wawrik Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Dnes to celkom šlo. Väčšinou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 @wawrik nádhera. Já jel dneska trochu spálit špeky do práce a ještě že sem si vzal gravel. Toho kamení, co se válí na cyklostezkách, to je fakt síla. Ten sníh mi snad i chybí. Postěžoval bych si i na protivítr,ale hádám, že ty bys to ani nezaznamenal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 před 3 hodinami, wawrik napsal: Dnes to celkom šlo. Väčšinou. Uff, tohle když vidím tak se docela těším na letošní poslední vyjížďku kterou si dám pěkně v teple pod palmou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Mě bajk hnije v domečku, já jen žeru, chlastám a kynu. 30.12. máme naplánovanou vyjížďku, tak se těším. Ale stejně to bude s chlastem a žrádlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Letos už jsem zaparkoval a vyjedu až na Nový rok Takže můžu shrnout že cíl 3328km (délka letošní TdF) se mi povedlo splnit, o pár km jsem přetáhnul 4000km. Největší highlight rozhodně výjezd na nejvyšší vrchol Portugalska, není to nijak závratná výška, jede se 1993, nahoře stojí věž vysoká 7 metrů aby byl vrchol zarovnán na 2k Vyjel jsem taky na jeden kopec ve Španělsku co má 2265m, takhle vysoko jsem svoje kila navíc zatím ještě nevytáhl Největší zážitek pro mě byla návštěva dvou etap Grand Tour, konkrétně Vuelty. A projížďka mezi pomerančovými sady, to je samozřejmě zážitek. Celkově jsem letos moc spokojenej. Mlaďoch má najeto třetinu co já, holt škola, holky, fotbal Abych jen netlachal pár fotek, snažil jsem se vybrat i několik kde to není kolo a já, já a kolo, kolo a krajina, krajina a kolo . Takže ať vám to jezdí i příští rok mládenci! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Super Tome,ať vám to šlape ve 2023 :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Nemate nahodou nekdo nejeke trasy okolo UDINE ITALIE na silnicni kolo ? Alpe Adria Radweg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 (upraveno) Dnes tradiční vyjížďka "Davidoffka" se super partou, zakončená v hospůdce s pivickem a kančím gulášem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. prosince 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Silvestrovska vyjizdka, dneska super Vsem vse nejlepsi do roku 2023! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 (upraveno) Tak Cimbál konec v Krossu... ostatně celá stáj má asi končit. Nevíte někdo, kam jeho kroky povedou? Přál bych mu nějaký super angažmá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. prosince 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Že by spešl? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Na Silvestra … jako a těch 5° taky super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Paráda, mám velké štěstí že se dokážu velmi rychle spravovat, začal jsem vidět na oko a mohl tak taktéž vyrazit na Silvestrovskou poslední vyjížďku v tomto roce U nás vedro, krásných deset ale fouká jak ta svině.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Dnešní pravidelná jízda CK Krhanice, i když letos v menší účasti, ale o to lepší. Mno, jsem rád, že jsem dojel domu. Takže v novém roce plno sil, ať to jezdí a vždy šťastné návraty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Jsme se dnes i prošli. Pohodový rok 2023 všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 (upraveno) Letošní rok se kilometrově vyvedl,ale hlavní je, že bude na co vzpomínat. Tak ať vám to šlape i v příštím roce a zažijete na kole spoustu jedinečných zážitků Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. prosince 2022 uživatelem kral083 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Tak podruhé vstup do stejné řeky....Mondraker Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Jak na Nový rok, tak po celý rok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Před hodinou, Jarett napsal: Jak na Nový rok, tak po celý rok Taky tak, hlavně ve zdraví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Druhá jízda po vyndání šroubů z nohy, a asi to bude šlapat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se