Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

O víkendu a v tomto týdnu jsem cestoval Praha - Hannover a zpět. Autem. Elektrickou ID7. Cesta super, ale co mě zarazilo, byla "kvalita" úklidu německých toalet. Značně mizerná zejména v porovnání s českými pumpami. V jednom případě jsme radši popojeli na další pumpu. A to nezmiňuju situaci, kdy nefungují záchodové automaty. 

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, safi napsal:

O víkendu a v tomto týdnu jsem cestoval Praha - Hannover a zpět. Autem. Elektrickou ID7. Cesta super, ale co mě zarazilo, byla "kvalita" úklidu německých toalet. Značně mizerná zejména v porovnání s českými pumpami. V jednom případě jsme radši popojeli na další pumpu. A to nezmiňuju situaci, kdy nefungují záchodové automaty. 

Toalety na nemeckych dalnicich jsou obecne strasne .. i kdyz jedes naftakem. Ve Francii na dalnicich cisto, vonavo, hraje ti tam casto i hudba 🙂

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, tikzot napsal:

Strašný 😬 U nás v pohraničí udělal nájezd pravděpodobně nějáký gang z Polska minulý týden, 4 baráky vybraný, dvě auta ukradený, mazec. Doma prostě nic nenechávat, co nenosím mám v bance a klíčky od auta už mám taky schovaný.

• Sad 2
Odkaz ke komentáři

Včera hrála dcerka zápas v basketu. Jsme tam skupinka věrných fandů, kteří s holkama jezdí, fandí a podporují je. Děda jedné z nich, který byl na každém zápase v noci zemřel, a to jsme ještě včera fandili společně na jedné tribuně. Važme si každého dne! 

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, vzduch napsal:

Včera hrála dcerka zápas v basketu. Jsme tam skupinka věrných fandů, kteří s holkama jezdí, fandí a podporují je. Děda jedné z nich, který byl na každém zápase v noci zemřel, a to jsme ještě včera fandili společně na jedné tribuně. Važme si každého dne! 

Drsne. Alespon si uzil posledni den

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, safi napsal:

To se musí půlka Prahy nasáčkovat po dni volna do Ikea zrovna když jsem tu po dni volna já 🙂 ???

V Ikea jsem byl jedinkrát v životě před lety pro nějakou dětskou židličku a tenkrát jsem si řekl a už nikdy znovu.....než jsem si prošel celým tím cirkusem, tak byla hodina pryč. Další místo kde jde krásně vidět, jak jsou ty lidi zdebilněný dobrým marketingem 😆 Nám vydržela židle rok, takže jsem moc ani nepochopil tu věhlasnou kvalitu. Kámoš na nich ujíždí, s manželkou celodenní výlety za regálky co měsíc...pak chodíme po baráku a on jenom Ikea, Ikea, Ikea, nádherně hrdý na své ulovené kousky 🤣 Ale chápu, každý máme svoje, já mu třeba ukázat hodinky, tak si poklepe na čelo úplně stejně jako si v jeho zálibě klepu já 😆

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, African napsal:

V Ikea jsem byl jedinkrát v životě před lety pro nějakou dětskou židličku a tenkrát jsem si řekl a už nikdy znovu.....než jsem si prošel celým tím cirkusem, tak byla hodina pryč. Další místo kde jde krásně vidět, jak jsou ty lidi zdebilněný dobrým marketingem 😆 Nám vydržela židle rok, takže jsem moc ani nepochopil tu věhlasnou kvalitu. Kámoš na nich ujíždí, s manželkou celodenní výlety za regálky co měsíc...pak chodíme po baráku a on jenom Ikea, Ikea, Ikea, nádherně hrdý na své ulovené kousky 🤣 Ale chápu, každý máme svoje, já mu třeba ukázat hodinky, tak si poklepe na čelo úplně stejně jako si v jeho zálibě klepu já 😆

Mám to podobně, ale hlavně z hledisky designu. 

Podle mě tam je hodně těch věcí opravdu nezajímavých z hlediska designu. Sedačky hrůza, obýváky hrůza. Možná kuchyně jdou, potom možná nějaké doplňky.

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, DavidLC napsal:

Ta zkurvená zima, dneska kulich v pohotovosti a vyhrabal jsem pro sichr slabší péřovku...🥶😠 

Taky tak, -2C, navíc manželka v nemocnici, takže najít všechny ty zimní doplňky po baráku docela oříšek 😆

DSC_7295~2.JPG

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, eloga napsal:

Holt teplo vypadá jinak. Ovšem jaký zimní doplňky myslíš - ušanku a aratexy? 🙂 U nás ráno +9, prostě podzim. ☕

Co je aratex prosím tě? Ušanku bych věděl, ale aratex mě ani vygůglit nejde 😆

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, African napsal:

Co je aratex prosím tě? Ušanku bych věděl, ale aratex mě ani vygůglit nejde 😆

mozna?  https://www.vojenskyprodej.cz/vlozka-85-aratex-tepla-vlozka-pod-kalhoty-original-army-csla

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...