Harwey Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Tuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Ty Jeseníky a Opava s Krnovem to je mazec. Před týdnem jsem většinu těch postižených obcí projížděl na motorce a říkal jsem si jak se to tam všechno zlepšuje. A teď to vzala voda.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Na některých záběrech jsou vidět firemní kamióny Kofoly, jak jsou seřazené za sebou na mostě, chlapi to vyvezli mimo dosah vody - Kofola má adresu Krnov, Za drahou, tak kdoví, jestli také není zatopená ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září (upraveno) před 16 minutami, milomac napsal: Na některých záběrech jsou vidět firemní kamióny Kofoly, jak jsou seřazené za sebou na mostě, chlapi to vyvezli mimo dosah vody - Kofola má adresu Krnov, Za drahou, tak kdoví, jestli také není zatopená ... zjevně je + viděl jsem video, jak jejich sudy plují po řece Upraveno 16. září uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 8 minutami, Muffik napsal: zjevně je + viděl jsem video, jak jejich sudy plují po řece Díky za info, v diskuzi byl i tenhle odkaz: https://zpravy.kurzy.cz/783884-kofola-zaplavy-poskodily-areal-v-krnove-obnova-vyroby-bude-rychla/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Tvl Ostrava Přívoz, to je tak 2+ metru vody... https://www.facebook.com/groups/728850497229626/permalink/8316421328472467/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Kofola ... https://www.facebook.com/share/v/JD4We4NTFGnwUVMV/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Když vidím ta místa která znám, ale teď bych je asi ani nepoznal, tak se mi chce brečet. Proti tomu jsem mé trampoty pohoda - pracovně to stálo za to ( podle kolegyně a své vedoucí, která přiběhla, jsem prý na svého nejvyššího řval ), pak jsem už měl sepsanou SZ na hodinky a volá manželka, že se musí koupit novej kotel, jinak v zimě netopíme. Měl jsem lehké nutkání upřednostnit hodinky, ale pak jsem se probudil ( radši ). No a teď pojedu domu, pomáhat kamarádovy pumpovat vodu ze sklepa a modlit se, aby ta Ohře zůstala tam kde je ( jinak budu pumpovat doma ) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Co ti provedl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 2 minutami, safi napsal: Co ti provedl? Jsem cíťa, je to hrozně hodnej chlap, ale vůbec nerozumí dopravě ani značkám ( je tu už 5 let ), což je problém. No a vytasil se na mě s "hotovou" věcí - větší koninu jsem neviděl a neslyšel už sakra dlouho. No a do toho jsem odpovídal jednomu svému oblíbenému pisálkovi podnětů na trochu menší blbost. No a tak mě to nas..o, že jsem se neudržel a ukázal jim svou pravou tvář. Není dobrý se naštvat už v 7.30 hod a sedět tu v tom celej den ( moc toho vstřícnýho nevymyslíš, i když musíš ). Je totiž na prd, že šef vedle se s ním už o značkách odmítl bavit a hodil to na mě ( a jen se vždycky tlemí, když slyší další a další moudra přes dvěře ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Chápu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Naštvalo ma, že mi celý pondelok chodili správy a videá, akú má ten a ten známy katastrofu v dome/firme. V minulom týždni mi zavolal jediný, že ak mám čas, či by som mu mohol prísť pomôcť s prípravou na veľkú vodu. Nikto iný nič, pretože: predsa tu voda nikdy nebude/ver meteorológom. A teraz? Tu mínus sklad, tam mínus barák, oči pre plač. A samozrejme som obvinený z totálnej neempatickosti, pretože ich neľutujem podľa ich predstáv. Nikomu to neprajem, mrzí ma to, ale fotiť si v na instagram zátišie večernej pohody a pozerať sa u toho na správy, v ktorých ma x-krát upozornia, že tá rieka, čo mi tečie za skladom/barákom bude problémová a nespraviť NIČ je na facku, nie na poľutovanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Je to vše těžko, také očekáváme zda se ta řeka Morava umoudří ,nebo to bude horší jak v devadesátemsedmém... Sám osobně si myslím, že to může přijít,udělal jsem co je potřeba, vyklidil sklep a čekám. Zkrátka udělej co musíš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září