Leviathann Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února @Roland Sands @childe tak dal jsem na vaše doporučení, přátelé a spíše jsem ještě více naštvaný. Moony nenatahnu jednou rukou. Ok, zkusím jiné hodinky... Ale nesesteluju čas. Fajn, zaúkoluju celou rodinu, čas se nastaví, Moony se natáhnou a pak zjistím, že tam prostě nedám ten NATO strap a nikdo mi s tím doma nechce pomoct... A na pravé mi to prostě nesedí. A teď raďte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Kapsace nemas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Kapsáče jako na kapesní hodinky, to není špatný nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února (upraveno) V 12. 2. 2024 v 16:33, eloga napsal: Geometr No sláva, teď si to upřesnil, tak to je Bingo Ford Taunus 12M P4. V té době si to lidé běžně koupit nemohli, ale taková 720, kdyby to pustili do výroby byla celkem obdobná a měla silnější motory. No jo, zase jen kdyby... Díky všem Je to Cortina mi starý nad 75 sme zažili v uliciach Upraveno 21. února uživatelem peter48 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Mňa naštvalo keď sa nám v obci lepil na kufor starší vodič v obci hoci bola kolóna , zastali sme pred zebrou koli chodcom a jeb odzadu do nášho medaku nabalil ten dedo ! Dostal pokutu len 20 EUR ! Oprava stala 2000 e! Cez poistku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Tobi, ta robotka Vodafonu. Tvl to snad neni možný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února před 11 hodinami, geometr napsal: Tobi, ta robotka Vodafonu. Tvl to snad neni možný... Co to znamená-já jsem Tobi a za nic nemůžu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Sere ma Nova, ze pyta nezmysel za Sport 5/6. Sere ma Orange SK, ze nepovie ci to zaplati.F1 uvidim asi uz bez SK/CZ stopy na F1 TV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února před 11 hodinami, Tobi napsal: Co to znamená-já jsem Tobi a za nic nemůžu . No, asi tak nějak. A ti programátoři, nebo kdo to vyrábí tyhle kraviny, ani neumějí zařídit, aby pochopila opakovaně zadaný příkaz "zmiz" (po té, co jeden zjistí, že je k ničemu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Před hodinou, geometr napsal: No, asi tak nějak. A ti programátoři, nebo kdo to vyrábí tyhle kraviny, ani neumějí zařídit, aby pochopila opakovaně zadaný příkaz "zmiz" (po té, co jeden zjistí, že je k ničemu). Hm, už jsem starej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Starší ročníky si možná vzpomenou na podobně pitomou, neodbytnou a neužitečnou "sponku", zavazející svého času v každé výchozí instalaci Microšoust Oppice. Pokaždé když jsem se těch "power userů" ptal proč se té poskakující zhovadilost nezbavili, žádný nedokázal odpovědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiona Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Tak kolega alex77 mi nejdřív napsal, že není jako Luboš... a že to už vyřešíme. Situace se opakuje, naposled napsal , že mu už nefunguje ani telefon, že si ho zablokoval, psal to přes FB, no ted už zase týden ticho. he made my day. Kolegové, máte zkušenost s nahlášením na PČR? má to smysl? Jsou to dvoje hodinky v hodnnotě přes 30k , teď ž možná víc, ale ne netí to 300:-) Co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Oznam to, jinak mu to bude procházet bez trestu a naletí mu více lidí. Přidat k oznámení by se měli i další, které tahá za nos. Z trestně právního hlediska by se mohlo jednat o podvod a kdo ví, kolik takových je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Jsem mimo PC. Večer založím vlákno, ve kterém se (doufám) sejdou osoby podvedené nickem alex77. Vytvořím i formulář pro trestní oznámení. Blíže od pozdního večera ve vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února před 27 minutami, Fiona napsal: Co myslíte? Nerad se odvolavam na nejaky zajem spolecnosti, ale tady bych asi udelal vyjimku a byl bych pro nahlaseni v zajmu spolecnosti. Tihle paraziti co zneuzivaji duvery ostatnich s cilem ho podvest, tam jsem pro jakykoliv krok pro ztizeni jejjich pusobeni. před 1 minutou, Bert napsal: Jsem mimo PC. Večer založím vlákno, ve kterém se (doufám) sejdou osoby podvedené nickem alex77. Vytvořím i formulář pro trestní oznámení. Blíže od pozdního večera ve vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Před hodinou, Fiona napsal: Tak kolega alex77 mi nejdřív napsal, že není jako Luboš... Co myslíte? A je teda nebo není Luboš. Doporučuji nahlásit. Od 10. tis je to určitě trestňák jak vyšitý. A jak píšou ostatní... V nějakém zájmu společnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiona Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Není to Luboš, je to Aleš (říká si Alex) Harašta . A i když se mu to nelíbí , tak je to jeho chování trochu podobné, mám u něj ty hodinky hodně přes 2 roky D9ky za názor, asi už nastal čas to řešit i s PČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiona Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února před 54 minutami, Bert napsal: Jsem mimo PC. Večer založím vlákno, ve kterém se (doufám) sejdou osoby podvedené nickem alex77. Vytvořím i formulář pro trestní oznámení. Blíže od pozdního večera ve vlákně. Ok, díky Berte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února před 1 hodinou, Fiona napsal: Kolegové, máte zkušenost s nahlášením na PČR? má to smysl? Jsou to dvoje hodinky v hodnnotě přes 30k , teď ž možná víc, ale ne netí to 300:-) Co myslíte? Z vlastní zkušenosti - ono ani kdyby to bylo těch 300k, tak to neznamená, že se mu něco stane... V mém případě jsou pachatelé 2 a dohromady to mají za 381k - jeden dostal podmínku, druhý nastoupil výkon trestu za minulé trestné činy a za tento mu nepřidali ani den v lochu navíc... Takže jo, na PČR bych to nahlásil, ale jestli je to nějaký recidivista, tak bych se předem smířil s tím, že z něj nikdo nedostane ani korunu a nejspíš si za to nepůjde ani sednout... Ale naděje umírá poslední, takže přeju aby to dopadlo lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiona Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Tak je to člen, kreý tady dlouho fungoval, dlouho jsem se snažil mu věřit, že má zdravotní trable a i jsem ho zkutečně i jednou v nemocnici navštívil, nicméně , 2 roky slibuje vyřešení a nikam se neposouváme. To trestní oznámení je za mě poslední pokus. V každém pádě děkuji za podporu a rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se