Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Geometr

No sláva, teď si to upřesnil, tak to je Bingo Ford Taunus 12M P4. 👍🎖️  V té době si to lidé běžně koupit nemohli, ale taková 720, kdyby to pustili do výroby byla celkem obdobná a měla silnější motory. No jo, zase jen kdyby... 

Díky všem :cheers:

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 minutami, geometr napsal:

Určitě? Mně ten zadek přijde spíš na tu Cortinu (nevim teda přesně v jakým roce ta sjela z linky).

Nebo autor spáchal něco mezi, aby to nebylo podobný na konkrétní zápaďácký auto 🙂

od 62

Odkaz ke komentáři

Výrok zpravodajky při OSN pro okupovaná palestinská území Francesky Albaneseové

„Oběti 7/10 nebyly zabity kvůli judaismu, ale v reakci na útlak Izraele. Francie a mezinárodní společenství neučinily nic, aby tomu zabránily,“ uvedla v příspěvku.

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Conrad napsal:

Výrok zpravodajky při OSN pro okupovaná palestinská území Francesky Albaneseové

„Oběti 7/10 nebyly zabity kvůli judaismu, ale v reakci na útlak Izraele. Francie a mezinárodní společenství neučinily nic, aby tomu zabránily,“ uvedla v příspěvku.

Jo to je taky dobrá kunda.

Odkaz ke komentáři

Tak fotky z iphone po vikendovem update nenahraji. Kliknu na vyber souboru, oznacim dam pridat a ve zprave je videt nazev fotky a misto ni jen cerny ctverec. 
v nastaveni soukromi a zabezpeceni, fotky, Safari: tato aplikace smi zobrazit vasi knihovnu fotek, ale ma pristup jen k polozkam, ktere vyberete. 

coz znam treba z Teams, kde musim nejdriv dat opravneni k fotkam a pak je muzu poslat, tady bohuzel neni kde to zvolit. 

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Vasa_H napsal:

Tak fotky z iphone po vikendovem update nenahraji. Kliknu na vyber souboru, oznacim dam pridat a ve zprave je videt nazev fotky a misto ni jen cerny ctverec. 
v nastaveni soukromi a zabezpeceni, fotky, Safari: tato aplikace smi zobrazit vasi knihovnu fotek, ale ma pristup jen k polozkam, ktere vyberete. 

coz znam treba z Teams, kde musim nejdriv dat opravneni k fotkam a pak je muzu poslat, tady bohuzel neni kde to zvolit. 

@adasek

Odkaz ke komentáři

Dnes mne nastalo udavačstvi ... Vyklizím pozůstalost, byt v paneláku.  Zadní vchod cca 15 schodů a dalších cca 20 metrů na plné parkoviště.  Hlavní vchod bezbarierový přístup, výtah 2 kroky od auta. Nějaký soused na mne zavolal městskou policii,  že  stojím na chodníku. Stálo mne to 500 Kč a debatu s arogantním měšťákem. 

Odkaz ke komentáři

Asi jsem staromódní IT blb. Dostal jsem nabídku od jiné korporace přejít k nim. +15-20%. Problém je, že ve stávající korporaci, ve které dělám přes nějaké ty firmy, dodělávám cca 4 letý projekt a podle dnešní diskuse jsem nenahraditelný. Což má hromadu výhod, které si užívám celé 4 roky, ale i nějaké nevýhody. Takže buď můžu naštvat korporaci a nějaké její dodavatele a jít někam jinam a nechat jim projekt spadnout na hlavu, anebo se zachovám "morálně správně" a dotáhnu projekt. 

A samozřejmě díky všem korporativním procesům, než se dořeší případná změna sazby, tak už bude konec roku a projekt bude dodaný..

Takže fakt nevím, co s tím.... Fakt je ten, že český trh je malý a člověk musí odejít v dobrém... ale štve mne to. A přijdu si jak poctivý pitomec.

Poslední rok a půl se snažíme najít někoho dalšího, kdo s kým budeme sdílet  know-how, ale ty ajťáci / datový analytici dnes nic nevydrží. Kombinace extrémně složité business logiky, nutná znalost celého businessu, složité technické řešení, hromada dopadů běžících a nových projektů, nutnost být hodně seniorní po technické i business stránce... hromada lidí to po pár měsících vzdala...

Upraveno uživatelem safi
Odkaz ke komentáři

Vidíš dostatečně do čeho bys šel? Lidi se kterýma budeš pracovat, a posune tě to profesně? Nebo není lepší dotáhnout projekt pokud píšeš že letos to bude po 4 letech hotové, a pak to zúročit jako referenci do budoucna? Pouštět se do nějakých harakiri na konci současného projektu a spálit mosty kvůli 15 % mi osobně přijde dost málo, pokud bych se na to díval čistě jen z finančního pohledu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...