kuncák7 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Je něco špatně????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Dveře od trafostanice nepůjdou asi v případě potřeby otevrit, nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 před 1 minutou, horal napsal: Dveře od trafostanice nepůjdou asi v případě potřeby otevrit, nebo? To u toho zákazu vjezdu je ulice, účelovka veřejně přístuupná :-))- zásobuje se tam normálně dodávkama a nákladáčkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Neblokuje ten vyznaceny parking pulku sirky ty cesty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Před hodinou, odjinud napsal: Neblokuje ten vyznaceny parking pulku sirky ty cesty? Jo přesně. Aby jim vyšla normová šířka stání, tak se rozmáchl a vyznačoval a vyznačoval a ………. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Takze vybagrujete kus toho travnateho pruhu vedle a cajk, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Nebo nejakej dodavkar odstrani znacku zakazu ojezdenim. xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Tak ono někdy "méně je více". Abysme se z těch všech značení jednou nezbláznili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Bohužel bez zóny by to tam vypadalo jak na vrakaci-jdi se kouknout do ulice Lopuchova, kde zóna vůbec není a být by neměla (jestli se to dá nazvat ulici). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 No to je věc názoru. Zrovna na té fotce z Panoramy ti parkující stojí slušně, žádný čáry k tomu nepotřebujou a ke dveřím od trafačky se taky dostanou a jdou otevřít. Tím netvrdím, že je to pravidlem. Ale nejspíš tam často parkují ti samí lidé a podle toho se tam chovají (viz třeba ta bílá fábka na té Tvé fotce, ten si jako pitomec podle toho značení zrovna nezaparkoval). Jenomže my lidi jsme čim dál tim větší stádo ovcí a potřebujeme, aby nám všechno "nalajnovali". Obrazně řečeno. Chtěl jsem jenom napsat, že slušně parkovat mužou lidi i bez nějakejch blbejch čar, nic víc, to jen aby řeč nestála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 před 5 minutami, geometr napsal: No to je věc názoru. Zrovna na té fotce z Panoramy ti parkující stojí slušně, žádný čáry k tomu nepotřebujou a ke dveřím od trafačky se taky dostanou a jdou otevřít. Tím netvrdím, že je to pravidlem. Ale nejspíš tam často parkují ti samí lidé a podle toho se tam chovají (viz třeba ta bílá fábka na té Tvé fotce, ten si jako pitomec podle toho značení zrovna nezaparkoval). Jenomže my lidi jsme čim dál tim větší stádo ovcí a potřebujeme, aby nám všechno "nalajnovali". Obrazně řečeno. Chtěl jsem jenom napsat, že slušně parkovat mužou lidi i bez nějakejch blbejch čar, nic víc, to jen aby řeč nestála Já se též nehadam :-))). V trafacce je firma a když jsem to tam dnes premeroval, tak na mě přišla koukat celá firma-6 maniku, cca 30 let, 190 vm/110 kg. No, moc se mi do toho nechtělo, ale bylo to nakonec ok. Tyhle místa se rychle proflaknou, navíc blízko metra a pak by to bylo blbý. Byt na mě, tak se známá nechci nic mít (poslední 2 měsíce nedělám pořádně nic jinyho). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Prdele! Jsem se konecne vykopal jit plavat...a nenasel jsem bryle Uplne je citim v ruce jak jsem je naposled drzel. Ale nejsou, nejsou a nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Podruhé v karanténě . Minulý měsíc jsem byl a teď znova. Horší je, že mě bolí hlava, mám horečku, motá se mi hlava a bolí celé tělo. Snad je to jen chřipka. Na testy jdu zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 A ku*va ... Do prdele s 19 i chřipkou,obojí stojí za houno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Maro, přidávám se klubu i když pro mě první zážitek. Během tří hodin z 37 na 38,5, hlava motačka, neskutečná bolest kloubů. Obávám se, že tohle do dvou dnů nezmizí. Ale nám se to sešlo se stěhováním, podepisováním smluv na katastru, přítelkyně je tejden v nový práci..jak tohle dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Jako upřímně, bejt to jakýkoli jiný rok, tak normálně chodím do práce, jen pár paralenů v sobě a napájen horkým čajem bych to nějak prechodil.. Ale teď mě z práce samozřejmě hned vyhnali, abych táhnul dom.... To zas bude fotek ve vlákně kdo máte jakého psa si myslím, že mě tam už někteří musí nesnášet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Tak pejskařský vlákno jsem zatím přecházel, ale jednoho pomocníka doma mám taky tak držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 (upraveno) To děláš chybu, to vlákno je moje oblíbené...(i když někteří říkají, že mám doma ne psy, ale poníky) Upraveno 6. října 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 (upraveno) Jj,krásné poníky - yes Upraveno 6. října 2020 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Ať ti to hraje furt stejně dobře, Eddie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se