Double Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 Hlavně, že Casia jsou nepoškozené. Ruka doroste. Při pádu tam byly khaki field, ale naštěstí to odnesla jen jemně ruka na hodinkách ani škrábanec. Každopádně po dnešku na kolo jedině casia. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 Od včerejška nemuzu najít cestovní pas. To je tak, kdyz ho nahodne najdeš, kouknes zda platí ( plati ) a ulozis ho na místo, kde ho "jiste najdes" až ho budeš potřebovat. Kurna, kde to místo je?? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 Zeptej se manželky, někam ho uklidila. U nás to tak často je, protože kdo by si dával pas na to místo, cos vybral 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 před 35 minutami, kuncák7 napsal: Od včerejška nemuzu najít cestovní pas. To je tak, kdyz ho nahodne najdeš, kouknes zda platí ( plati ) a ulozis ho na místo, kde ho "jiste najdes" až ho budeš potřebovat. Kurna, kde to místo je?? Pokud více cestuješ, tak základ je mít alespoň tři pasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 Mam pasy jen dva, ale vetsinu casu (pokud zrovna do jednoho necekam na vizum) je mam ulozene spolu. Takze bych hledal dva jako jeden ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 (upraveno) Nikam https://youtu.be/pdy21vVk-Ts?si=iDFb24Ddk32rsRMj Upraveno 12. července 2024 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 Před hodinou, gunman napsal: Zeptej se manželky, někam ho uklidila. U nás to tak často je, protože kdo by si dával pas na to místo, cos vybral To nemůžu, ji jsem tvrdil, ze je platnej a ze si ho uklízím. Najít ho musím, dovolená se blíží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 před 2 hodinami, Jarett napsal: Pokud více cestuješ, tak základ je mít alespoň tři pasy A to jde? Když jsem posledně dělal novej pas kvůli expiraci, tak na mě dělali bububu, když jsem jim ten starej zapomněl přinést. Nakonec jsem tam kvůli tomu šel podruhé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 před 39 minutami, skalis napsal: A to jde? Když jsem posledně dělal novej pas kvůli expiraci, tak na mě dělali bububu, když jsem jim ten starej zapomněl přinést. Nakonec jsem tam kvůli tomu šel podruhé... Muzes mit snad 2 a musis to oduvodnit, ale neptej se me jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 Dva pasy normalne. Staci pani na prepazce rict: Z vizovych a politickych duvodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 před 6 minutami, Xenomorfus napsal: Dva pasy normalne. Staci pani na prepazce rict: Z vizovych a politickych duvodu. Takže až někdo příště ztratí pas a tohle řekne u přepážky, je bez pokuty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 Jako - že - řešení ztráty pasu : 1) nahlásit ztrátu, zaplatit pokutu a zaplatit poplatek za vydání ve zkráceném řízení. 2) požádat o druhý pas a zaplatit poplatek za vydání ve zkráceném řízení. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 Pas po ukončení platnosti musíš odevzdat. Pokud máš platný pas, můžeš si zažádat o další, počet, co vím, není omezen ... důvod jsou vízová a politická omezení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 Nevim kolik stoji "ztrata". Ja dva stare odevzdal a o dva nove zazadal. 600,- kc, kus. Biometricky. K vyzvednuti treti tyden od zadosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 Před hodinou, Xenomorfus napsal: Nevim kolik stoji "ztrata". Ja dva stare odevzdal a o dva nove zazadal. 600,- kc, kus. Biometricky. K vyzvednuti treti tyden od zadosti. Já ten první ztratil při stěhování, a úřednice řekla, že první ztráta zdarma, druhá pod pokutou až 10.000,-. Takže se snažím neztratit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 Aha, takže se ta úřednice jen pokusila nastavit minimální prodejní cenu pasu třetí osobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 Já mám pasy dva, jeden český, jeden bulharský. Každý s jiným rodným číslem. Když mě před lety srbský policajt nasral, když chtěl pokutu ve výši jeho měsíčního platu, sedl jsem do auta a se slovy "si ten pas nechej" nastartoval,zaradil jedna a .... Zastavil mě, vrátil mi pas,dostal 10 marek a vyřešeno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 U nas teraz nedavno zdrazovali , platil som 50€ za standardne vybavenie (do 30 dni). Zvysene poplatky po 1.,2. resp. 3. strate/odcudzeni/poskodeni su: 2x, 5x a 10x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2024 před 23 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Já ten první ztratil při stěhování, a úřednice řekla, že první ztráta zdarma, druhá pod pokutou až 10.000,-. Takže se snažím neztratit ... Nechávám si všechny pasy na památku kvůli razítkům a nikdy jsem neplatil ani korunu...asi záleží jak moc důležitý člověk za přepážkou sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2024 Kdo si chtěl dát o víkendu na Francouzských trzích na pražské Kampě víno, mohl si u stánku půjčit za sto korun skleničku. Proč ne. Zpátky však dostal pouze polovinu, tedy padesátikorunu. Nebylo to překvapení, u každého stánku byla informační cedulka. Zdroj Medium.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se