Maro Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Chtěl bych to, ale ne na canyonu, to mi přijde takové nepatricne. Campa patří na italský rám. Jinak pochybuju, že to bude funkčně lepší, než sram nebo shimano, ale o tom to není. Campu kupuješ, protože ji chceš. Pokud máš vybrané kolo a řešíš, jestli campa bude OK, tak to není pro tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna před 13 hodinami, African napsal: Aha... včera jsem ho zrovna zkoušel a chodí to jak po másle, úplný luxus s tím plochým řetězem. Kamarád mi včera půjčil jeho nového ohaře, tak jsem troch v podvečer zablbnul Jejda, bratranec mého Sparka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Před hodinou, Duke650 napsal: Jejda, bratranec mého Sparka Však jsem si na tebe hned vzpomněl jak s tím přijel kámoš před barák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna V 4. 8. 2024 v 17:56, moco napsal: Jak velkou kapacitu powerbanky si mám koupit pro nabíjení Ultegry Di2? Tobe se nejak casteji vybiji? Jak ji mas starou? Ja ji letos nabil na jare, to se teda schvalne mrknu na kolika procentech je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna (upraveno) před 4 hodinami, steel napsal: Tobe se nejak casteji vybiji? Jak ji mas starou? Ja ji letos nabil na jare, to se teda schvalne mrknu na kolika procentech je... Ne, řekl bych, že se chová standardně, vychází to na těch více jak 1000 km na jedno nabití. Konkrétně jsem tuto sezónu nabíjel 2x za 1866 km. Upraveno 6. srpna uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Vetram novy géčka ranni cestou do prace. Hodinky fajn, akorat kolo se ukazalo, ze nebrzdi zadni kolo (tak dlouho jsem prodlužující chod brzdove paky ignoroval, az to prestalo brzdit uplne), coz je docela zajimavy pocit, brzdit jenom predni Nez to hodim do servisu, stacilo by odsroubovat tu krytku hydrauliky a dolit tam trochu oleje? Shimano brzdovy olej a tu misticku na to mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Mohlo by, třeba pořádně odvzdušnit. Pokud by už olej byl špinavý, tak lepší vyměnit komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Tak vyrizeno, aspon na cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Pratele, vyuziju tohoto vlakna.. Poradte mi v Praze, nebo severovychodnim smerem od Prahy, nejakeho servisaka, ktery se mi podiva na par veci na kole s rozumnou "cekackou". Zacalo to blbe radit (budto to neprehodi vubec, nebo to trva), neco nekde lehce klepe/cvaka, ja jsem na tohle hrozna lama . Pripadne jestli si s tim nekdo z vas neprivydelava...? Tisicere diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna @Murphy97 - hele já se vsadím, že jsem ještě větší láma na technický věci než ty, ale tohle vyřešilo můj problém, když kolo dcerky přestalo úplně řadit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna V Brandejse mam kdyztak dobry zkusenosti s Baresem, sou hned u dalnice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Chci se zeptat - urcite tu je nekdo kdo pouziva Garmin hodinky i Garmin Edge. Proč mám v denním doporučení na obou zařizeních jiny doporučený trenink? I po připojení k mobilu obojího. Rsp. asi se můžu domnívat proč (edge nemá přehled o ostatních aktivitách jako hodinky), ale jde to nějak sesynchronizovat abych měl denní doporučení stejný? Nějakou extra synchro navíc? To že jde aktivita zrcadlit na Edge z hodinek jako externí displej vím, ale neřeší to úplně to co od toho čekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Fúze vláken Nože a Bike Saint Jean de Maurienne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna (upraveno) před 7 hodinami, Ajaj napsal: @Murphy97 - hele já se vsadím, že jsem ještě větší láma na technický věci než ty, ale tohle vyřešilo můj problém, když kolo dcerky přestalo úplně řadit po prvni minute jsem te nenavidel, pac jsem si byl jistej, ze si ze me delas srandu ve druhy minute me zaujalo to sladeni cervenyho kola, cerveny kosile a hlavne, hlavne cervenych hodinek (kdyz uz jsme na hodinkovem foru) ve treti minute jsem to chtel zase vypnout, pac pod pojmem "pastorek" si bud predstavuju maleho (rozumej zacinajiciho) pastora, nebo nekoho, koho ten velkej pastor znasilnuje ve ctvrte me to nejak chytlo s tim, ze bych to vlastne mohl dat a mohl bych to zkusit v pate jsem si pak uvedomil, ze jsem dnes odpoledne vlastne odvezl kolo k jednomu (slusne hodnocenemu) manikovi do servisu v Klecanech v posledni, seste, jsem se rozhodl, ze to priste zkusim sam.. Moc dekuju, v kazdem pripade! Upraveno 7. srpna uživatelem Murphy97 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 7 hodinami, Micey napsal: V Brandejse mam kdyztak dobry zkusenosti s Baresem, sou hned u dalnice.. Dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Jazdili ste, skusali drahovy bicykel? Ked tak pozeram na tu snahu a xichty pri starte z bloku ako roztocit tu obrovsku pilu vpredu, tak si hovorim ze clovek co raz za rok sadne na bajk, tak sa nepohne z miesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Plzeň - venkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Tohle bolelo. Hodně! 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Borec! A zas sjezd hezkej, ne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Sjezd je tak dlouhej, že už z toho bolí ruce i nohy ale pořád lepší než to jet nahoru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se