moco Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Dneska to z okna vypadalo na Itálii, no venku ovšem sedm stupňů a vítr asi z Norska, Jarett mi to tu za chvilku potvrdí 1
Gustaf Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Foukalo jak debil....teplo jen za okny, ale stálo to za to
M.K. Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Já jsem náhodou spokojenej - hezký počasí než přijdou ty zkurvený vedra
Jumbo Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna V 27. 4. 2025 v 14:58, Jarett napsal: Dnes to šlo Tak na tomto nemůžeš napsat, že to nešlo. 2
JanKuc Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Pokud uz to tu bylo, tak se predem omlouvam, ale su line prase. Potreboval bych poradit free aplikaci na android, ktera mne po svihu vyplivne vyskovy profil trasy, kde jak dlouho jsem stal a cumel po babach a kde jak rychle jsem to palil dole kopcom. A idealne offline rezim, na data me neuzije. Diky moc
Paw Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Locus, mapy.com (dříve.cz), možná Strava? (ta to pak ale nahrává na web)
pavo_ Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna dnes paráda...ideální počasí na krátký dres, ale žádný vedro
Moty Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna (upraveno) Po bratru 7 letech budu kupovat novou hlemu, na co se mám soustředit, MIPS nebo odpovídající vložka? Měl sem KASK Vertigo, spíš barevnou, nechci černou, díky za doporučení zajímavý značky Edit: Docela mě zaujala tahle Met https://www.bikero.cz/met-helma-vinci-mips-cervena-leskla-p463912/?vid=456061 Upraveno 30. dubna uživatelem Moty
Paw Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna MIPS se asi neztratí, jediný, co mě na tom štve, že molitany zevnitř jsou slabší a rychle je v létě propotím. Ale to nevím, jestli to je vlastnost MIPS vložky obecně, nebo se to liší podle výrobce. Používám víc a víc věci od Ekoi, mám od nich helmu Gara. Spokojenost maximální, magnetický zavírání je těžce návykový. Jednou rukou dáš dva konečky k sobě, magnety to chytnou a zacvaknou.
Jarett Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Specialized dělá helmy s MIPS, který je integrován do vyměnitelných textilních vložek a přilba tak nemá hnusnou plastovou vložku. Je to lehčí, skvěle to větrá a líp funguje
African Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Hezké být zpátky v sedle A konečně kraťasy na kolo, které mi sakra vyhovují a co já vyzkoušel cyklistickejch a nakonec skončil zase u lišky Ale opravdu perfektní strečový materiál, člověk ani neví že dupe, nepotí se v tom kulky, důležitá místa G1000....no happy
juk Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května před 2 hodinami, African napsal: Hezké být zpátky v sedle A konečně kraťasy na kolo, které mi sakra vyhovují a co já vyzkoušel cyklistickejch a nakonec skončil zase u lišky Ale opravdu perfektní strečový materiál, člověk ani neví že dupe, nepotí se v tom kulky, důležitá místa G1000....no happy Které to jsou? https://www.fjallraven-shop.cz/cs/sortky-a-3-4-kalhoty-2
African Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května před 26 minutami, juk napsal: Které to jsou? https://www.fjallraven-shop.cz/cs/sortky-a-3-4-kalhoty-2 Abisko, v Hudáči jsou myslím v akci 1
moco Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Má cenu si kupovat do MTB kraťasů vnitřní "trenky" s vložkou nebo stejnou službu udělají klasické úplné silniční kraťasy a na to obleču ještě MTB kraťasy? Jsou ty vnitřní trenky vzdušnější?
berczo Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Já to mám asi takhle používám na MTB: - volné kraťasy + vnitřní trenky s vložkou (jsou dost prodyšné) používám na gravel: - cyklo kraťasy s vložkou (tím asi myslíš úplné silniční?) Já už celkově bez vložky nevyjedu. Je to totiž o dost pohodlnější. Když dáš na klasické elasťáky (bez vložky) ještě volné MTB kraťasy, tak to bude méně vzdušnější než verze viz moje MTB, IMHO. Ale znáš to, 100 lidí, 100 chutí. Nejlepší je vyzkoušet.
JakubKa77 Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Tak kola jsou doma a dětská sedačka nainstalovaná. Všichni jsou spokojení, takže super. @Micey díky za radu s kolem, já i manželka si chrochtáme. @moco díky za navedení k FlixFloxu. Poslední 2 dny jsme byli před obědem na dvou vyjížďkách po cca hodině a dcera už si zvyká a i v mírném terénu ji to baví. Už se naučila i posed jak na časovce Co jsme, ale zjistili, že náš batoh co máme na výlety nám nesedí na posed na kole. Máte něco odzkoušené. Já koukal po Osprey a vyskočil na mě i Scott batoh. Že prý nějaké speciálky na kolo. Jde mi o velikost batohu na cca tří hodinové výlety. Svačinka, doklady, klíče a tak. Žádná krosna na celej den. Díky za každou radu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se