geometr Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 (upraveno) A podobnej Taunus z roku 1962. Upraveno 12. února 2024 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Cortina MK1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 (upraveno) Geometr No sláva, teď si to upřesnil, tak to je Bingo Ford Taunus 12M P4. V té době si to lidé běžně koupit nemohli, ale taková 720, kdyby to pustili do výroby byla celkem obdobná a měla silnější motory. No jo, zase jen kdyby... Díky všem Upraveno 12. února 2024 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 proforma galerie Galerie - Ford Taunus: ryze německé období - AutoRevue.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Určitě? Mně ten zadek přijde spíš na tu Cortinu (nevim teda přesně v jakým roce ta sjela z linky). Nebo autor spáchal něco mezi, aby to nebylo podobný na konkrétní zápaďácký auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 před 4 minutami, geometr napsal: Určitě? Mně ten zadek přijde spíš na tu Cortinu (nevim teda přesně v jakým roce ta sjela z linky). Nebo autor spáchal něco mezi, aby to nebylo podobný na konkrétní zápaďácký auto od 62 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 ok, ona ta Cortina moc daleko od Taunuse nemá, bo je to jeden koncern, tedy tehdy byl a Fordovy výrobny a montovny měly v 60s boom, takže asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Výrok zpravodajky při OSN pro okupovaná palestinská území Francesky Albaneseové „Oběti 7/10 nebyly zabity kvůli judaismu, ale v reakci na útlak Izraele. Francie a mezinárodní společenství neučinily nic, aby tomu zabránily,“ uvedla v příspěvku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 před 7 minutami, Conrad napsal: Výrok zpravodajky při OSN pro okupovaná palestinská území Francesky Albaneseové „Oběti 7/10 nebyly zabity kvůli judaismu, ale v reakci na útlak Izraele. Francie a mezinárodní společenství neučinily nic, aby tomu zabránily,“ uvedla v příspěvku. Jo to je taky dobrá kunda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Tak fotky z iphone po vikendovem update nenahraji. Kliknu na vyber souboru, oznacim dam pridat a ve zprave je videt nazev fotky a misto ni jen cerny ctverec. v nastaveni soukromi a zabezpeceni, fotky, Safari: tato aplikace smi zobrazit vasi knihovnu fotek, ale ma pristup jen k polozkam, ktere vyberete. coz znam treba z Teams, kde musim nejdriv dat opravneni k fotkam a pak je muzu poslat, tady bohuzel neni kde to zvolit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 před 6 minutami, Vasa_H napsal: Tak fotky z iphone po vikendovem update nenahraji. Kliknu na vyber souboru, oznacim dam pridat a ve zprave je videt nazev fotky a misto ni jen cerny ctverec. v nastaveni soukromi a zabezpeceni, fotky, Safari: tato aplikace smi zobrazit vasi knihovnu fotek, ale ma pristup jen k polozkam, ktere vyberete. coz znam treba z Teams, kde musim nejdriv dat opravneni k fotkam a pak je muzu poslat, tady bohuzel neni kde to zvolit. @adasek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Hodim jeste do Apple fora, prece nejsem jediny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Jasně, vylep to úplně všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Dnes mne nastalo udavačstvi ... Vyklizím pozůstalost, byt v paneláku. Zadní vchod cca 15 schodů a dalších cca 20 metrů na plné parkoviště. Hlavní vchod bezbarierový přístup, výtah 2 kroky od auta. Nějaký soused na mne zavolal městskou policii, že stojím na chodníku. Stálo mne to 500 Kč a debatu s arogantním měšťákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 (upraveno) Asi jsem staromódní IT blb. Dostal jsem nabídku od jiné korporace přejít k nim. +15-20%. Problém je, že ve stávající korporaci, ve které dělám přes nějaké ty firmy, dodělávám cca 4 letý projekt a podle dnešní diskuse jsem nenahraditelný. Což má hromadu výhod, které si užívám celé 4 roky, ale i nějaké nevýhody. Takže buď můžu naštvat korporaci a nějaké její dodavatele a jít někam jinam a nechat jim projekt spadnout na hlavu, anebo se zachovám "morálně správně" a dotáhnu projekt. A samozřejmě díky všem korporativním procesům, než se dořeší případná změna sazby, tak už bude konec roku a projekt bude dodaný.. Takže fakt nevím, co s tím.... Fakt je ten, že český trh je malý a člověk musí odejít v dobrém... ale štve mne to. A přijdu si jak poctivý pitomec. Poslední rok a půl se snažíme najít někoho dalšího, kdo s kým budeme sdílet know-how, ale ty ajťáci / datový analytici dnes nic nevydrží. Kombinace extrémně složité business logiky, nutná znalost celého businessu, složité technické řešení, hromada dopadů běžících a nových projektů, nutnost být hodně seniorní po technické i business stránce... hromada lidí to po pár měsících vzdala... Upraveno 12. února 2024 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 ...v zivote budes litovat jen tech rozhodnuti, ktere si neudelal ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Tak ať ti daj těch 20% navíc a je to. Když si nenahraditelny, tak to nemůže být problém. A všichni budou spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Vidíš dostatečně do čeho bys šel? Lidi se kterýma budeš pracovat, a posune tě to profesně? Nebo není lepší dotáhnout projekt pokud píšeš že letos to bude po 4 letech hotové, a pak to zúročit jako referenci do budoucna? Pouštět se do nějakých harakiri na konci současného projektu a spálit mosty kvůli 15 % mi osobně přijde dost málo, pokud bych se na to díval čistě jen z finančního pohledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 @kloubik: díky za podporu, kloním se ke stejnému závěru. Pomalu a jistě. @Frantik: na to mám už domluvenou schůzku, ale jak jsem psal, je to dohadování se 3 subjekty, což bude na dlouho. @Xenomorfus: díky pobavil jsi Díky moc za podporu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se