Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Chtěl bych to, ale ne na canyonu, to mi přijde takové nepatricne. Campa patří na italský rám.

Jinak pochybuju, že to bude funkčně lepší, než sram nebo shimano, ale o tom to není. Campu kupuješ, protože ji chceš. Pokud máš vybrané kolo a řešíš, jestli campa bude OK, tak to není pro tebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 13 hodinami, African napsal:

Aha... včera jsem ho zrovna zkoušel a chodí to jak po másle, úplný luxus s tím plochým řetězem. Kamarád mi včera půjčil jeho nového ohaře, tak jsem troch v podvečer zablbnul 🤙

Jejda, bratranec mého Sparka 🙂

20230908_143847~2.jpg

Odkaz ke komentáři

V 4. 8. 2024 v 17:56, moco napsal:

Jak velkou kapacitu powerbanky si mám koupit pro nabíjení Ultegry Di2? 

Tobe se nejak casteji vybiji? Jak ji mas starou? Ja ji letos nabil na jare, to se teda schvalne mrknu na kolika procentech je...

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, steel napsal:

Tobe se nejak casteji vybiji? Jak ji mas starou? Ja ji letos nabil na jare, to se teda schvalne mrknu na kolika procentech je...

Ne, řekl bych, že se chová standardně, vychází to na těch více jak 1000 km na jedno nabití. 

Konkrétně jsem tuto sezónu nabíjel 2x za 1866 km.  

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Vetram novy géčka ranni cestou do prace. Hodinky fajn, akorat kolo se ukazalo, ze nebrzdi zadni kolo (tak dlouho jsem prodlužující chod brzdove paky ignoroval, az to prestalo brzdit uplne), coz je docela zajimavy pocit, brzdit jenom predni 🙂

Nez to hodim do servisu, stacilo by odsroubovat tu krytku hydrauliky a dolit tam trochu oleje? Shimano brzdovy olej a tu misticku na to mam.

IMG_20240806_084023545 (3).jpg

IMG_20240806_084054592 (1).jpg

Odkaz ke komentáři

Pratele, vyuziju tohoto vlakna..

Poradte mi v Praze, nebo severovychodnim smerem od Prahy, nejakeho servisaka, ktery se mi podiva na par veci na kole s rozumnou "cekackou".

Zacalo to blbe radit (budto to neprehodi vubec, nebo to trva), neco nekde lehce klepe/cvaka, ja jsem na tohle hrozna lama 😜.

Pripadne jestli si s tim nekdo z vas neprivydelava...?

Tisicere diky 🙏

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat - urcite tu je nekdo kdo pouziva Garmin hodinky i Garmin Edge. Proč mám v denním doporučení na obou zařizeních jiny doporučený trenink? I po připojení k mobilu obojího. Rsp. asi se můžu domnívat proč (edge nemá přehled o ostatních aktivitách jako hodinky), ale jde to nějak sesynchronizovat abych měl denní doporučení stejný? Nějakou extra synchro navíc? 

To že jde aktivita zrcadlit na Edge z hodinek jako externí displej vím, ale neřeší to úplně to co od toho čekám.

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, Ajaj napsal:

@Murphy97 - hele já se vsadím, že jsem ještě větší láma na technický věci než ty, ale tohle vyřešilo můj problém, když kolo dcerky přestalo úplně řadit

po prvni minute jsem te nenavidel, pac jsem si byl jistej, ze si ze me delas srandu

ve druhy minute me zaujalo to sladeni cervenyho kola, cerveny kosile a hlavne, hlavne cervenych hodinek (kdyz uz jsme na hodinkovem foru)

ve treti minute jsem to chtel zase vypnout, pac pod pojmem "pastorek"  si bud predstavuju maleho (rozumej zacinajiciho) pastora, nebo nekoho, koho ten velkej pastor znasilnuje

ve ctvrte me to nejak chytlo s tim, ze bych to vlastne mohl dat a mohl bych to zkusit

v pate jsem si pak uvedomil, ze jsem dnes odpoledne vlastne odvezl kolo k jednomu (slusne hodnocenemu) manikovi do servisu v Klecanech

v posledni, seste, jsem se rozhodl, ze to priste zkusim sam..

Moc dekuju, v kazdem pripade!
👍🙏

Upraveno uživatelem Murphy97
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

Jazdili ste, skusali drahovy bicykel? Ked tak pozeram na tu snahu a xichty pri starte z bloku ako roztocit tu obrovsku pilu vpredu, tak si hovorim ze clovek co raz za rok sadne na bajk, tak sa nepohne z miesta.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...