Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 45 minutami, Jarett napsal:

Všichni zlevňují, a ti kteří ne, tak brzy budou ... na skladech výrobců kol je takové množství zboží, že jim ani nic jiného nezbývá. Ceny kol 2024 budou tak někde na úrovni 2018 ... u Rolexu ba se mohli inspirovat :D

Přesně 👍 I můj zdroj tak tvrdí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já koukám po gravelu pro ženu, ale chci 1x12 a lehčí převody a tam jsem překvapenej že je to zatím docela slabota s nabídkou. A ceny gravelů obecně je teda masakr, když to třeba srovnám s celoperama. Tak uvidíme v lednu po vánocích....

Většina výrobců přestala úplně dělat dámské modely obecně, to mě docela překvapilo. Na dámských modelech byly většinou převody více do lehka.

Odkaz ke komentáři

V 24. 10. 2023 v 14:24, Maro napsal:

Gravely IMHO neklesnou, nebo minimálně ne zásadně. Ta kategorie je na vrcholu popularity.

Přemýšlím, že bych si k narozkám nadělil gravela. Takže na nějaké velké slevy nemám čekat? Kdy mívá sezónu největších slev třeba Canyon?

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Beet napsal:

Přemýšlím, že bych si k narozkám nadělil gravela. Takže na nějaké velké slevy nemám čekat? Kdy mívá sezónu největších slev třeba Canyon?

Počkal bych na Black Friday, 20% by mohli pustit, teď jsou, myslím, ve slevách staré modely Grail. Jaký na to máš budget?

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Ahoj podle toho jak kola mizí se jich do větších slev nedostanou, už teď jsou ve slevě. Moc bych nečekal,

Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Já koukám po gravelu pro ženu, ale chci 1x12 a lehčí převody a tam jsem překvapenej že je to zatím docela slabota s nabídkou. A ceny gravelů obecně je teda masakr, když to třeba srovnám s celoperama. Tak uvidíme v lednu po vánocích....

Většina výrobců přestala úplně dělat dámské modely obecně, to mě docela překvapilo. Na dámských modelech byly většinou převody více do lehka.

Celkově se už moc neřeší dámské pánské, když tak ještě dámské kola mají trošku jinou geometrií nic méně převody byly až na výjimky stejné jak pánské, tak dámské kola.

Odkaz ke komentáři

Podle mě 2024 modely budou recyklace současných modelů, dokud se nevyprodaji trochu sklady. Spíše výrobci odloží představení komplet nových modelů. Zlevňování už jede bych řekl....
Jo jo jde to směrem že modely daného roku přecházejí do následujícího, u vyšších modelů se to liší maximálně novými komponenty.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, kupko napsal:

No zpevňování za mě moc nebude ano kola které stojí 100 klacku a více. Už teď výrobci šetří nové modely mají horší výbavu než předešlé modely.

Já už viděl některé ceníky na listopadový výprodej ... 25% dolů i z drahých kol. No a k tomu se někteří velcí výrobci odhodlávají k tomu, aby raději část produkce sešrotovali a nezahltili si vlastní trh. Vyjde je to levněji, než pak bojovat sami se sebou ...

Odkaz ke komentáři

Hoši, sem smutnej a jdu si sem pro radu. Místo spektakulárního návratu po vlastní ose z Mariánských Lázních,jsem ráno přišel ke kolu a Ultegra Di2 ani neťukla. Před odjezdem jsem jí nabíjel do 100%. Od čtvrtka stála v technický místnosti,kde mohlo být kolem 10'C. Je možný, že ten chlad to úplně vymlátil? Teď jsem to byl po dobití znova projet a během 30km baterka hlásí stále 100%. Kolo budu mít v únoru 2 roky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...