sibirnaya Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Budes radsi pochcanej od Ursuly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Tu už vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Ursula nebo Angela... stejny testo = Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 The nine most terrifying words in the English language are "I'm from the government, and I'm here to help." - Ronald Reagan. Toho bych se držel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Osobne myslim ze tych par ventilatorov a mozno nejaky lekar je skor pokus o vylepsenie image nasich "spojencov" nez ze by sme pre to museli hned zapredavat duse. A proti uprchlikom sme (na rozdiel od COVIDu19) v CR aj SR absolutne imunni. Angela ich sem moze poslat hoci rovno vsetkych a vsetci budu druhy den rano sediet vo vlaku ci taxiku do Reichu len co si prepocitaju davky v kurze na nejaku menu ktorej rozumeju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 @cali Obávám se že právě proto bude chtít Uršula sociální dávky “přerozděleným” jednotné pro celou EU, přičemž vyplácet je pak bez ohledu na výši a místo obohacováni bude nucen hostitelský stát (takže dotace za přijetí se mu během pár měsíců rozpustí ve fetu pro ty darmožrouty, které nově nebude možné ani dlouhodobě internovat). Jediná možnost jak se z toho vykoupit pak nejspíš bude tyto “nové čechy” rychle uplatit ještě větším rancem, aby dobrovolně souhlasili s deportací do země kterou si zvolí - a která je zároveň bude (za příslušný podíl z výpalného) ochotná přijmout a vystavit jim pas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 před 8 hodinami, vojt napsal: Máro, jestli bydlíš někde poblíž tohohle místa, tak jseš skorosoused mojí švagrový! Bydlím cca 100 metrů od tohodle místa před 8 hodinami, kuncák7 napsal: V plánu to mám, ale přiznám se, že teď nestíhám vůbec (a ne jen v práci), spíš máma. Výmluvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Tak jsem ja kokot dva dny fotil s fotakem bez karty, jeste ze obcas neco cvaknu mobilem a mam aspon par fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Tak pardubickej hrdina asi dořezal :-)) https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/znacka-pardubice-tisicovka-psychiatrie-rezani.A201026_100336_pardubice-zpravy_mvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 To neeee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 (upraveno) Patří jinam... Upraveno 26. října 2020 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Nějak se mi v práci rozjel pytel s posuzováním státních pobídek. Za poslední 3 dny jich řeším 5. A je docela smutný, na co všechno dává stát peníze. Třeba taková SW firma Wandera CZ z Brna (tedy 100% zahraničně vlastněná). Mají drzost požádat o 20 mega, že zaměstnají o cca 20 programátorů navíc... tvl, kdyby nějaký region s vysokou nezaměstnaností, nějaké investice a nějaký profese, co nemůžou najít práci... ale mzdy programátorů a Brno?? Chápu, že Czechinvest chce vykázat činnost, nějaký lidi na MPO taky, ale tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 No co,... Hlupy kto dava, hlupejsi kto nebere! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 (upraveno) No hlavně zaměstnanec, kterej zveřejňuje na webu takovýhle konkrétní informace, by měl letět jak namydlenej blesk přímo do prdele. Upraveno 26. října 2020 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 před 11 minutami, Zmizík napsal: No hlavně zaměstnanec, kterej zveřejňuje na webu takovýhle konkrétní informace, by měl letět jak namydlenej blesk přímo do prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 (upraveno) To se pletes, to se nijak neutajuje, to je verejna info na webu vlady. Zmiziku, ty tam delas? Tak sorry, no Upraveno 26. října 2020 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 (upraveno) Jen mně to přišlo hodně hloupý, víc za tím nehledej. Upraveno 26. října 2020 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 (upraveno) Omaj já jsem ale vůl.... Je to zlé. Horší než zlé... Dneska mi pristalo doma tohle. Upřímně ani nevím, kdy jsem to objednal. Žena na mě kouká jak na blázna... A já si tak skoro možná i připadám... Alkohol je zlo. A tohle všechno by se nestalo, nebýt alkoholu... Edit: a prej abych si takovéhle kraviny rozmysel, tak to musím někam umístit. Aby mi to navždy připomínalo moji pitomost.... To dám snad nad naši postel. Tam to nevydrží... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. října 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 5 minutami, mAra_ napsal: To dám snad nad naši postel. Tam to nevydrží... ... až sem si poprskal monitor ,kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Tvl, mAra_, co je vela to je moc. Ked si pod vplyvom objednal prve parohy, rozpraval som ten pribeh vela ludom. Ale toto je proste iny level Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se