruhu, tys to zaplatil a pak ti prisla obsilka ze mas prijit na urad kvuli podjizdeni?

Ne, zahrál si na hodného policajta a napálil mu jen pokutu za "menší" přestupek. Za mě nesmyslně, ale to vem čert, když už zaplatil.

Tak to teda zase chápu já.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Jak píše Kuncak...

Já původně čekal, že bude řešit rychlost, ale tímhle mě rozhodil z konceptu. A to, že to celé způsobil on svou jízdou uprostřed jsem si uvědomil az cestou. Nakonec asi dobře, protože kdyby mi to došlo dříve, asi bych pokerface neudržel...

No byla to pro mě poučná chyba, abych si nastudoval i jiné věci, než jenom chlast a rychlost.

Odkaz ke komentáři

Podle mne podjíždění neexistuje. Dle předpisů jsem já povinen "jet v pravém pruhu při pravém okraji vozovky, pokud tomu nebrání žádná zvláštní okolnost". Což důsledně činím.
Ten ignorant co se bezdůvodně se.e v prostředním pruhu rozhodně není zvláštní okolnost, je to standartní a velice rozšířený jev. Ale pro fízly je pochopitelně snadnější kasírovat radary, než reálně řešit špatné a nebezpečné řidiče.

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři

Některý policajti jsou slušný. Jel jsem do Modřan na baranďáku mě to ale hodilo na Jižní spojku, pak jsem sjel ke krčské nemocnici a jedu v levém pruhu, přede mnou černá oktávka, jela tak 20,blikal jsem na ni , nemohl jsem ji předjet, protože ve vedlejším pruhu furt něco jezdilo ,tak jsem i troubil a po chvíli jsem ho konečně předjel Za chvíli se na mnou objevilo civilní auto, rozblikaly se majáky tak jsem zastavil. Přišel ke mě policajt a podívá pane řidiči ,víte že jste jel ve vyhrazeném pruhu pro autobusy? Na to mu povídám já zato nemohu přede mnou jel nějakej blbec krokem a nemohl jsem se do vedlejšího pruhu dostat. On se na mě tak divně podíval a pak řekl. To jsme byli my. Zmohl jsem se jen na a sakra a čekal co bude dál. Jen mávl rukou  a řekl raději zmizte ani papíry nechtěl.😀

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...