Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Od včerejška nemuzu najít cestovní pas. To je tak, kdyz ho nahodne najdeš, kouknes zda platí ( plati ) a ulozis ho na místo, kde ho "jiste najdes" až ho budeš potřebovat. Kurna, kde to místo je??

• Haha 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 35 minutami, kuncák7 napsal:

Od včerejška nemuzu najít cestovní pas. To je tak, kdyz ho nahodne najdeš, kouknes zda platí ( plati ) a ulozis ho na místo, kde ho "jiste najdes" až ho budeš potřebovat. Kurna, kde to místo je??

Pokud více cestuješ, tak základ je mít alespoň tři pasy :)

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, gunman napsal:

Zeptej se manželky, někam ho uklidila. U nás to tak často je, protože kdo by si dával pas na to místo, cos vybral 🙂 

To nemůžu, ji jsem tvrdil, ze je platnej a ze si ho uklízím. Najít ho musím, dovolená se blíží. 

Odkaz ke komentáři

před 39 minutami, skalis napsal:

A to jde? Když jsem posledně dělal novej pas kvůli expiraci, tak na mě dělali bububu, když jsem jim ten starej zapomněl přinést. Nakonec jsem tam kvůli tomu šel podruhé...

Muzes mit snad 2 a musis to oduvodnit, ale neptej se me jak 🙂

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Xenomorfus napsal:

Nevim kolik stoji "ztrata". Ja dva stare odevzdal a o dva nove zazadal. 600,- kc, kus. Biometricky. K vyzvednuti treti tyden od zadosti. 

Já ten první ztratil při stěhování, a úřednice řekla, že první ztráta zdarma, druhá pod pokutou až 10.000,-. Takže se snažím neztratit 😁...

Odkaz ke komentáři

Já mám pasy dva, jeden český, jeden bulharský. Každý s jiným rodným číslem. Když mě před lety srbský policajt nasral, když chtěl pokutu ve výši jeho měsíčního platu, sedl jsem do auta a se slovy "si ten pas nechej" nastartoval,zaradil jedna a .... Zastavil mě, vrátil mi pas,dostal 10 marek a vyřešeno.

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 23 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal:

Já ten první ztratil při stěhování, a úřednice řekla, že první ztráta zdarma, druhá pod pokutou až 10.000,-. Takže se snažím neztratit 😁...

Nechávám si všechny pasy na památku kvůli razítkům a nikdy jsem neplatil ani korunu...asi záleží jak moc důležitý člověk za přepážkou sedí 😆 

Odkaz ke komentáři

Kdo si chtěl dát o víkendu na Francouzských trzích na pražské Kampě víno, mohl si u stánku půjčit za sto korun skleničku. Proč ne. Zpátky však dostal pouze polovinu, tedy padesátikorunu.

Nebylo to překvapení, u každého stánku byla informační cedulka. 

Zdroj Medium.cz

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...