před 3 minutami, bohus76 napsal: Je to vše těžko, také očekáváme zda se ta řeka Morava umoudří ,nebo to bude horší jak v devadesátemsedmém... Sám osobně si myslím, že to může přijít,udělal jsem co je potřeba, vyklidil sklep a čekám. Zkrátka udělej co musíš.... Osobně bych opravil tvé poslední slovo na - "umíš", ale jinak souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Před hodinou, koveras napsal: Naštvalo ma, že mi celý pondelok chodili správy a videá, akú má ten a ten známy katastrofu v dome/firme. V minulom týždni mi zavolal jediný, že ak mám čas, či by som mu mohol prísť pomôcť s prípravou na veľkú vodu. Nikto iný nič, pretože: predsa tu voda nikdy nebude/ver meteorológom. A teraz? Tu mínus sklad, tam mínus barák, oči pre plač. A samozrejme som obvinený z totálnej neempatickosti, pretože ich neľutujem podľa ich predstáv. Nikomu to neprajem, mrzí ma to, ale fotiť si v na instagram zátišie večernej pohody a pozerať sa u toho na správy, v ktorých ma x-krát upozornia, že tá rieka, čo mi tečie za skladom/barákom bude problémová a nespraviť NIČ je na facku, nie na poľutovanie. My v ČR nejsem na tohle zvyklí. Protože pokud máš takovou událost jednou za 15-30 let, tak to riziko nevnímáš. Věřím, že se to změní, protože podobnou situaci můžeš mít každý rok v létě a na podzim klidně 2x vzhledem ke změnám v počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září před 1 hodinou, koveras napsal: Naštvalo ma, že mi celý pondelok chodili správy a videá, akú má ten a ten známy katastrofu v dome/firme. V minulom týždni mi zavolal jediný, že ak mám čas, či by som mu mohol prísť pomôcť s prípravou na veľkú vodu. Nikto iný nič, pretože: predsa tu voda nikdy nebude/ver meteorológom. A teraz? Tu mínus sklad, tam mínus barák, oči pre plač. A samozrejme som obvinený z totálnej neempatickosti, pretože ich neľutujem podľa ich predstáv. Nikomu to neprajem, mrzí ma to, ale fotiť si v na instagram zátišie večernej pohody a pozerať sa u toho na správy, v ktorých ma x-krát upozornia, že tá rieka, čo mi tečie za skladom/barákom bude problémová a nespraviť NIČ je na facku, nie na poľutovanie. Pokud nedělali žádná opatření, tak je to smutný a hloupý zároveň. U nás byla v pátek předpověď na extrémní povodeň v neděli. Zafungovalo Město - v technických se plnily pytle, hasiči to do noci rozváželi, u nás byli hned po obědě. S velitelem jsem prošli naši připravenost, zajímalo ho, zda jsme soběstačný, výška hladiny při posledních povodních. Všechno co šlo se zvedlo do patra, cnc stroje připravený na odpojení a zvednutí jeřábem nebo vzv na připravený konstrukce a palety, nakoupený mrtě pěny na zaizolování vrat, dveří, čerpadla připravený v šachtě, benzínový centrály na patře dolité a dostatek benzínu v kanystrech. Naštěstí to podržela přehrada nad náma, která byla upuštěná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Safi, za 15-30 let se obmění spousta osazenstva které tu situaci předtím prostě nezažilo, takže si klidně koupí a zrekonstruují domeček na "hezkém místě u vody". V 97. jsem z baráku pár hodin před vyplavením údolí odvlekl bábu, v roce 2006 to tu bylo o fous (2 roky už byly udělané izolace, takže jsme ani neměli vodu ve sklepech, ale těhotnou manželku jsem stejně preventivně odvezl k našim). Od té doby se u nás prohráblo koryto o 2 metry, rozšířily a vyčistily se břehy, nachystaly rozlivy a povodí se naštěstí naučilo manipulovat s přehradama na přítocích - takže i když to letos vypadalo na horší průser než v 97., zbyla pod mostama přes metr rezerva a neplavali jsme. Ale stejně jsem za víkend naspal sotva 8 hodin a i přes preventivní vyklizení sklepů nervy byly - paradoxně největší včera, abych na úvodní 4-hodinové přednášce nezačal blábolit z cesty jak chudák Sleepy Joe na tiskovce 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září (upraveno) To muselo dat prace, na prazdnym parkovisti trefit caru mezi kola Upraveno 17. září uživatelem antitomas 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Tvl další mravokárce.... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se